• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    KUO
    KUO --- ---
    MILHAUZ:
    OTZ:
    zly casy na admire skoncily v breznu.
    "ted" je tam podle webu staropramen.
    Pivní mapa | Pivní deníček
    http://www.pivnidenicek.cz/pivni-mapa
    je to podle me dobrej zdroj, ale je potreba kontrolovat, kdy tam nekdo to pivko naposled mel...
    OTZ
    OTZ --- ---
    MILHAUZ: Admira

Na pecích 1044/46, Praha

Tambor 12° R. A. Dvorský, Hubertus Kácov 10°, Třebonice 14° Bohatýr nebes, Mahr's Bräu Kellerbier, Zichovec 12° Krahulík, Vyškov 12° Březňák

podnik Pod Zvoneckem taky asi stoji za navstevu, co se piva tyce

viz: http://www.pivnidenicek.cz/restaurace-a-hospody/ceska-republika/praha/praha-8/kobylisy
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    MILHAUZ: Časy na Admiře skončily. Zkus Bulovku (pivovar Richters Pub).
    Když sebehneš k Vltavě a přeplaveš ji, tak budeš u Mariny (taky pivovar) nebo na Proseku pivovar Školička.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    OTZ: dodej! hledam nejakou obstojnou a nemuzu najit. a beerborec nejak nepremava

jinak nasel jsem, ze zly casy mivaly jeste do brezna pobocku na Admire, ale bohuzel uz to zrusili a nevim co tam je ted. netusite nekdo? http://www.zlycasy.eu/index.php?page=50
    OTZ
    OTZ --- ---
    afaik existuje primo nejaka mapa hospod s tim kde co toci..myslim:)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    hele nevite o nejaky hospode s dobrym pivem v okoli metra kobylisy? chodime kazdy pondeli po treninku na par kousku k Hofmanum, coz je klasicka knajpa s gambacem a to uz se fakt neda pit. dik za kazdy tip, idealne kacov nebo neco lehciho, pitelnyho.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    teda jako kdyby ho někdo chtěl, jinak ho vyhodim
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já mám vlastně taky jeden malej od kocoura, uplně bez potisku, jen s nálepkou
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    smutný...
    JUGI
    JUGI --- ---
    Jinak můj favorit je..

Valdstejn
    JUGI
    JUGI --- ---
    Nesbíráte taky někdo 5L pivní soudky?

pivni soudky
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Zhůřák (Chris B. fon Nepomuk) Eclipse - kávový (asi ležák 13').
    Hoppy Face (Amber Ale 5,8% 13,2') - lehce hořký při napití a pak docela dost hořký vocas.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Sv.Martinskej Kocour 6.1% 15' nasládlý, lehce cejtit alkohol. Pro mě nic moc, co na to Primátoři? Zkuste to a dejte vědět. Dnes v Kulovým blesku.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    X_RATED_IDIOT: Ehm, bobr?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    BRUKEV: asi má něco proti houmbrevářům :)))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GULDUR: Já nic neřek:)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Hezky pěkně, to se budem mít.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak drobné info z bobra: 19.11. by měli začít točit polotmavou karamelovou 13, pivovar má výstav na várku 500l dodalo ho pivo praha, ještě není komplet (chybí jedna káď a tank) ale už teď stál cca 4 mega. sudy zatím budou jen ty 25l (pivo praha je vykupuje od kohosi, kdo sem vozí japonský pivo a nevyplatí se mu si ty prázdný sudy brát zpátky). V létě vařili cca dvakrát měsíčně, teď přes zimu jednou. Cena za ten 25l světlý jedenáct slezla z 900 na 725, polotmavá bude za 825. Doufám, že jsem to nějak nezkreslil, byl jsem tam jen chvíli.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jedu pro soudek do bobra, prej budou mít nějakej vánoční speciál někdy, poptám se. O víkendu narážej únětickej vánoční jantar. Prej se obzvlášť povedl. Nu a pro sdružení rodičů a přátel primátora samozřejmě jedna dobrá zpráva, polotmavou 13 točej momentálně u pavouka :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam