• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele mam velmi hloupej dotaz :)

kdyz volant odpojim, pak znova pripojim, tak ho musim znova kalibrovat? a to jak ve win tak potom v LFS (ackoli tam je to na jedno tuknuti). Je to normalni? nebo si tu kalibraci vy ostatni muzete nejak ulozit? ja myslel ze to bude stacit udelat jen jednou a pak jsem se divil kdyz jsem to zapnul :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DONALD:
    blahopreju.. ;)
    kdyz budes mit chut ozvi se vecer do posty.. mohli bychom zajezdit na nejakem verejnem serveru..
    DONALD
    DONALD --- ---
    tak uz mam volant a ta plna verze nekdy behem tydne no...

musim rict ze je to zajimava zmena :) delam nepredstavitelny mnozstvi chyb tedka, ale jednou se mi uz podaril zajet aji ferovej cas, tak myslim ze casem to pujde v pohode..

no a rozhodne je to jeste zabavnejsi :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    ja prijdu
    EFA
    EFA --- ---
    Oka předchozí akce nevyšla. Zkusím nové datum. DNES OD 17:00 SPOUŠTÍM SERVER DEMO nazev youngprimitive heslo yponly. Přiďte si zajezdit!
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    to dám klidně taky .-D pokud nebudu zkalenej jako dneska a nebude mi trvat napsat dva řádky dvacet minut :-D
    EFA
    EFA --- ---
    v neděli večer mám counterstrike vždy od 19:00 :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    příště pak už radši na ICQ :-) já už se na nyx nedostal :-( ale co dát pravidelnou jízdu třeba neděle večer ?
    EFA
    EFA --- ---
    DRIZDIK: ja! kde? nebo to mám založit? sem pro S2
    DONALD
    DONALD --- ---
    diky obema
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DONALD: já mám verzi pro playstation i pc - je modrá - a jsem spokojený jako želva...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    úchyty budou řešený pravděpodobně skoro stejně jako na Momo a to drží v pohodě.
    kdo si kolem devátý zajezdí ?
    DONALD
    DONALD --- ---
    co myslite? tohle by s lfs mohlo fungovat v pohode ne? mam pocit ze tu nekdo ukazoval od stejnyho vyrobce.

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/270&cl=gb,en

ja jsem teda vybiral jen podle ceny a vzhledu, pricemz vzhled se mi libil hodne tak jsem trochu prekous tu cenu.. coz je 1700, z levnejch ten nejdrazsi

co se mi trochu nezpodava je, jesli se ty uchytky dole hnedka neurvou, to by byl pak volant celkem nahovno
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    zrovna sem chtěl něco navrhnout na večer :-) TED jsem v praci :-(
    EFA
    EFA --- ---
    spustím server YOUNGPRIMITIVE heslo yponly TED :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    volant bez je absolutní obsoletní zbytečnost :-)
    forcefeedback ti dá vědět kterým směrem auto opravdu jede atd
    DONALD
    DONALD --- ---
    DIXIE: pchaaa :) ja musim mit jistotu ze mi to k necemu bude
    DRIZDIK: s FF se jezdi lepe? ja jsem teda (ciste teoreticky) premejslel nad volantem bez
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DONALD: kup si hru i volant.. ;))
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no vidis .. a pak teprv budes ridit, protoze trpve s forcefeedbackem ucejtis auto
    DONALD
    DONALD --- ---
    DIXIE: :) dik

no ja furt nevim jesli si to mam koupit cely.. protoze je mi jasny ze kdyz si to koupim cely, tak si za mesic jdu koupit volant
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam