• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DONALD: no proč ne :) ta idea už tu byla. viz. hamachi. ale ja mam jen demáč :(
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele nebudem vazne usporadavat nejakej pravidelenej nyx racing night?

ja se svym pripojenim utahnu 6 lidi, coz neni moc, ale ani malo... a podle zajmu bych klidne v ten stanovenej den, kazdej vecer si hodku dve, az X, zajezdil...
    za me muzu kazdej vecer po ut st, ct. klidne az pozde do noci.. naslo by se vic lidi?

a... ano... donald uz nema jen demo, ale regulerni s2 :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    musis zvednout i pocet lidi v zavode (nejen na serveru) ...
    EFA
    EFA --- ---
    Hele borci dnes od 18:00 na známém místě. ale kua nevím jak nastavit počet hráčů na víc jak na 5 :( mám nastaveno 10 a stejně se pátej už nepřipojí :(
    RALI
    RALI --- ---
    Uz me pekne stvete, asi zase ukradnu volant tatkovi a vyrazim s vama na okruh:))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    hehe pekne povedane: protahnout osy, kosti a moze sa zavodit :D
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    HADIAK: přesně tak, nic se nemusí nastavovat, prostě jen při startu protáhnout všechny osy a hotovo.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DONALD: ja mam este vo zvyku pokazde na starte ho naplno vytocit dolava/doprava, obcas o pol centimetra utece vycentrovanie a mne to hrozne vadi a tymto sa to zrovna. :) (mam momo).
    DONALD
    DONALD --- ---
    HADIAK: asi to tak budu delat...

tyjo ale ze kvuli LFS budu preorganizovavat celej stul a skrinku, to jsem netusil :))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DONALD: no ked ho odpajas natvrdo z kompu tak bych sa az tak moc necudoval... nemozes ho mat pripojeny stale a len 'dat bokom' ?
    DONALD
    DONALD --- ---
    DIXIE: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10512007M0C80A37LD

ale asi to byla nejaka haluz, ted jsem to zkusil jeste jednou a nic uz nebylo potreba nastavit
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DONALD: co mas za volant?
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele mam velmi hloupej dotaz :)

kdyz volant odpojim, pak znova pripojim, tak ho musim znova kalibrovat? a to jak ve win tak potom v LFS (ackoli tam je to na jedno tuknuti). Je to normalni? nebo si tu kalibraci vy ostatni muzete nejak ulozit? ja myslel ze to bude stacit udelat jen jednou a pak jsem se divil kdyz jsem to zapnul :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DONALD:
    blahopreju.. ;)
    kdyz budes mit chut ozvi se vecer do posty.. mohli bychom zajezdit na nejakem verejnem serveru..
    DONALD
    DONALD --- ---
    tak uz mam volant a ta plna verze nekdy behem tydne no...

musim rict ze je to zajimava zmena :) delam nepredstavitelny mnozstvi chyb tedka, ale jednou se mi uz podaril zajet aji ferovej cas, tak myslim ze casem to pujde v pohode..

no a rozhodne je to jeste zabavnejsi :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    ja prijdu
    EFA
    EFA --- ---
    Oka předchozí akce nevyšla. Zkusím nové datum. DNES OD 17:00 SPOUŠTÍM SERVER DEMO nazev youngprimitive heslo yponly. Přiďte si zajezdit!
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    to dám klidně taky .-D pokud nebudu zkalenej jako dneska a nebude mi trvat napsat dva řádky dvacet minut :-D
    EFA
    EFA --- ---
    v neděli večer mám counterstrike vždy od 19:00 :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    příště pak už radši na ICQ :-) já už se na nyx nedostal :-( ale co dát pravidelnou jízdu třeba neděle večer ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam