• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak mi dnes po delší době vyskočila reklama před videem YT. A skutečně pivní :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HYPNOGEN: to je vice než pravděpodobně.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    UNDERDOWN: no, když uvážím, že ta anketka běží pod platformou google, tak bych se vůbec nedivil, kdyby mi před videy ytb odteď bežely reklamy na pivo, popř. radlery :)
    [ TOOMUCH @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ]
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HYPNOGEN: Smaž tu sračku. Na tohle je xychtbůk a podobný mrdky!
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    BEOWULF_CZ: obávám se, aby mi spíš na web někdo nenahodil cílený banner ;)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    ABRAHAM: Dobre. Dik. Poptam se se jestli to pak nekam nenahodi na web...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    BEOWULF_CZ: Máš to vyplněno. Nemuselo by být špatné tu práci pak vidět.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Zdravim.
    Muj kamarad tvori diplomovou praci zabyvajici se pivem. Pokud mate chvilku cas prosi o vyplneni jedne ankety. Vyplnit ji mohou i "nepijaci" piva. :)

https://docs.google.com/forms/d/1TqNxq5cwXjpGl8SBUvW4RXE948t4QBRLCy7va9Q-b1k/viewform

Diky!
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Jasně. Taky fčéra, měl sem ho schovaný pod špuntem v lednici fKulovym (měli pouze sud 20').
    Pitelné, praženej slad nebyl chuťově tak ofenzivní a určitě tam ještě 2 slady byly, jak Staňka znám...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak co, už jste někdo ochutnal klauzovo péro z třebonic??
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Chotěboř = kurva zboř! Něco je (zase) špatně. Nefiltrovaná 12' a jak v tý pohádce: Chyba nejni v pivu, ale ve Vás, protože Vám nechutná (ale rozkope ti držku a tý pachuti/vocasu se už nezbavíš - to už je 2.díl a to je horor).
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    jo a porad tu mam 3 plechovky norskyho piva Frydenlund Fatøl, kdyby nekdo mel zajem. posta
    NOIK
    NOIK --- ---
    MILHAUZ: světlej ležák
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    NOIK: a cos mel? na prasivce byl minuly tyden kratce ten exportni lezak a to je hutny, skvely pivo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: vilém je slušnej, pokud nedáš tři rychlý, nesedneš na kolo a nejdeš se drásat na brdskej hřeben :))
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak jsem včera ochutnal v pivovarským klubu točenýho benedikta a je to opravdu dobrý pivo...vilém z jinců taky
    KACIR
    KACIR --- ---
    Omluva Starobrnu:
    Omluva starokrněnské chemičce za nevhodný status našeho bývalého admina
    http://www.zitbrno.cz/kultura/omluva-starokrnenske-chemicce-za-nevhodny-status-naseho-byvaleho-admina

Tak nevím, jestli o tuhle omluvu opravdu stáli, ale je to hezké :-)
    HRKY
    HRKY --- ---
    Já se poslední dobou fakt můžu utlouct po Břevnovském Abbey! Silnější aromatický ALE, v nádherný šampusce s uzavíratelným špuntem (viz. třetí zleva [ HRKY @ KUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně! ] ) Je to 17° s aromatickou nasládlou chutí a úžasně voňavým ovocným buketem, pro mě je vše skvěle vyvážené a dle mého laického názoru si v ničem nezadá s belgickými klášterními jako třeba Chimnay a BUSH.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: toho primatora sem mel a neni to tak hrozny, samozrejme dene bych to pit nemohl, ale jednou za rok jednu lahev klidne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam