• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    EZEE
    EZEE --- ---
    CHAOS_RK: no to me poser ty jsi vsude:)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    EZEE: myslim ze jo ;) proc? :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    CHAOS_RK: chaosi jsi ten z liveforspeed.cz?:)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    BIHARYS: no nevim ze by nas videa priblizovala k realite, ale posledni testpatch urcite jo ;) namatkou>
    - az 28 zavodniku na trati
    - moznost ulitych startu
    - moznost dostat trest od admina
    - moznost zakazat na serveru magicky "reset"
    - u samosvornyho diferaku pridano predpeti
    - moznost vahovyho handikapu nebo restriktoru sani
    atd.
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: za o krůček k realitě :)
    ta hudba imho jak ke krasobruslení
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    opet jedno moc povedene video z DoNovy slowmotion serie!
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=396235#post396235
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    jj, taky je tam vidam, jen jsem si rikal, jestli nekdo z nyxaku.. ;)
    (ja vcera jak dlouho krouzil po westhilu s uf1.. ;))))))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    no ja momentalne skoro nejezdim, ale co vim, tak se tam tu a tam nejakej cech/slovak objevi...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    jezdite nekdo na STCC serverech?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    A N K E T A
    GYD
    GYD --- ---
    CHAOS_RK: gut, dekuju!
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    GYD: no kazdej prvni den v mesici ti jeden unlock pribude, ne ze bys moh odemykat jen toho 1. ;)
    a online muze jen jeden, jelikoz se LFS pripojuje na hlavni server uzivatelskym jmenem a heslem... takze kdyz to zkusi druhej, tak to napise ze uzivatel je uz online...
    GYD
    GYD --- ---
    CHAOS_RK: ok, diky. Podle FAQ na webu jsem jeste poochopil, ze pokud vycerpam vsechny 3 unlocky, pak mam jeste moznost aktivace kazdej prvni den v mesici.

Vec dva: podle prav muzou hrat dva lidi s jednou licenci na lokalni siti, predpokladam teda, ze online to pro dva nepojede (odesila to pri online hrani nejak nejakej klic?)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    GYD: Biharys ti dal link na odpoved na prvni cast (novou uz kupovat nebudes, jen mozna upgrade az vyjde S3, coz si nemyslim ze bude driv jak za 2 roky), ja odpovim na druhou> pokud si vypalis aktivovanou, tak ta ti bude fungovat jen pokud ji zkopirujes zpet na ten samej comp, na jinym se ti to zamkne...
    GYD
    GYD --- ---
    koupil jsem si S2 licenci na LFS, podle udaju to muzu mit nainstalovany na dvou kompech. Na webu je nastavenej limit na jeste dve aktivace pote, co jsem to prvne aktivoval.

Chapu to dobre, ze pokud se mi treba jeste dvakrat sesype komp a budu to instalovat znova, pak uz musim koupit novou licenci? Da se to obejit treba vypalenim uz aktivovane verze?
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    já vim, že částečně už to komerční je...ale stejně to 'hraje' cca 20 000 hráčů, což je strašně málo, aby do toho automobilky šly ve velkém...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    hmm, ohledne ankety myslim ze vyvojovej tym nikdy nebude, ale real trate, auta, sponzoring bude (uz castecne je... viz reklamy na Intel, Castrol a jeste nejake dalsi, real auta> Raceabout, MRT5, F1...), takze odpoved se neda ano/ne ;)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: ke hraní LFS jsem se dostal stejným způsobem, jak bylo v reportáži naznačeno (i ve stejnou dobu)
    Anketa: [ LIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam