• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    TOMYS: pokud te porazi AI, tak bych doporucil pocist si zavodnickou skolu, pripadne se ted domlouva skoleni v demu, kde budu predvadet jak se jezdit ma a nema, i s patricnym komentarem... zvani jsou vsichni co jim dela problem zajet 1:35 s GTi nebo 1:26 s GTT (ti co jsou pod, tak uz musi jen trenovat a trenovat ;) ... tem poradim dve veci> 1. jizda musi byt plynula, 2. zpomalte a tim zrychlite (dulezity je jit co nejdriv na plyn, takze brzdit driv a zkuste trosku jinou stopu))
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    No zatím mi dávají na prdel AI, ale je fakt, že je to hodně slušný, uvažuju o zakoupení licence :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CHAOS_RK: dobry prave sem se ujistil ze stebou si nikdy nezajedu protoze takovou potupu si muzu dat i s pocitacem na hard :))) a od tebe by byla ciselne jiste jeste vetsi
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CHAOS_RK: Tady jsem to zesumyroval do obrazku> link
    btw. v dlouhym zavode jsem vsem ujel trosku vic ;)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: diky, zkuste to zaplnit zajimavejma skinama a setupama, ja se jen modlim, ze zas nebudu muset predelavat databazi a mazat tabulky...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    BIHARYS: dobry ;) jedna drobnost, kdyz kliknes jako prvni na setupy a pak vlezes do skinu, tak nadpis tabulky je furt setupy i kdyz pod tim jsou zobrazeny skiny...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Pokud tvorite vlastni skin nebo mate nejaky cool setup, nahrajte ho **sem**. Je to jen takova betaverze, takze se klidne muze stat, zeto vubec nepovali...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Sice je to trochu vytahovani, ale za zkoukniti to stoji... ;)
    Tady jsou zaznamy ze vcerejsich zavodu Hofylandi LFS ligy, jelo se RAC na Aston Cadet rev > LINK
    pst.. kdo to nevi, tak na zaznamy lze pustit v odemceny S2, hledejte LFS na DC a najdete odemykac... ;) jen nelze jezdit online...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    a) Link
    b) ja pres hamachi nejezdim... jezdim normalne, bud demo nebo full...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    par technicky informaci prosim:
    a) jakou verzi tedy jezdime? (sel by link? klidne torrent ci http)
    b) jak sem jmenuje skupina na hamachi kde jezdime a jake je do ni heslo?
    diky predem za odpovedi... rad bych aby sme se na necem domluvily. Rad vas pak budu delat sparing auto ktery budete casto predjizdet o nekolik kol zrejme :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    demo race evening dnes! Info
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DRIZDIK: hadam ze mas pedaly od logitechu... na roztazeni na celej chod je ulitka DXTweak... stahnout trebas z WingmanTeam...
    MICHAELS007
    MICHAELS007 --- ---
    kamos proda volant momo co ma drizdik za 1800 :o)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    me se ted nejak posraly pedaly :-( nechodej mi az do krajnich poloh ..
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    jsem proste nedockavej a brzo na moc brzo na to slapu, no.. ;))
    ale ja se polespim.. ted mam nakej duvod trenovat.. ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    zacni s neturbovym GTckem .. ja teda jakmile jsem koupil volant tak uz s tim nemam problem ..
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    CHAOS_RK: diky jsem zevrubne cetl uz vcera, to jeste prokoumam.. ;)
    mam pocit, ze teorii celkem zvladam muj hlavni problem je proste v tom zvyknout si na auta s velkym vykonem na zadnich kolech.. ale to se podda.. ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: no to si spis precti Závodnickou školu... tam sem sepsal co lidi vetsinou nevi, jak jezdit spravne rychle...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    CHAOS_RK: nedaj, mas pravdu.. si to spis davam tak jako ze by me treba mohli naucit neco na co jsem zatim sam neprisel.. ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: no mam pocit ze v tech lekcich se neda auto nastavit (nikdy sem je nedelal)... a zakladni nastaveni u LXek je fakt strasny...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    tak jsem si hezky podstive dal ten jejich trenink.. (teda prvnich 50 lekci, ted jdu spat)
    LX4 mi fakt prislo jako peklo docela.. smekam pred temi kteri s tim jezdi ligu.. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam