• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: no.. s RAC sjem taky jezdil jen parkrat.. ;))
    vlastne jsem se jako dost velkej noob zasekl na FOX a uz prakticky s nicim jinym nejezdim.. ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no tak mam konecne odemknuto na vsechny auta ve verzi V
    a zjistuju jak je XRT krasne poslusny auto oproti napriklad RAC a nejsem s tim schopnej jezdit aniz by mi vecne lital zadek coz mi oddelava gumy :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    tak zrovna toca ma vcelku svizny engine... to mi svojho casu (toca race driver 2) bezala v pohode aj na MX karte :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOTWA: neviem co je gma915, ale co viem tak RBR sa nespusti bez shader podpory v grafickej karte.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOTWA: GP Legends su stara hra, asi si si to zmylil s GT Legends, coz je nova hra. ale ked planujes RBR tak aj GPL aj GTL ti pojdu :)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    vyšší stupeň než je LFS je pak už jen sednou za volant skutečného auta :) z rally jsem hrával ještě ColinaMcRae Rally.
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KOTWA: no tezsi uz asi moc nenajdes... dalsi poradny okruhovy simulatory jsou: Grand Prix Legends, Nascar 2003, pak od ISI> GTR, rFactor a pak jeste NetKar Pro, ale to je jeste v plenkach... Rally jednoznacne Richard Burns Rally... Pripadne prohlidni forum RaceSim Central, tam je asi vse o poradnejch simulatorech, ale mimo ty co jsem vyjmenoval to uz s realisticnosti asi zas tak zhavy nebude...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: neni, jen je o to o dost realisticejsi nez posledni dily NFS... zkousel jsem to na GC v Lipsku, sice na tom podivnym konzoloidnim ovladaci, ale dalo se to... s vyplejma helpama si smyk dostal apod...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    tak až tak MOC jako lfs to na fyziku zaměřený nebude, ale rozhodně to má k realitě nejblíž ze všech komerčních simulátorů. Jsou zde stovky aut s dobrou možností tuningu. Je škoda, že GT se nevydává jako PCgame...
    check out http://www.youtube.com/watch?v=oUJPD7thlmg
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    BIHARYS: chces rict, ze je to stejne realisticky / s propracovanou fyzikou?
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Jsem teď začal pařit GRAN TURISMO, myslím, že se tvůrci LFS docela inspirovali od kolegu z SONY. Imho GT je super hra. Jake mate zkusenosti?
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KOTWA: megaloser nejsi, neznam cloveka ktery by po zmene zpusobu ovladani rovnou jezdil lepsi casy... me preuceni z mysi na volant trvalo mesic...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nesmis to brat tak vazne ..jezdi pro zabavu .-) ja si zakrouzim jednou za cas .. a porad zlepsuju cas na BW
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: tak pak dej vedet, jaky to je.. ja mam pocit, ze uz ted ztracim spoustu casu zavodenim ;)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: link? nejaky dalsi info?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no já dneska musim vyzkoušet CSR pro LFS dodá to pár autům jakože reálnější zvuk motoru .. tak sem na to zvědavej.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    jsem se nak zasek na FOX.. uz pekne dlouho jsem nejezdil s nicim jinym.. to auto me desne bavi.. ;)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    :-D
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no tak uz jsem se na official strankach docet ze to muze byt odemknuty na dvou pocitacich ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam