• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Od zítřka prý v Hostivaru pšenice :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BRUKEV: normálně by ho stálo za to ho vyzvat vocasa...dovez ten nejlepší Gambri a my dovezeme nějakej lahodnej mini pivovar se spíš hořkou charakteristikou ať lze srovnávat..a uvidíme...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    NOIK: Ad chuť piva dotváří výčepní. To je do jisté míry pravda, ale jak tím argumentuje celou dobu, je až k pláči.
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak jsem si ze zvědavosti koupil gambáče dry 2x chmelenýho - žádná vůně, žádná chuť, žádnej říz, prostě voda jak Braník a na konci lehoulince hořký ale tak divně, že pak na patře zůstává taková hnusná pachuť ...opravdu nechápu ty lidi co si tim rvou v krámech košíky
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    pro vsechny, kdo nakupuji v napojich charvat: pres prazdniny v sobotu ZAVRENO! otviracka je myslim 7h30-19h vsedni dny
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kuku, kuku, kukuřice. Však poznáš zač je toho porka madonna der Munchen.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a důležitá informace z italských lahváčů: gritz de mais nebo granturco je prostě kukuřice
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    OTZ: mívali oba druhy v mammutu v holeškách na lezecký stěně
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    OTZ: koukám že v pivní mozaice třeba http://www.pivnimozaika.cz/maisel-alkoholfei
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OTZ: tady u nas v krame to maji :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    HATEMAN: kde je tohle k sehnani, prosimte?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    co se týče nealka tak u mě vede Forman made in Černá Hora....
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    X_RATED_IDIOT:
    NOIK: dik za potvrzeni toho, co sem mel jenom za zmenu osobnich preferenci nebo spatnej vycep - maz sem driv miloval, ale uz docela dlouho sem ho nikde nemel tak dobrej, jak si ho pamatuju...
    NOIK
    NOIK --- ---
    dobrej nealkáč je zlatej bažant
    HATEMAN
    HATEMAN --- ---
    nejlepší nealko co jsem pil je od maisela.. "plnohodnotný" pivo a nejen náhražka..
    ovšem pokud nemá člověk rád pšenici, tak to asi moc neocení :)

BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    OTZ: já jen tak do lednice si zlatohlávka kupuji vcelku pravidelně...rozhodně je lepší než plzeň z lahve.
    OTZ
    OTZ --- ---
    a co budvar, pratele?:)

A za dalsi, co nealko piva? Bernardovo polotmavy neni spatny a svetlej birell skvele hasi zizen (a dostal i svetovy oceneni), nicmene porad tomu neco chybi..asi ten alkohol:) jinak treba svijansky vozka je ekl s vyraznou pachuti, jez je citit v leckterem nealko pivu. Asi ta kys. Mlecna nebo co..
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: však jo, ze Svijan je jakž takž pitelnej snad jenom Rytíř
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    teď jsem nucen testovat italský piva a zatím nic moc, pít se jakž takž dá nastro azurro
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam