• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    je nějaká hospa v Holešovicích, kde Maji dobře pivo?budu se tam v sobotu vyskytovat, ale nebudu Mit CAS jezdit moc dalekom
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Kvůli etiketám :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KACIR: proc si takovou hrůzu kupujes?
    KACIR
    KACIR --- ---
    Já dneska ochutnal jedenáctku z nového pivovaru Hendrych ve Vrchlabí a jářku, dobré, dobré!

Zato teď jsem načal vtipnou krabici ležáků z Heinekenu, což je teda pěkná drsárna, protože tři ze šesti piv jsou pohrobky svých pivovarů, protože Hostan, Dačický i Louny už Heineken hamižně zničil. Krušovickej Malvaz prázdnej nezajímavej, Hostan nebyl dobrej ani ze Znojma, natož z Brna a Dačickej, no to je smutný, protože ten mi svýho času chutnal, ale tohle je beztvarý nahořklý pivo. Všechny jsou sice bez výraznejch vad, ale dobrý piva to fakt nejsou. A druhýho Hendrycha na spravení chutě už nemám... :-(
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já v práci ochutnal malýho krtka s vůní podzimu, na můj vkus to vonělo až moc, ale nebylo to špatný
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    ja ted nacal dispečerský ležák z chýně a taky mlaskam :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kounice (mezi Č.Brodem und Lysou pod Labem) 12' nefiltr. a právě teď fKulovym blesku! Pivo podzimu!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    http://www.blacksheepbrewery.com/beers/black_sheep_cask_ale/ zrovna testuju, barva je víc do červena a je čirý, docela hořký, ale chybí tomu plnost, řekl bych, ale nakonec proč ne, vylejt by se tim dalo :)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Enpé (z vršku): ald jo, ta "13" ujde. Žitná "letní" byla zajímavější.
    Už šiděj i "12", nestíhaj vařit, ... bohužel! Model červen 2011 nikdo nepřekoná!
    ENPE
    ENPE --- ---
    Včera jsem byl v úněticích vracet sudy a zaměstnanci mně donutili koupit si jejich vánoční speciál s tím, že se jim prej poved. Poved, i z petky byl vynikající.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: to rád slyšim, v létě jsem tam párkrát byl na kole, tak doufám, že tam zase zajedu, až se zima přežene
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: a to mě maličko sereš :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    včera jsem od ID TZND3A okoštoval Štiřínské světlé....taky fajnovost...
    NOIK
    NOIK --- ---
    ochutnal bych všechny!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Venku mlha, ve Slaným do večera dobře.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a jedna z barcelonskýho letiště, tam maj prostě všechno co cestovatel potřebuje :)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no a včera jsem v kostelci k huse ochutnal svatomartinský speciál v dobré víře, že je to jihlava radniční a von wajs z ježka, pro wajsaře asi dobrý, pro mě zase jedna dobrá trefa :))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak jsem okoštoval všechno a vychází mi následující: želiv světlá 12 jakž takž, polotmavá naprosto nevýrazná, z 15 táhnul špiritus a jemné citrusové tóny u vituse znamenaj, že je prostě kyselej. Richard 12 docela snesitelná, jemnej nádech do kouřova. Magistr 12 nevýrazná, desítka skoro lepší, nejlíp mi z toho vychází marvan 11 z líšně.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    GULDUR: kočky by kupovaly želiv? :))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a testoval jsem body zájmu na TomTomu, docela to funguje, akorát mi to nejde exportovat, ten program se při pokusu o uložení do počítače sekne a jinak jsem pro jiný navigace našel tohle: http://www.poi.cz/index.php?poi=zazna1&c_idkat=1255&nazev=Pivovary-mini
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam