• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SAMGARR: jednoduse - neprodana deska se vratila z obchodu zpet distributorovi, ten tomu cutnul roh nebo nariznul obal (aby to oznacil jako neprodanou desku) a celej release muze byt stale zabalenej ve folii z tovarny. Takovy desky se pak prodavaly ve vyprodejich za podstatne nizsi cenu, pripadne byly v normalnich obchodech ve specialni sekci zlevnenych desek. To fyzicke poskozeni obalu melo krome oznaceni i zabranit naslednym pokusum o prodej za plnou cenu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: máš recht. Napsal:

    Hi
    Very small saw cut on left side of cover, from factory (that means cut-edition)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    LOPIK: Jen nevim to jde dohromadt s "still factory sealed" jak pise prodejce.v popisu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zrovna u podobných výběrů to bejvá relativně často..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Napadlo mě ještě, že by to mohla bejt taková ta s tím výřezem v obalu - pár takových jsem viděl, dělávalo se to když se desky znehodnocovali jak přecházeli na CDčka. Mívá to takovej +-půlcentimetrovej vroubek někde na kraji..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Netusi prosim nekdo, co znamena cut edition?

    Diky!

    Various - Music From The Motion Picture Soundtrack - Beverly Hills Cop: LP, Album For Sale | Discogs
    https://www.discogs.com/sell/item/135349294
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    Klikni na edit release a potom copy to draft
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    nevíte někdo, jak na discogs přidat white label k releasu? když dám "edit release", tak jen upravim už vytvořenej full release, ne? ale nepřišel jsem na to, jak nakopčit data z desky a jen přidat wl a dát fotku.. díky za info..
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Google mi ukazuje within 180 days.. Kdyby to byly nejake 3 desky, tak uz to tak resim.. Ale 14 desek za super penize nechci jen tak pustit.. Jeste mu dam tyden nebo dva, uvidim podle jeho aktivity a pripadnych novych feedbacku.

    Diky moc za rady a nazory (tech si taky cenim a podle nich se i castecne rozhoduju), pomohli jste .)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BCTPEJHON: jj rozkliknes platbu a dáš reklamaci. Byt tebou, tak si nejdřív overim, jak dlouho můžeš s reklamaci čekat, abys to nepromeskal. Doba je to dlouhá, tak bych byl taky netrpělivý.
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Dik za echo kluci. Ono prave jde o cestu z UK do UK (S. Irsko), takze bezne mi desky na tehle trase dorazi do 3-5 prac. dnu. Jo, jmenuje se Jules. Uz je to 3 tydny a furt mi tam sviti payment pending, kdyby bylo shipped, tak bych rekl, ze ok, vina bude na poště, ale tak tomu neni. Dam mu jeste dva tydny a budu to resit pres ten paypal. Ja prave taky myslim, ze ma nejake duvody a doufam ze to jeste nejak dopadne.

    A nasledne potom se to teda resi pres ten "despute" nejaky jo?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Jestli má týpek 17000 prodejů tak to dělá několik obchodů za den. Kdyby si měl s každým psát nějaký zprávy tak se z toho posere a nebude dělat nic jinýho. Já bych to bral tak, že desky jsou na cestě. Rozhodně bych zatim žádnej dispute na paypalu neotvíral pokud to nebude dýl jak měsíc.
    NYCK
    NYCK --- ---
    BCTPEJHON: nebo jsou ty desky na ceste a dorazi.. tezko rict
    NYCK
    NYCK --- ---
    BCTPEJHON: ten nick mi prisel povedomy, tak jsem se dival a nakupoval jsem od nej 3 desky pred 8 lety. Podle komunikace s nim mi sly ty desky mesic a pul s tim, ze jsme resili, ze nedorazily a on pak psal, ze se mu vratily zpet jako nedorucene a posilal mi je znovu. Posilal jsem mu 2x postovne, ale veril jsem mu a verim..poslal mi jako bonus nejake desky navic. Jmenoval se Jules:) Rekl bych, ze se jeste ozve, ze ma duvody..
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Trosku si tu ulevim..
    Objednam si 14 desek, typek (Dobshizzle) mi za 20 minut odesle invoice s komentarem, o postovnym atd.. Nasledne zaplatim, napisu mu koment ze jsem zaplatil. A typek nasledne 2 tydny nekomunikuje.. Pritom dva dny zpet mu to ukazuje na profilu aktivitu. X komentu jsem mu napsal, 2 soukrome zpravy. Zadna odpoved. Pritom ma 17000 feedbacku a 99% pozitivnich.. Psal jsem mu ze at se stalo cokoliv, at mi napise, no zatim nic.. Kdyby to nebyl muj nejlepsi deal na ktery se k** tesim, tak uz bych resil vraceni penez pres paypal.

    Je to moje prvni podobna zkusenost? Jak jsem tu nekde cetl, tak discogs todle neresi, ale paypal by mel poslat zpatky penize. Rekni mi nekdo jak to funguje? Normalne kontaktovat paypal a vysvetlit jim situaci a oni se o zbytek postaraji? Diky za pripadne rady..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Podle všeho ti poslal jen to bonusový EP, ještě by k tomu mělo být to elpíčko
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Akorat mi prisla tahle deska a vypada to, ze tam jsou jen bonus tracky, coz znamena dva na kazdy strane. Netusi nekdo, jak je to mozny? Katalogovy cislo sedi.

    Diky!

    Bo$$* - Born Gangstaz (Vinyl, LP, Album) at Discogs
    https://www.discogs.com/Bo-Born-Gangstaz/release/1162383
    ASYD
    ASYD --- ---
    pohoda, vole
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tyvle ze jsem nedrzel hubu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam