• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    MICA: na to byl nejakej smokemod... a pak pripadne zkusit editnout patricny .dds soubor s texturou koure (videl jsem i barevny)...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    MICA: to bych vůbec neřek, že se hřejou moc rychle, spíš naopak, vydrží tak akorát. Ve srovnání s realitou.

Ale čmoudí teda podstatně míň no.
    MICA
    MICA --- ---
    mě by právě zajímalo jak dosáhnout toho "aby to víc čmoudilo" :-D a aby víc vydržely pneumatiky. Protože mám pocit, že se zahřívaj něják nereálně rychle :-O
    CHCITA
    CHCITA --- ---
    MICA: obcas si dam i drifty...ale sem lama ;)
    MICA
    MICA --- ---
    btw jezdíte někdo drifty? :)
    MICA
    MICA --- ---
    TOFI: Po netu hlavně na Destruction Derby serveru ( znáte? :-D )

Na nějáký vážnější ježdění už nemám čas. Chjoo kde sou ty časy když sem chodil na střední a každej večer byl čas sedět a pařit po netu demo :(
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    TOFI: hraju casto, bohuzel jen offline na akcich s 301... jinak neni cas :/
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ja bych po poslednim updatu rad zahral, ale neni cas :-(
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    TOFI: jo, já si semtam zahraju...
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hraje to tady jeste nekdo?
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    Spam: Ahoj, poprve na PC (a česky) vychází legendární ardadová kultovka z psx - Burnout Paradise Ultimate Box. Pokud byste si chtěli - jako jedni z prvních - hru vyzkoušet ve specialním showroomu EA Czech, na dvou super výkonných sestavách, a to v zapojení na třech LCD nebo s 3D brýlemi (!!!), dejte vědět. Dostanete také hodnotný dárek a exkluzivní informace o hře;)) Zájemci nechť mi napíší do pošty, pokud možno co nejdříve, akce bude probíhat tento a příští týden;) BPUB - Level 01/2009 - Zlatá hvězda 9/10! Fakt je to nářez, absolutně nejlepší dopravní hřiště, a ultimátní zábava!
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Patch Z je venku, viz http://www.lfs.net/
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: no hlinou na vyjezdu ze sikany prave nevydelas, ba naopak, tam to chce jezdit po silnici... ale proste to chce az na kraj hliny, ne do ni... hlavne v najezdu do T1 brzdit na obrubaku, tam vydelas nejvic, pac pak muzes celou T1 jet krapet rychlejc a vzhledem k tomu, ze s tema slabejma autama nemusis do sikany poustet plyn, tak diky lepe projety T1 vlastne pojedes rychlejc celou zadni rovinku a tam uz je kazdej 0,1km/h rozdil znat...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK: ok thx... no ten prvni split dost experimentuju no.. :) prave moc do ty hliny nejezdim protoze se dykcy bojim ze me to kopne nebo prevrati coz se mi delo ze zacatku, takze tam jsem mozna zbytecne opatrnej no.. :|
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: duslednejc vyuzivat celou sirku trati vcetne obrubniku... fakt zalezi na kazym cm... jinak jizda dobra...
    ten 1. split je o vyuziti obrubaku pri brzdeni do T1 a pak v sikane vyuzit kazdej cm uplne ke kraji hliny...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK: hh lfs desktop znam uz dele, ale nikdy me nenapadlo kliknout na ten cas pro stazeni replaye, jsem lama :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: vsechna WRka > link - kliknutim na cas stahnes replay... uloz do data/spr

jinak na replay se ti nepodivam, pac to sice jako link vypada ale nic tam neni...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK: dik moc.. tak jsem ted dva dny trenoval a uz mam PB na 1:34.57 s cim uz zacinam byt spokojen, az se mi podari pod 1:34 budu spokojen naprosto :)

Zavodnicka skola pomohla dost, techniku jezdeni jsem nemel spatnou, ale tu pomalejsi, tim degresivnim brzdenim pri vjezdu do zatacky jsem ty casy sundal asi nejvice no...

Kde sezenu WR telemetrii? pls :).. pohledam este na foru

Btw mohl bys nekdy ve volne chvili mrknout na muj replay z 10lap zavodu (7. a 9.) kola byly nejrychlejsi a rict treba kde este delam chybu nebo neco na ten styl? Casto ztracim hodne hned v prvnim splitu.. zde ten replay

Ale dik moc za advice
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: na 90% to bude stopou... to hodne lidi podcenuje a pritom je to to nejdulezitejsi... zavodnickou skolu jsi cet?
    jinak stahni
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=640959#post640959
    a porovnej svoji stopu s WR zaznamem...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdarec, jezdim ted demo online, na blackwood gp s xfg, mam setup na kterem se udajne da zajet kolo za 1:33, a nepodarilo se mi este nikdy zajet pod 1:35.9 coz mi prijde jako hodne velka mezera... trat uz znam dokonale, a uz opravdu nevim kde mam rezervy, da se nekde stahnout nejaka telemetrie hotlap nebo neco takoveho abych se mohl podivat a porovnat kde jedu blbe..?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK: wow tak to beru zpet, to jsou vazne mastri toto :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam