• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    MOUNTBATTEN: navedl jsi mne na ideu, ze rychtare by mohli mit v metru levneho:))


    ANDY_WARHOL: moje chyba:)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Jednou jsem tam byl a tušim že jsme platili přes dvacet. Ale nebylo to pivo tak špatný za tu cenu a ta kultura tam byla k nezaplacení :)) A Veřejné WC se to tam i jmenuje.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    proste slo o to jak si to prezentoval, tak si nepusobil jako clovek ktery si vazi piva, ale spis jako clovek, ktere se hodla levne vozrat, pak si to vysvetlil a tvuj duvod chapu, ale to prvni co si napsal proste tak vyznelo.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BINNMODE: ja nerikam ze dobry pivo nemuze byt levny, ale kdyz se zeptas jen na cenu a pises jakekoliv, tak to vypada ze ti na kvalite nezalezi, asi tak
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak u nas, na Harfe, je ten Pivni raj,kde nejdrazsi jke 18stupnovy Jezek, ale v lahvi, za 25,-:-)
    Jinmak toceny tam maj nejdrazsiho kvasnickovyho dvanactku Rychtare za 19,-:-)
    A Klaster, desitka, je za 13,-:-))
    A cepovany tam maj este tri dalsi (Jezek a Rycvhtar poddruhy)
    Tj.jsou to slusny piva, ze:-)

    Bohuzel se kvuli tem cenam tam stahuji jen ozungrove a podnik,kterej je otevrenej asi 2-3 mesice, je uz totalne zpustlej:-(
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    ANDY_WARHOL: v ceste za pivem muzes prece objevit poklad i v hospode kde to necekas a hlavne proc by se melo dobre pivo merit cenou:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BINNMODE: no moje odpoved mela byt lehka ironie samozrejme :] narazel sem na to, ze me v tomto klubu, ktery je spis pro kvalitu nekdo vznasel takovy dotaz, to vysvetleni si mel mozna napsat rovnou :)
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    ANDY_WARHOL: ve vietnamskem kramecku asi tezko budou mit tocenou. Toto je quest od meho otce, kdy se vsadili v praci, ze neco takoveho uz v te oblasti neni mozne. Co se mne tyce, ja se spis chystam na vylet do www.pivovarek.cz a asi bych to tam ani nepil, ale jak jde o dobrou vec, tak se po tom chci podivat.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Co ta spelunka (esli este existuje) na Kulataku primo u stanice tramvaje. Z byvalych zachodku asi,je to v podzemi,nahore jsou naky stanky.

    Tam to vidim,ze to nebude drahy:-))
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    kdo má rád černý pivo,at zkusí od Černý hory její tmavej ležák Granát.. výborná tmavá 12°.. NArozdíl o poeobnejch není sladká po karamelu,ale má takovou příjemnou chmelovou hořkost..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    to je teda dotaz
    urcite zkus nejaky vietnamsky kramecek, tam sezenes branika na stojaka za bura
    BINNMODE
    BINNMODE --- ---
    nevedel by nekdo o nejaky hospode dejvice/podbaba/borislavka kde maji jakekoli pivo do 20korun?
    PERGL
    PERGL --- ---
    Branická ukolébavka:)
    Pro ty co milujou braník:P

    http://bandzone.cz/odecetplynu
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KACIR: Ja bych se pridal, ale driv jak v osm z prace nevypadnu :-/
    KACIR
    KACIR --- ---
    Včera prý měli v Chýši Svatomartinské 16° pivo od pana Matušky, do kdy jim ještě vydrží, je ve hvězdách, zítra zkusím zajít koštnout, přidá se někdo? :-)
    EXETRON
    EXETRON --- ---
    INTEGER:
    U rokytky je to příjemný a maj tam hezký ceny, ale co já zase vím, tak k večeru jsem tam musel dát vždycky pár na stojáka, jak tam bylo narváno.
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    ANDY_WARHOL: pokud jsi z Prahy, tak hospoda U rokytky na Plamovce toci kompletni sortiment Svijan a U bejvalejch vyndanejch na Zizkove jsem ho pil taky
    KEJML
    KEJML --- ---
    ANDY_WARHOL: Na Svijanskeho rytire do Svijanskeho rytire prece :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    hehe,z toho co znam a mam rad:, tak ve dvanactkach vyhral muj velmi oblibeny svijansky rytir, doufam ze tato cena zaridi ze se bude nekde i cepovat, zatim sem mel tu cest jen v lahvi
    v kategorii jedenactek je treti klaster, to je super, i kdyz ja ocenim spis dvanactku

    zminka o pivovaru v moste (ze byl jako posledni zalozen v roce 76) je sice hezka, ale v roce 76 se pivovar v moste pouze prestehoval, stejne jako cele mesto
    prisel tak o vodu ze sve puvodni studne, diky ktere bylo pivo z mostu vyhlasene, ostatne asi pivo ze skoro vsech mest, kde byly nemecke mensiny (ci vetsiny)
    od jeho prestehovani do moderni budovy v korozlukach nebo jak se ta prdel menuje to prej uz stalo za hovno, ja si to ovsem nepamatuji, pivo sem zacal pit az pozdji, takze to mozna stalo za hovno uz predtim, tim odsunem a komousema sme tomu pivu moc nepomohli.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Reportáž Novy z vyhlašování cen Sdružení přátel piva za rok 2009: http://tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/nejlepsi-pivo-roku-2009-tituly-jdou-prekvapive-na-venkov.html
    Myslím, že žádný překvapení se nekonalo, Bernard, Svijany, Primátor, Polička, Herold, Budvar, samý známý dobrý pivovary...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam