• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DRIZDIK: ja jsem ji prave stahnul, a mam jen zakladni 3 auta a jednu trat
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    my sme tu všichni hodný kluci a máme originálky :-)
    a na novější verze unlocker asi ani neni, posledni sem videl na verzi 0.5T snad
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    lidi, můžu vás poprosit o barbarský čin? poslal by mi někdo crack (unlocker) ?? Ď.
    DONALD
    DONALD --- ---
    CHAOS_RK: super! :) tohle me nenapadlo, dik
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DONALD: napis "/w pb" a ono ti to vrati tvuj osobak.. trebas: LFSW - PB on WE1 BF1 : x:xx.xx
    LFSW - LFSWorld
    PB - Personal Best
    on - na
    WE1 - zkratka trati (kdyz pak davas mapu v singlu, tak pismena urcujou prostredi a cislo variantu)
    BF1 - zkratka auta
    DONALD
    DONALD --- ---
    no :) jenze kdyz si pak chcu tu trat zajezdit sam offline, tak to pak porovnavat podle mapky je dost zvlastni
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    třeba podle mapky?
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele, mam dalsi strasne kretenskej dotaz, ale da se nejak v prubehu zavodu zjistit jakou trat zrovna jezdim? protoze ja to zjistuju v soucasne dobe tak, ze se odpojim a pripojim znova :) v tom vypisu nazacatku to ukazuje zejo :)
    REDITEL
    REDITEL --- ---
    DONALD: trate musis mit najete nazpamet a auto taktez, jinac se fakt clovek nechyta
    EFA
    EFA --- ---
    eh sorry nečekané komplikace. navíc sem tu nenašel potvrzovací hlašku jakože: jo budu tam. musel sem od kompu
    DONALD
    DONALD --- ---
    server nejel, tak jsem si jezdil jinde, a jsem asi ten nejpomalejsi jezdec v historii lfs :)

ja mam pocit ze abych jezdil aspon prumerne, tak bych jedno auto a jednu trat musel jezdit porad dokola, jinak to nejde
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DONALD: tak jak to šlapalo?
    DONALD
    DONALD --- ---
    tak to nahod :)
    EFA
    EFA --- ---
    donald: tak to můžem testnout dnes v 19:00 server youngprimitive heslo yponly :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    EFA: v pohode, to muzu, akorat nahovno, ze dneska je ctvrtek! :)
    EFA
    EFA --- ---
    DONALD: hele co takhle pravidelná středa od 19:00? mám S2, volant a sem ready :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele, pochopili jste jakej smysl ma tohle?
    http://city-driving.co.uk/

na trati tam jakoby normalni lidi jezdi 100km/h, za to dostavate nejaky prachy, kdyz to dodrzujete, kdyz ne tak jsou tam aji policajti co vas zastavi, coz hrajou jini hraci... a kdyz mate vic penez tak si koupite lepsi auto

cely je to pekny, ale absolutne nechamu smysl, protoze krouzit povolenou rychlosti me bavilo asi tak jedno kolo
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DONALD: no proč ne :) ta idea už tu byla. viz. hamachi. ale ja mam jen demáč :(
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele nebudem vazne usporadavat nejakej pravidelenej nyx racing night?

ja se svym pripojenim utahnu 6 lidi, coz neni moc, ale ani malo... a podle zajmu bych klidne v ten stanovenej den, kazdej vecer si hodku dve, az X, zajezdil...
    za me muzu kazdej vecer po ut st, ct. klidne az pozde do noci.. naslo by se vic lidi?

a... ano... donald uz nema jen demo, ale regulerni s2 :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    musis zvednout i pocet lidi v zavode (nejen na serveru) ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam