• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: já s nima mám teda jenom dobru zkušenost a to tam chodim docela často (myslim do pivovaru)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nejsem si jist, nakolik poctivej chmel vynikne zrovna u pšenice... :) už je tam aspoň lepší obsluha? bejvali tam pěkně spruzelý když museli někoho nedejbóže obsluhovat
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    SEEKER:
    X_RATED_IDIOT:

kluci neblaznete, me je fakt burt jesli vase stara raci suchy nebo cuco akolik mate kamosu nicmene prosim trosku soudnosti :)))

...posledni dobou mam nemalej zasek na psenici u Basnetu, poctivej chmel ...na psenku... !
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SEEKER: tak podle horejsku tuhle hospodu opravdu nemuzes posuzovat, protoze to hlavni je dole. samozrejme v lete zahradka, ale stejne te v urcitou hodinu ze zahradky vyzenou. takze zase skoncis dole.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera sem navštívil pivovar žlebské chvalovice http://kutilkovapalirna.cz/ objekt celkem pěknej, renovovanej, zahrádka prostorná, pro cyklisty super. Pivo maj světlou, polotmavou a tmavou 12. dal sem jedno malý světlý a ochutnal tmavý, celkem to ušlo, hořký málo (což tam i psali, že vařej méně hořký), nádech do mnichova. V petkách jsme měli i to polotmavý, ale všechny z petek mi přišly nakyslý
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: klídek, tohohle jsem tu ještě neviděl. Asi mu došel bránik v ledničce, tak si to tu hojí :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    IZSTVOCH: ježiš, aby ses neposral. tak jako většina klubů bych tipoval, že je to tu k diskuzi a dotazům k tématu. Jasně, moh jsem oběhat celou prahu nebo sem se moh zeptat tady, kde bych čekal dobrou radu. jestli je to tak strašně OT tak sorry a můžeš se vrátit zpátky k odborné diskuzi.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    SEEKER: a nosis slipy nebo tzrenky? a o cem je tdle klub ? ombfg...:)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    v beerpointu mám pocit nevařej a je kuřáckej
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ANDY_WARHOL: tam dolu jsem jen tak seběh po schodech, moc sem to nezkoumal, ale tam to vypadalo docela použitelně.

X_RATED_IDIOT: dnes sme tam zašli na výtečnou polévku a easy ridera, vypadá to tam super. bohužel eště nebyl otevřenej ten spodní beer point, číšník se tvářil, že je to tam na mejdany vhodnější. Nevíte, jestli nabídka jídel a předkrmů platí i pro tu spodní část? Protože nota bene asi vede, byť je to tam přeci jen dražší (ty únětice stojej 42, desítka 32), ale zase všechno fakt kvalitní. navíc se tam nekouří, což mi dost vyhovuje, protože jsem nedávno přestal.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SEEKER: byl si dole? jsou tam různá separe zákoutí a ve dvou si tu slezinu představit dokážu, kdyby se to tam zarezervovalo cely to zakouti
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: v notabene se stoly srazit stopro dají, už jsme tam tak v 15 lidech seděli, jen bejvaj dost narvaný a chce to rezervu hodit včas. Vodouch se doufám podstatně zlepšil, po posledních dvou návštěvách jsem se zařekl, že už tam nepůjdu, ale to je cca půl roku zpět. Jídlo bylo šizený a nedobrý a výběr piv slabej. Jinak prostor super, vzhledem k napojení na kostelec fakt doufám, že to zlepšili a že se tam zase někdy mrknu
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    BLEVAJZZ: předevčírem jsem to tam byl okouknout, ale seděl jsem venku, vnitřek jsem si jen tak proběh, vypadá to tam dobře, výborně ošetřený únětice, jen bysme ideálně potřebovali prostor, kde se naráz vejde 15-20 lidí. když ne k jednomu velkým/sražnýmu stolu, tak aspon tak, aby byli v kontaktu. nejsem si jist, jestli to tam je ono...
    musim ještě zkusit vodoucha. výběrem piv a kvalitou jídla se mi nejvíc zamlouvá nota bene, ale podle fotek nevim nevim s prostorem. no asi si tam dneska zajdu na jednoho žižkovskýho svrchňáka.
    ale dík všem za tipy.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    SEEKER: Jojo u sadu doporučuji taky...a nebo sice tolik piv tam nemají,vesměs plzeňské věci, ale s excelentní kuchyni a na párty super místo je atmoska.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Tak nevím, mě Hron dost zachutnal, bohužel už ho zas v našem Albertu nemaj a jinde jsem ho neviděl. Navařil ho Primátor podle receptury z třicátejch let...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tywe to sem myslel, že je jen řeťezcovka, viděl sem to snad v tescu nebo intersparu za celkem slabý prachy :))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo to pozná, kde a co to je. :-) Chuťově dost špatný.

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KRYSTOFF: poradim ti klicovy slova,mozna ti to pomuze hledat
    "polorany zatecky cervenak"
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    poradite mi nejakej clanek prosimvas o chmelu, z ceho varej cesky pivovary, odkud ten chmel je, kde se pestuje a kde zpracovava? dik
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SEEKER: u sadu to mam rad, ovsem uz nejakou dobu nebydlim v cr, takze nevim jak to tam vypada posledni dobou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam