• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    MICA
    MICA --- ---
    CHAOS_RK: Barevnej smoke je pro homoklády :-D
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    MICA: na to byl nejakej smokemod... a pak pripadne zkusit editnout patricny .dds soubor s texturou koure (videl jsem i barevny)...
    MICA
    MICA --- ---
    HADIAK: Nápoj díky kterému mohu studovat vysokou školu :-D
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SHOCK
    MICA
    MICA --- ---

:-D
    MICA
    MICA --- ---

:-D
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    MICA: to bych vůbec neřek, že se hřejou moc rychle, spíš naopak, vydrží tak akorát. Ve srovnání s realitou.

Ale čmoudí teda podstatně míň no.
    MICA
    MICA --- ---
    btw Jezdí někdo na JoyPadu?
    MICA
    MICA --- ---
    DRIZDIK: čmoudění je hrozná alchymie woe! :-D To začne pořádně čmoudit až chvilku před smrtí pneušek (nebo spojky :-D )
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no vem si tvrdší pneumatiky a čmoudění si asi nastav :-D
    MICA
    MICA --- ---
    mě by právě zajímalo jak dosáhnout toho "aby to víc čmoudilo" :-D a aby víc vydržely pneumatiky. Protože mám pocit, že se zahřívaj něják nereálně rychle :-O
    CHCITA
    CHCITA --- ---
    MICA: obcas si dam i drifty...ale sem lama ;)
    MICA
    MICA --- ---
    btw jezdíte někdo drifty? :)
    MICA
    MICA --- ---
    TOFI: Po netu hlavně na Destruction Derby serveru ( znáte? :-D )

Na nějáký vážnější ježdění už nemám čas. Chjoo kde sou ty časy když sem chodil na střední a každej večer byl čas sedět a pařit po netu demo :(
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    TOFI: hraju casto, bohuzel jen offline na akcich s 301... jinak neni cas :/
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ja bych po poslednim updatu rad zahral, ale neni cas :-(
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    TOFI: jo, já si semtam zahraju...
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hraje to tady jeste nekdo?
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    Spam: Ahoj, poprve na PC (a česky) vychází legendární ardadová kultovka z psx - Burnout Paradise Ultimate Box. Pokud byste si chtěli - jako jedni z prvních - hru vyzkoušet ve specialním showroomu EA Czech, na dvou super výkonných sestavách, a to v zapojení na třech LCD nebo s 3D brýlemi (!!!), dejte vědět. Dostanete také hodnotný dárek a exkluzivní informace o hře;)) Zájemci nechť mi napíší do pošty, pokud možno co nejdříve, akce bude probíhat tento a příští týden;) BPUB - Level 01/2009 - Zlatá hvězda 9/10! Fakt je to nářez, absolutně nejlepší dopravní hřiště, a ultimátní zábava!
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Patch Z je venku, viz http://www.lfs.net/
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: no hlinou na vyjezdu ze sikany prave nevydelas, ba naopak, tam to chce jezdit po silnici... ale proste to chce az na kraj hliny, ne do ni... hlavne v najezdu do T1 brzdit na obrubaku, tam vydelas nejvic, pac pak muzes celou T1 jet krapet rychlejc a vzhledem k tomu, ze s tema slabejma autama nemusis do sikany poustet plyn, tak diky lepe projety T1 vlastne pojedes rychlejc celou zadni rovinku a tam uz je kazdej 0,1km/h rozdil znat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam