• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    blby je, ze ja mam ve ctvrtek fotbalek.. ale 7.9. si rozhodne predem rezervuju.. (snad uz bude volant.. ;)

btw: jezdite nekdo s Logitech MOMO Racing Force ?? nejake reference, klady zapory?
    se svym starym volantem jsem mel trochu problemy nastavit v LFS osy na pedaly (ale to bych tady necekal ;)
    zajimalo by me ale jak vypada to jeuchyeni ke stolu..
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: demo čtvrtky ;) staci mi pisnout mailem a poslu server/heslo... jezdime od 20.15 kvalifikaci, pak vetsinou kratej zavod (3-4kola) a pak dlouhej na 7-10 s opacnym poradim, nez jak se dojel kratkej... pak je-li nalada a chut jezdime dal dlouhej- start vzdy opacne nez jak se dojelo...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    CHAOS_RK: vsak ja vim.. uz jsme se o tom bavili, dokonce jsi mi daval online lekci, po jednom demo zavode, jenze prave v jejim prubehu mi odesel muj stolety volant.. (mozna si vzpomenes ;)
    kazdopadne se mnou muzete pocitat minimalne na demo uterky.. a licenci si dam asi v rijnu, takze pak i jinde.. ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: nejlepsi je jezdit online pri kazdy mozny prilezitosti, snaz se jezdit tak, abys do nikoho naboural. Prihlas se do ligy, protoze tam se naucis vic nez na publicu... Vzdy jedes s lidma co jezdi casy +- stejny... a jezdit je vzdy s kym ;)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    to tu nejak usnulo, se mi zda.. v zari si snad k narozkam kupuju volant (na 90% momo) a asi i S2 licenci...
    Tak doufam, ze budu mit s kym jezdit, nez se vyjezdim dost na to abych mohl do naky ligy.. ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    cus lidi, nemate nekdo crack na posledni verzi lfs? Ta nova fyzika je super a demo se mi uz ohralo. Koupil bych to ale nemam ani na najem :-/
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    TOMYS: se musime dycky nejak pres ICQ domluvit, ale dost se jezdi na GAMEZONE#1-5
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    Poraďte hlupáčkovi, na jakej server se mám jak připojít, abych Vám zkusil dát na budku? ;-)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---

trochu jsem si zablbnul v carparku, myslim, ze takovych 50 cisel jsem vzadu shodil ;)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    BIHARYS: Sem tam, pripojenej sem jen o weekendu. Nemam v Brne kompla. . .. . . . . .Ale rad si zajezdim s xichtama z nyxu ))))
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: btw. pripis se na nastenku...(ICQ!) zajezdime nekdy...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: dobrej cas...ja s tou karkou nejezdim, ale myslim ze jsem to daval za 1:40+, ale GTi je na nic, XRTrulez ;) muj PB je 1:27:?? nic moc, ale mam jen mys :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Za kolik jezdite Blackwood (normal) v ty nejpomalejsiii kare (demo)...

Odjel jsem tak 5 zavodu a stlacil jsem to na 1:38:08, mam radost a ted se chci vratit na zem ))

pozn. Vyse polozena otazka je irelevantni pro Chaose )))
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: jsme zkouseli prave HAMACHI...ale jde to jak s kym
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Tak o viikendu se snad pripojim, poznate me, ze kolem me profrcite cca 3x za kolo..seru na trenink hned do toho skocim po hlave.

Otazka: je mozne se pripojit pomoci The allseeying eye....nebo pouzivate jineho klienta????
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    momentalne nejezdim protoze mi odesel volant.. s novym volantem asi koupim i licenci.. za cas..
    pokud vim, jedinej kdo tu ma licenci je chaos
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: jezdíme DEMO (zatim to bohatě stačí:), já měl CRACK na starou verzi, ale ted s T-PATCHEM crack nefacha. Uvažuji o koupi...
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Dotaz mate licensi, nebo zavodite v demu??? Moc me to zaujalo a snad se v nejblizsii dobe pripojim. . . . . . .
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    BIHARYS: jj organizuju, a jj vcera (ct) se zavodilo... servery byly ale nahozeny az cca 18:40 ...

Pro vsechny: Vysel patch T, opravujici pneu v nizkejch rychlostech (auta jsou nyni ovladatelnejsi, nejdou tolik do pretacivyho smyku), aerobug, a par dalsich veci. Navic pro S2 licencovane je pridan novy vuz: F1 BMW Sauber!
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: nojo, inu, tak to musel byt pekny rozhovor :) Hele, a ty nejak sefujes neo organizujes ty zavody na gamezone? Vcera sem ale #1gamezone nejak nevidel...(???) Zavodilo se?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam