• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JENIIK: stale o LFS? :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DONALD: pomalu dovnitř, rychle ven a hlavně PLYNULE a pokud možno jen v lehounkém driftu.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    to tě čeká ještě hodně probděnejch nocí :-D
    ale určitě koukni po netu na nějakej lepší setup, posune tě to o pár sekund dopředu
    DONALD
    DONALD --- ---
    nemate nejakou radu jak se zlepsit?

mam zatim jen to demo, ale nejsem schopen projet ten zakladni okruk pod 1.40, pritom tam jsou lidi kteri pravidelne davaji kolem 1.36, jakoze urcite delam nejaky chyby, ale prekvapuje me ze ostatni jsou o tolik moc lepsi.

nemam treba blbe nastaveny auto? fakt nevim, zvolil jsem tam neco pro hard track

ta hra me opravdu chytla, planuju koupit licenci
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    EZEE:
    JENIIK: velkej rozdil podle toho co sem zkousel - u mysi je tezky urcit "dead zonu"... je tezky srovnat rozhazeny auto a proste jet rovne :-)) nebo sem levej :P
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EZEE: to není pravda, i gamepad může být analogový. Ale to je stejně kuprdu, protože nemáš feedback...
    EZEE
    EZEE --- ---
    MITCHIS: prave ne..u gamepadu nezatocis tak s jako mysi..v mysi mas plynule zataceni a gamepad funguje jako jen rovne nebo zatocit na full rejd
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    Byl by tu někdo pro DRIFT session? :-)
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    EZEE: Myslel jsem to tak, že podle mě je racing game na Myši sebevražda... tkze gamepad podle me jednodussi...
    EZEE
    EZEE --- ---
    btw chci se zeptat nekoho kdo ma taky g25..jste na svyho milaska prisny?ja se porad bojim za nej rvat...proto si davam malej FF abych treba neprerval ty loziska bo tak..:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    GYD: u lfs me ten wing taky zlobil ale pak sjem to nejak poresil uz si nepamatuju jak sorry:(
    MITCHIS: mys a gamepad je rozdil..

JENIIK: ja si diky ojedinele fin situaci mohl doprat g25 a muzu rict ze ta presnost zataceni je naprosto famozni..nemluvim o spojce a Hcku:)
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    http://www.alave.cz/volant-logitech-momo-racing-force-usb-port:p:2534

na každodenní protočení auta........... hmm :-) bezchybna vecicka!
    PS: jinak jsou typci co maj licenci už rok a jezdej na myši :-)) takze na game-padu asi zadny problem.
    GYD
    GYD --- ---
    resim problem s volantem Logitech Wing Man Force GP - v XP mam vse nastavene, nakalibrovane, ale ve hre nemuzu nastavit plyn/brzdu.
    Pedaly mam nastavene jako separovane, pokud spustim hru, porad se mi automaticky pridava plyn, brzda nereaguje.
    Nasel jsem par podobnych problemu na forech, ale zadny z tamnich reseni na me nefunguje. V jinych hrach takovej problem nemam. Tusi nekdo, kde je chyba?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EZEE: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10512007M0C8000BU5

na tohle si já osobně nemůžu stěžovat... Na to občasné protažení auta to stačí...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    vim ze par lidi na gamepadu hraje, chce to hodne citu...
    EZEE
    EZEE --- ---
    JENIIK: no jestli si chces opravdu zajezdit volant za 1500 je tak wingman a to je na prd..ale samozrejme zalezi na fin. moznostech
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    no, já že jsem teď na rok v cizině a nechtěl jsem si s sebou brát do letadla volant :) tak se asi spokojim s tim gamepadem. na něj jsem zvyklej z Playstationu
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    hál jsem to tak, ale je lepší si pořídiyt force feedback volant. Použitelný stojí kolem 1500, takže to zas není tak strašné...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Má někdo zkušenosti s analogovým joystyckem/gamepadem? hraje tak někdo? podporuje to LFS vůbec??
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    no dokud nam nepostavi vlek (vyrobce totiz puvodne rikal skoro 3 mesice dodaci lhuta a nakonec to dodali za 3 tejdny...), tak budem dost omezeny... momentalne je v planu akorat Brno na FIA GT... 22. a 23. zari... jinak tuto sobotu opet moznost svezeni v Moste na Autodromu....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam