• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    wooohooo mam licenci!! ;)))
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: hehe.. diky.. ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    musis sundat ten kryt co mas hned za volantem
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    hele lidi ja vim ze se asi zasmejete, ale ja za boha nemuzu poradne prichitit momo ke stolu..
    ty 2 uchycovaci packy se proste ne a ne hnout a nic co by je rozhybalo nevidim.. kdo mi poradi? ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DIXIE: sem se sekl v kurzu, jsem zvyklej na dolary. Inu potom to není drahý zas tak moc. Ale myslím, že paypalem to bude jednodušší, než přes nějaký hipíky. Pokud to teda jde.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    JENIIK: 24x42=1008 pripocti poplatek banky.. me to porad neprijde drahy..
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    CHAOS_RK: proč to kupovat tak draho? Vždyť to stojí jen 24 liber...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    hehe, tak ted se jen modlit aby volant dorazil uz dnes.. o vikendu bych jeste jezdil demo a pristi tyden bude licence tadaaa.. ;))
    (jezis ja se na ten volant tesim.. ;))

btw: lfs account uz mam: dixie__flatline
    GYD
    GYD --- ---
    CHAOS_RK: proverim, je fakt, ze mi LFS prijde dost jiny nez na obrazcich:) ale ze bych si nevsiml nastaveni HW akcelerace.... (BTW uplne hledim, ze se to jeste nekde pouziva)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    GYD: to je dost zvlastni, mam vic FPS a to mam o dost slabsi stroj i grafiku... mas zapnutou HW accel? (v menu s grafikou uplne dole), pak se zkus optat ostatnich tady http://forum.liveforspeed.cz/forumdisplay.php?f=3
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: porid pres http://www.actuallinux.com/index.php?pg=11 a budes to mit raz dva, pak je treba si vytvorit account na www.liveforspeed.net a tam v profilu pak zadas ten kod co ti poslou, nastavis game password, pustis lfs, das odemknout, zadas lfsnick a gamepassword a muzes jet...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ted je sleva nevahej :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    vy kteri mate S2 licenci, nejake zaludnosti ci komplikace s jejim porizovaniom a posleze zprovoznovanim hry?
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    hohoo.. tak jsem prave objednal Logitech MOMO Racing Force uz se tesim az zase nastartuju.. ;)
    GYD
    GYD --- ---
    DRIZDIK: vertical sync mam vypnute, nastaveni omezeni FPS ve hre jsem si nikde nevsimul. Pomaha klasicky prepnuti pohledu, ale jezdit jen s vyhledem na predni napravu neni uplne ono ;-]
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nemas spis zapnutou vertikalni sinchronizaci nebo omezeni FPS v nastaveni hry ?
    GYD
    GYD --- ---
    zdravim, od vcerejska taky jezdim, licenci objednam co nejdrive.
    Dotaz - nejaky figle na nastaveni grafiky ? (Barton 2600+, 1 GB RAM, 6600GT), porad se to drzi od 25 do 35 FPS, coz mi prijde malo. Vypnul jsem stinovani, detaily v zrcatkach...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nesmis mit moc tlustej stul jinak uchyceni super, a osy na pedaly jdou nastavit v pohode, me po delsi dobre zacali lehce blbnout pedaly ale to se da tim DXtweakem poladit ..
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    blby je, ze ja mam ve ctvrtek fotbalek.. ale 7.9. si rozhodne predem rezervuju.. (snad uz bude volant.. ;)

btw: jezdite nekdo s Logitech MOMO Racing Force ?? nejake reference, klady zapory?
    se svym starym volantem jsem mel trochu problemy nastavit v LFS osy na pedaly (ale to bych tady necekal ;)
    zajimalo by me ale jak vypada to jeuchyeni ke stolu..
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: demo čtvrtky ;) staci mi pisnout mailem a poslu server/heslo... jezdime od 20.15 kvalifikaci, pak vetsinou kratej zavod (3-4kola) a pak dlouhej na 7-10 s opacnym poradim, nez jak se dojel kratkej... pak je-li nalada a chut jezdime dal dlouhej- start vzdy opacne nez jak se dojelo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam