• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera slušnej semír v třebonicích, už maj denně od pěti, momentálně na čepu beruška (bylinková pšenice 10), semír, bastardek (rauch 9) a striga (něco s mandragorou)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Právě jsme přestěhovali firmu z centra Prahy do Hloubětína, nezná tu někdo nějakou hospodu s pivem? Na Václaváku si člověk asopň mohl odskočit do Novoměstskýho nebo na Rohozec do Jedovky či Unětice k Velrybě, ale co tady?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    NOIK: parník je výbornej. Máti mi jednou přivezla PETku dvanáctky a byla luxusní.
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak jsem byl dneska poprvé v přerovském Parníku ...ochutnal jsem všechno co měli na čepu-11, 12 dobře pitelný, hodně voňavý, medová desítka mě nezaujala, žádnej med jsem tam necejtil, ale jak mi sdělila slečna na baru už měli skoro vytočeno a za tu dobu ten med klesl na dno, takže aroma vyprchalo ...co mi ale chutnalo byl bezinkovej speciál, ač tyhle věci moc nemusím tak tohle mi přišlo dobře vyvážený ..takže Parník doporučuju, do Prahy tak se mnou jely ještě čtyři petky
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    VOJTA01: světlé výčepní pivo, obsah alkoholu 4,0 % obj., vařená na konečnou stupňovitost 10,7 %
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    desítka mejd báj lopkovinec, lidi co pijou desítku si to celkem pochvalujou, uplně neurazí, ale žádný těžký hi-fi
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Byla by nějaká stručná review na pivo Princ Max? Co se od toho dá cca čekat?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak dneska měli v brodě zajíce 10 a polotmavou 12, zejtra otestuju
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no dalo se, ale dost vodový
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Krátký komentář...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a prej plánujou na konec srpna pšenici
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nemaj, dle jejich fcb bude až po prázdninách, petky maj, prej maj novou udírnu a rozšířili zahrádku, až se chytnou travní koberce, prej se tam bude smět válet na trávě, hlavně konečně někdo myslel hlavou a je tam stojan na kola zavěšený za sedlo
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Už maj v Hostivaru 13'?
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Majitel nového minipivovaru zatím nestíhá vařit ani pro své kamarády - iDNES.cz
    http://pardubice.idnes.cz/...ordyr-fjw-/pardubice-zpravy.aspx?c=A130702_1947173_pardubice-zpravy_msv
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včerajsem ochutnal cyklistickou osmičku v hostivaru, takovej gambáček, což je na osmičku asi dobrý
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak me dneska prekvapilo, ze za matusku raptora se plati uz 52 korun / 0,4l ... podrazil
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já ochutnal v pátek v pavlově v jakymsi sportbaru delegáta z břeclavi http://www.pivovarbreclav.cz/ na desítku slušný, kance měli bohužel jen v pet a pak ve vinařství u kapličky dalešice 13 - super, výborná chuť a 11, ta byla chuťově slabší, ale taky vůbec ne špatná
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Minulý týden jsem byl konečně vyzkoušet Ochutnávkovou pivnici v Brně na Lidické (má to Cipis, co měl Netopejra dole na Flédě) a Primátor Premium 12° super, hodně plná chuť, takový to pivo, kterym se musíte prokousat a pak Kaltenecker Kras 11,5° - hodně silná sladová chuť, na jedenáctku až neuvěřitelná.

Nekuřácký prostředí, piv mají většinou kolem 8 na čepu.

https://www.facebook.com/groups/506492369410706

Konec hlášení.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    v sobotu cyklistika rybník - jince - všeradice, rybník má celkem dobrou desítku a jedenáctku pšenici
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    SAMMAEL: Ahá huš vim odkud se berou např. u Vodoucha ty pro mě zatim neznámý názvy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam