• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak jsem se projel pod plzní a výsledek je 15 litrů piva v lednici: patriot 12 od stočesů, zlatozdroj radouš, purkmistr 12 a z čižic klíšťák 13, freedom ipa 14, karolína světlá 13 a kameník 11
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    psenice je kysela kdyz je moc vychlazena
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    BORDIGA: chyni ma cas od casu pivni klub 300 (na facebooku ma kazdy den nabidku) .. pokud bys o ni stal, verim ze ji dokaze zajistit na cep.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ne, omlouvám se, pšenici fakt nerozumim, ale chápu, že se to pije, sem tam si taky dám, ale neni to můj šálek atd. ale nejesem býrrrasista a xenofob
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    éééé máme pole na žernovce? hektar a půl?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    X_RATED_IDIOT:
    Kde se da zajit na nekyselou psenici?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a já stejně nakonec místo na kolo šel na únětice :) holt když jako speciál maj v obou okolních hospodách pšenici ze samsona která je spíš kyselá než pšenice (ale na druhou stranu chválim, je vidět, že ty pivovary začaly vnímat co se děje, těšim se, až začnou masově vařit ejly, pokud to bude k pití)
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    BORDIGA: piva z Chyně čepují v restauraci Avion v Holešovicích (v bývalém pivovaru)... kukuřičný jsem tam dřív zahlídnul, ale tento týden ho myslím neměli
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    možná dneska pojedu kolem, tak dám vědět
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    to je ta 11? měli jí u stánku dole na cyklostezce v braníku-u ledáren, teď tam ale měli pšenici pod názvem moucha (nejni-li to to samý, pšenici nepiju a cedule s nápisem kukuřičná 11 mě docela překvapila, že se tim někdo chlubí). pokud trváš na kukuřici, dej si cokoliv z heinekena, nebo karlovačko, ožujsko a podobně, kukuřičnym granulátem se dneska pajcuje kdejakej patok
    BORDIGA
    BORDIGA --- ---
    tušíte prosím někdo, kde se v Praze čepuje kukuřičný ležák z Chýně? dík
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    pokud někdo použil/zkusil, aktualizoval jsem:

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: třeba je to Nešpor za mlada :))
    NOIK
    NOIK --- ---
    tohle můžou mít na stránkách hospody jenom čůráci

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    WOOK: a nemaj tam uplně pivo
    WOOK
    WOOK --- ---
    GULDUR: neni to uplne hloubetin, ale neni to uplne daleko a neni to uplne spatny :)

Hospůdka Na Radnici - Staročeská restaurace
    http://www.hospudkanaradnici.cz
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a nejni to úplně v čb, je to docela díra
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem jel okolo minipivovaru v čb, bohužel jsem měl smůlu http://www.rkcnovedvory.cz/?menu=pivovar
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    Kdybyste měli cestu do Krkonoš: Velice pozitivně mě překvapilo pivo Paroháč, které vaří a čepují na Lučné boudě. Vynikající hodně sladové světlý ležák, subjektivně jedno z nejlepších piv, co jsem kdy pil. Černý speciál byl taky moc dobrý, hodně "pražený", ale to světlé je nepřekonatelné. Na webu uvádějí ještě další druhy piv, ale ty ten den neměli na čepu. Jestli se tohle pivo dá sehnat i jinde nevim, ale nejspíš ne. http://parohac.lucnibouda.cz/‎
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam