• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a ten je povedenej, teď měli nějakej výroční ležák a ten taky vůbec nebyl marnej
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ještě, že má kolega chatu v Žamberku...hned mi na stole přistála petka Zlatého Kance..juchajdá!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak eště jednou ke slanýmu, antošův pale ale, normálně by to byl takovej né ůplně výraznej ejl (jedenáctka), ale za ty prachy (nejde o sumu absolutně, ale relativně, ve srovnání kupříkladu s ejlem z hostivaru nebo i třeba valáškem, o red cloudu naprosto nemluvě, ty by museli prodávat litrapůlku snad za tři kila) jsem víc než jen zklamanej
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KACIR: voni asi nechtěj ani aby jim tam lezli lidi :) ale prachy by chtěli :(
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    zvláštní situace, mám v lednici kouta ležák, antoše 11 a apa, h-ale z hostivaru, bobra 11, všerad 11, pšenici z dobrušky a mythose a na nic z toho nemám chuť, asi za to může cyklistika po ose beroun, všeradice, zadní třebaň :))
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: U Antoše mě na stránkách zarazilo, že sudový pivo nabízej za stejnou ceny jak na čepu v jejich lokále. Asi nechtěj prodávat sudový pivo...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    teď si dávám bebedikta. má opravdu zvláštní chuť. jako do ovocná nebo jak to popsat
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    z komerčnějších sudů... včera potěšilo Penny na Hloubětíně- Opat Bitter 9 Kč/kus, což si hned řeklo o celou basu...no hned jak jsem ji donesl do kanclu, tak půlka zmizela a právě dopíjím poslední...super!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem si zajel do antoše, maj apu, tak uvidim, ale chtít za 1,5l petku 140 kaček (apa, pšenice) to už mi přijde trochu zu viel, jak praví latiník
    MESSY
    MESSY --- ---
    Od října třetí pivovar v Kroměříži: http://www.selsky-pivovarek.cz/
    NOIK
    NOIK --- ---
    http://byznys.lidovky.cz/...i-navaze-pivo-zloun-pvd-/firmy-trhy.aspx?c=A130828_152854_firmy-trhy_mev

..ta ilustrační fotka mě pobavila ..inu na přikulující dědky už není dneska nikdo zvědavej
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ja jsem zas v norsku a piju Nøgne Ø IPA a to teda je taky pivo podle myho gusta! akorat nechapu jaktoze je to nefiltrovany, nepasterizovany a ma to zaruku 2 roky. chapu, ze je to hodne chmeleny a je tam dost alkoholu (7,5%), ale stejne. kazdopadne je to skvely pivo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    piju teď z liblic dovezenýho urbana ležák v pet a musim říct, že tohle je pivo dle mýho gusta, jaký je asi točený? :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: tu Mutinu maj teď i v Pivovarským klubu ale nakonec mě žito z Třeboně a tmavej Kout tak zmohly že už jsem se k ní nedostal
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já to teď mám kousek, naštěstí maj jen do čtyř a v sobotu do poledne, takže to z práce nestíhám :))
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: nojo, v liblicich...jeste ze nebydlim nijak blizko!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jinak pro pšenkáře tam maj teď k dostání mutinu z dobrušky, ani jsem nevěděl, že se něco takovýho vaří
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: a občas v pet v liblicích, ale poslední dobou akorát tu černotu
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: dik za vyjasneni, uz tomu rozumim.
    UNDERDOWN: vykuleni bohuzel nestiham...snad na negra nekde narazim!
    jinak toho benedikta taky mivaji v cafe lajka na letny - http://www.cafelajka.cz/
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    X_RATED_IDIOT: Děkuji ti náčelníku, že ses mě zastal. Přesně tak! Na světlej Břevnov leda do Zlejch, Blesku ap.
    MILHAUZ: Negr by moh bejt na Kosteleckym vykulení...
    http://www.pivovarkostelec.cz/sites/default/files/PBA_vykuleni_2013_Sestava%201.pdf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam