• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no tak uz jsem se na official strankach docet ze to muze byt odemknuty na dvou pocitacich ..
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nevite jak je to s provozovanim jedne licence na vice pocitacich ?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    CHAOS_RK: se kupim MOMO, jen to chce čas...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: posledni dobou jezdim malo, za tejden tak max 2 - 3 hod dohromady a to jen diky ligam kterejch se ucastnim, kdyz jsem v zadny nebyl, tak jsem nejezdil vubec diky pracovnimu vytizeni... kde jsou ty doby kdy to byly i 4 hod denne...
    najeto mam dost, podle LFSW neco pres 106 tisic, najel jsem to za neco pres 3 roky online zavodeni...
    JENIIK: jj volant tomu dodava dalsi rozmer... zkus se treba podivat po bazarech po nejakym... myslim ze slusnej jetej volant sezenes i pod litr...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    JENIIK: no.. to asi jo.. ono je to o nicem i na volantu bez FF.. mel jsem starej saitek nez jsem ho odepsal a ted nedavno jsem si spolu s licenci koupil momo.. je to hodne o necem jinem.. ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    mě hlavně štve, že furt nemám volant. Bez něj je to o ničem, řekl bych...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    navrh na anketu:
    jak casto jezdite?
    kolik mate najeto?
    ja jezdim tak 2-4 hodiny tydne cca.. tak 2 mesice.. mam najeto 4500.. (coz je teda porad smesny, pred chaosovymi 100.000 ;) a porad si na online serverech pripadam jako looser.. :(
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    to video je super
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CHAOS_RK: nj vlastne.. na streche som bol :]
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    p.s. i na tom videu je videt ze se to kolo nezastavi hned, ale ze i brzde chvili trva nez to kolo zastavi... ten skok je na BW Rally rev, do posledni zatacky, takze i po doskoku je treba brzdit, aby se clovek do ty zatacky vesel...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    HADIAK: jestli myslis to rallye s GT tak tam DoN stal na brzde... jinak se kola normalne tocej dokud je neco nezastavi (at uz brzdenim nebo odpor loziska (ten je imo moc malej))... zkus auto otocit na strechu a uvidis...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CHAOS_RK: ked je to to video co myslim, tak stoji za to aj vsimnutie si, ze LFS momentalne nema zotrvacnost kolies (akonahle sa odlepi od zeme tak v momente stoji). to len taky maly ryp :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    doporucuju poslat lidem co nad LFS ohrnujou nos ;-) pac takovahle prace podvozku a pneu v zadny jiny hre neni videt...
    http://don.vn.cz/s2/vids/slowmotion_tyres.avi
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    RALI: zakladame s kamosem s.r.o. kde je tenhle stroj predmetem podnikani ;-) doufame ze v lednu ho budem mit v republice :)
    RALI
    RALI --- ---
    DIXIE: Pokud novej volant, doporučuju toto, jen nevim kde to sehnat :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=mRAJBZT3I4w
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: máš právo (a požehnání) kroutit s nástěnkou dle libovosti :)
    JENIIK: chystam se na to .... :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    mensi zemetreseni na poli LFS v čechách... viz 1. novinka na www.czechlfs.net
    tímto prosím Biharyse o změnění linku zde v klubu a i vz ostatni kdekoli jinde kde můžete ;-)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    stáhni si, ni? Je to takové třídimenzionální, normálně jako bys seděl v tom, autě. O hodně lepší, než Lotus...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    JENIIK: jů, a jaké to je :) ? jsem nehral, ani nepamatuji....
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    BIHARYS: patch "U" leda. Ale stojí to zato.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam