• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Prosím pěkně jak má člověk postupovat v případě, že prodejce již deset dní po zaplacení i potvrzení platby více jak 10dní absolutně nekomunikuje ? Zatím jsem přes discogs učinil nákup 5x a vždycky do týdne byly desky doma, ale teď i když se jedná o prodejce s hodně dobrým hodnocením na mě absolutně sere a nic neposlal a ani není schopen mi na jakoukoliv otázku dát odpověď.
    C8400
    C8400 --- ---
    POHODAVOLE: nesouvisi to s tim, ze se proste nikdo neobtezoval ji potvrdit? na discogs foru je diskuze, kde o to muzes pozadat a pak doufat, ze se nekdo slituje https://www.discogs.com/forum/thread/172073
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Stejny problem mam i tu:

    Pitchfork - Unstoppable (2007, Vinyl) | Discogs
    https://www.discogs.com/release/1577291
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Netusite prosim nekdo, proc neni tato deska stale potvrzena? Mohu mit jen tri nepotvrzene a potrebuju pridat dalsi.

    Diky!

    Matys - Martin (2018, Vinyl) | Discogs
    https://www.discogs.com/Matys-Martin/release/11744150
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    GENERIXX: Jo, to je asi mozny. Par cutu doma mam, jen jsem to jeste nikdy nevidel jeste ve folii, tak mi to prislo divny.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SAMGARR: jednoduse - neprodana deska se vratila z obchodu zpet distributorovi, ten tomu cutnul roh nebo nariznul obal (aby to oznacil jako neprodanou desku) a celej release muze byt stale zabalenej ve folii z tovarny. Takovy desky se pak prodavaly ve vyprodejich za podstatne nizsi cenu, pripadne byly v normalnich obchodech ve specialni sekci zlevnenych desek. To fyzicke poskozeni obalu melo krome oznaceni i zabranit naslednym pokusum o prodej za plnou cenu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: máš recht. Napsal:

    Hi
    Very small saw cut on left side of cover, from factory (that means cut-edition)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    LOPIK: Jen nevim to jde dohromadt s "still factory sealed" jak pise prodejce.v popisu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zrovna u podobných výběrů to bejvá relativně často..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Napadlo mě ještě, že by to mohla bejt taková ta s tím výřezem v obalu - pár takových jsem viděl, dělávalo se to když se desky znehodnocovali jak přecházeli na CDčka. Mívá to takovej +-půlcentimetrovej vroubek někde na kraji..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Netusi prosim nekdo, co znamena cut edition?

    Diky!

    Various - Music From The Motion Picture Soundtrack - Beverly Hills Cop: LP, Album For Sale | Discogs
    https://www.discogs.com/sell/item/135349294
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    Klikni na edit release a potom copy to draft
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    nevíte někdo, jak na discogs přidat white label k releasu? když dám "edit release", tak jen upravim už vytvořenej full release, ne? ale nepřišel jsem na to, jak nakopčit data z desky a jen přidat wl a dát fotku.. díky za info..
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Google mi ukazuje within 180 days.. Kdyby to byly nejake 3 desky, tak uz to tak resim.. Ale 14 desek za super penize nechci jen tak pustit.. Jeste mu dam tyden nebo dva, uvidim podle jeho aktivity a pripadnych novych feedbacku.

    Diky moc za rady a nazory (tech si taky cenim a podle nich se i castecne rozhoduju), pomohli jste .)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BCTPEJHON: jj rozkliknes platbu a dáš reklamaci. Byt tebou, tak si nejdřív overim, jak dlouho můžeš s reklamaci čekat, abys to nepromeskal. Doba je to dlouhá, tak bych byl taky netrpělivý.
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Dik za echo kluci. Ono prave jde o cestu z UK do UK (S. Irsko), takze bezne mi desky na tehle trase dorazi do 3-5 prac. dnu. Jo, jmenuje se Jules. Uz je to 3 tydny a furt mi tam sviti payment pending, kdyby bylo shipped, tak bych rekl, ze ok, vina bude na poště, ale tak tomu neni. Dam mu jeste dva tydny a budu to resit pres ten paypal. Ja prave taky myslim, ze ma nejake duvody a doufam ze to jeste nejak dopadne.

    A nasledne potom se to teda resi pres ten "despute" nejaky jo?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Jestli má týpek 17000 prodejů tak to dělá několik obchodů za den. Kdyby si měl s každým psát nějaký zprávy tak se z toho posere a nebude dělat nic jinýho. Já bych to bral tak, že desky jsou na cestě. Rozhodně bych zatim žádnej dispute na paypalu neotvíral pokud to nebude dýl jak měsíc.
    NYCK
    NYCK --- ---
    BCTPEJHON: nebo jsou ty desky na ceste a dorazi.. tezko rict
    NYCK
    NYCK --- ---
    BCTPEJHON: ten nick mi prisel povedomy, tak jsem se dival a nakupoval jsem od nej 3 desky pred 8 lety. Podle komunikace s nim mi sly ty desky mesic a pul s tim, ze jsme resili, ze nedorazily a on pak psal, ze se mu vratily zpet jako nedorucene a posilal mi je znovu. Posilal jsem mu 2x postovne, ale veril jsem mu a verim..poslal mi jako bonus nejake desky navic. Jmenoval se Jules:) Rekl bych, ze se jeste ozve, ze ma duvody..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam