• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    BIHARYS: patch "U" leda. Ale stojí to zato.
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Jsem byl delší čas bez internetu...nějaké novinky na poli LFS :) ??
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    hehe, teď jsem si sestavil závod 12 nejrychlejších aut a koukal na to jen jako divák. Sauber by to vyhrál, kdyby typosovi ve 23. kole nedošel benál. Idiot prostě. Jinak AI docela solidně bouraj.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    me se to nakonec v predposlednim kole odpojilo ale to uz sem mocnedaval pozor protoze jak jsem rozsekal auto tak sem zajel do depa tam sem jel moc rychle tak sem tam musel znovu a pak se pri psani sms za jizdy boural ..
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    ja jsem si blbec neprojel replay, taktze se mi neulozil.. si to musim prenastavit..
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    me nastval hlavne ten lag co jsem mel hned v prvnim kole a spad jsem na posledni misto. Jsem chtel aspon chvilku jezdit s prvnima abych neco okouk
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    na klávesnici to online asi nemá cenu, což?
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: no.. to me taky pobavilo.. ;))
    rozhodne se nechci vymlouvat, na tu skupinku ktera to vedla bych nemel ani kdyby mi to slo, ale vcera mi to fakt neslo.. v kazdym kole jsem musel udelat aspon jednu pitomou chybu.. ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    sakra sem vcera asi pet kol honil dixieho a kdyz jsem ho predjel tak jsem si hezky zatroubil a otocil sem to na strechu :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    JENIIK: jj crack je dobrej tak akorat na prohlidnuti aut a trati, ale hlavni teziste je v online zavodech a ty bez licence dost dobre nejdou...
    DIXIE: :-) taky mi trvalo nez jsem na to prisel ;-)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    hm. Mám crack. Ale ta licencde je nutnost, začalo mě to fakt bavit. U verze s novou fyzikou gum je prostě super.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    wooohooo mam licenci!! ;)))
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: hehe.. diky.. ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    musis sundat ten kryt co mas hned za volantem
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    hele lidi ja vim ze se asi zasmejete, ale ja za boha nemuzu poradne prichitit momo ke stolu..
    ty 2 uchycovaci packy se proste ne a ne hnout a nic co by je rozhybalo nevidim.. kdo mi poradi? ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DIXIE: sem se sekl v kurzu, jsem zvyklej na dolary. Inu potom to není drahý zas tak moc. Ale myslím, že paypalem to bude jednodušší, než přes nějaký hipíky. Pokud to teda jde.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    JENIIK: 24x42=1008 pripocti poplatek banky.. me to porad neprijde drahy..
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    CHAOS_RK: proč to kupovat tak draho? Vždyť to stojí jen 24 liber...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    hehe, tak ted se jen modlit aby volant dorazil uz dnes.. o vikendu bych jeste jezdil demo a pristi tyden bude licence tadaaa.. ;))
    (jezis ja se na ten volant tesim.. ;))

btw: lfs account uz mam: dixie__flatline
    GYD
    GYD --- ---
    CHAOS_RK: proverim, je fakt, ze mi LFS prijde dost jiny nez na obrazcich:) ale ze bych si nevsiml nastaveni HW akcelerace.... (BTW uplne hledim, ze se to jeste nekde pouziva)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam