• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    KRYSTOFF: diky za tip! vlastne uz se tam dlouho chystam, tak proc to nespojit.

X_RATED_IDIOT: kacir dobrej, maji kout :-) ale tezce zahuleno, bohuzel. vyhoda je, ze pivo si lze vzit naproti do cajovny ryba naruby
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    MILHAUZ: taktak, respektive ve vetsine hospody se nekouri, jen u stolku u vchodu se kouri, kour cejtit neni. vyhodou tydle hospody je ze ma pouze 9 piv na pipe, takze staci vypit 9 piv a ne 24 nebo 33 coz se pak tezko stiha a mam z toho stress. krome toho dobre varej a hezky holky pivo roznasej
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pokud to vyjde, jdu dneska očíhnout situaci v pivnim šenku u kacíře, btw nevíte někdo jestli nemaj v praze v nějaký pivotéce pivní šampus (tim nemyslim šamp), byl sem v brodě a už tam nic nemaj, prej se to nevyplatilo, tak tam ty zahraniční už neberou
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    MILHAUZ: Myslim, že se tam teď kouří vepředu, vzadu se nekouří.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    KRYSTOFF: u vodoucha se nekouri nebo je moznost nekurackeho salonku? to by byla dobra zprava!
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    UNDERDOWN: jsi zly, mlikari Dane!
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    MILHAUZ: presne za timto ucelem se chystame do Vodoucha
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Zapomeňte už na "Lípu". Kupte si lahváče od Vietví a stoupněte si před ní a můžete si vyprávět: Jó, tenkját...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    nevite nekdo jaka je situace kolem slovanske lipy? budou to otvirat nebo nebudou? za chvili mam narozeniny a posledne se tam tak prijemne parilo. pripadne nejaky tip na dobrou hospodu s dobrym pivem, kde je moznost nekurackeho salonku a nejakeho maleho jidla?
    NOIK
    NOIK --- ---
    já zas byl včera v olomouci tak jsem i zalezl do svatováclavského pivovaru - perníkový speciál byl opravdu zajímavej a chutnal mi ale pít celej večer se to asi nedá
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pardon, je to 16, je to tak. Já bych to za svý taky nepil, inu firemní večírek :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    X_RATED_IDIOT: inu výborná (btw. 16tka), ale příliš drahá :(
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera jsem měl výbornou strahovskou ipu 15, ještě teď mám asi tak dvě promile :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak kdyby někdo chtěl dneska na to pivo tak se ozvěte.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KACIR: Když přemluvim přítekyni, že jde o vhodný adventní program...
    KACIR
    KACIR --- ---
    Dneska a zítra v HooDoo Prague Ale Festivale, jdete někdo? http://www.pivnitv.cz/rozmanitost-cms/pokusik/items/prague-ale-je-tady.html
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ANDY_WARHOL: aha, já myslel že zítra, respektive dnes. ty teda umíš plánovat :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: to pivko je mysleno v sobotu 8.12. !
    kdyby nekdo chtel zkusit tedy tuto oblast, tak ja budu mit tak od pul osmy do pul desaty cas, tak nevahejte a piste
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MILHAUZ: koukam
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ANDY_WARHOL: a uplne bych zapomnel na http://www.pivniklub300.cz/ coz je trochu podivny prostor, ale piva maji dobre osetrena a majitel je velmi pratelsky a snazi se.

a hned vedle je takova zvlastni putyka, kde jsem jeste nebyl a tam maji krakonose. a hned vedle v te same ulici toci v "suterenu" unetice.

proste horni letna je pivu zaslibena :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam