• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: a zrovna v Kozlaku vařej jak amber tak red..a vynikající..konečně Kozel co se dá pít..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a zrovna amber ale nebo red ale bych si dal (mám ještě na balkoně falkenštejna, trochu jsem ho musel načít, je fakt výbornej)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nojo já koukal na pivídky na mapu a některý příhraniční by se daly zkusit (když z těch domácích už mi zbejvá jen pár :)))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: vzpomínám na červený polský Kozlak, když jsme u zahraničí. I v Polsku se dá najít luxusní pivíčko typu německého Amber Ale...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jdu to zkusit spláchnout do školičky na prosek :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: svýho času to měli na baru v Chapeau, což svědčí o kvalitě..
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    eschweger klosterbrauerei
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    přesně tohle, vzádu se píše, že výrobce je duff beer ug, thuringer strasse, eschwege
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: jako myslíš tohle?

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem se odhodlal a ve špáru jsem zakoupil po vzorku thajský singh a německý (no fakt) duffs. no thajci sou divný a kolikrát i to pohlaví maj nedořešený, ale jakž takž se to pít dalo (ale dobrý to nebylo), aspoň v tom nebyla rejže jako v cobře nebo v namaste (holt indie) noale duffs? to snad nemůžou pít ani ty kreslený postavičky a nechápu, že takhle hnusný cosi mužou vyrábět němci, po prvnim loku jsem tim napojil výlevku, snad mi to odpustí (výlevka)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak dle nepotvrzený informace bude příští rok otvírat v třebíči další minipivovar, prej už maj technologie skoro pokupě a včera jsem utrpěl léta páně dolní počernice, kde měli na zdi banner, že se tam 2013 otevře rodinný minipivovar, tak sem na to zvědavej, moc času jim nezbejvá :)) dokonce koukám, že to prezentujou na webu, že si tam můžete dát jejich pivo, ale v lístku ho nemaj a ani v tý hospodě nikde nic nebylo
    NOIK
    NOIK --- ---
    teď jsem narazil v dobových novinách na tuhle pěknou reklamu

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    včera jsem měl šamp pivní sekt, nejni to tak špatný :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    mě to právě přišlo řádně dýňový a fakt dobrý. Ale možná jsem ovlivně tím, že nám letos vyrostlo asi 12 dýní, oproti původně plánovaným třem, tak ji vařim asi na 100 různejch způsobů, aby se nezkazila, takže mám takovej dýňovej podzim....
    NOIK
    NOIK --- ---
    já jsem tu dýni v tom moc necejtil ale pivo je to dobrý:)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tam jsem byl taky někdy minulej tejden, cestou z velkýho meziříčí, když jsem zkoušel najít ruprenz a skončil jsem na návsi u rybníka, takže to tam asi někdo někde vaří v garáži, jsem se stavil aspoň v tý jihlavě. V tý horní restauraci to nějak divně smrdělo. Ignác z petky celkem jde, ale taky spíš takovej průměr, počítal jsem, že harrach, kterej mě nikdy až tak nepřesvědčil bude ten horší a bylo to obráceně, tý dýně jsem se bál :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    taky můžu přidat z minulého týdne zastávka v Jihlavě, resp. v radničním pivovaru na náměstí.Bohužel pondělí, tj. pivovar pro veřejnost uzavřen, tak jenom petky v lednici v restauraci o patro výš. Jiskra momentálně nebyla, tak jsem vzal Zikmunda (solidní polotmavý ležáček) ALE s dýní, imho úplně super pivo a s Jiskrou pro mě momentálně nejpříjemnější překvapení roku..Na Ignáce (plzeňská dvanáctka) dojde asi o víkendu, ale zatím mají všechna pivka super úroveň...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    menší report ze včerejší služební cesty: permon sokolov - pivovar v klášteře, tři mladý v pohodě kluci, prošel sem se ledničkou a vybral si pívo, pšenku pro mladou, 13 vánoční jantar (celkem ušel, ale žádná show) a vánoční ale (poprvý sem cejtil ty výrazný citrusový chutě), Florián loket - celkem pěkně udělaná restaurace pro turisty, pivo cca jedenáctka, dalo se, spíš průměr, petku točej z pípy, ale maj vlastní, cena je 145,- (což je docela dooost, ale dostal jsem 4 sámačky zadarmo), Karlevarle Karel 4 - bechercentrum, slušně vypimpovanej něco jako obchoďák s pivovarem ve sklepě, jak se řiká na opráskách "pro rusáki dobrý" piva maj celkem výběr, ale já bral jedenáctku (lepší než loket) a pšenku, Velký rybník - celkem pěkně vydřevená vesnická hospa, výběr obrovskej, pani mi tam nabízela speciály, že sem nestíhal, maj je na netu, vzal jsem pšenici, žito a ležák, asi otestuju dneska/zejtra
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nejlepčí nápojku maj stejně v liblicích, ještě, že je to tak daleko, těšim se na večer na soudek urbana :)) pro ejlomily maj v sudech i red ale a ipa cornel z třebíče
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    NOIK: Naproti v Pivu a pórek maj něco těch "sladších".
    Dále v Pr...
    Pivni galerie
    http://www.pivnigalerie.cz/cz_pgalerie.php
    Pivni shop - obchod s pivem
    http://www.pivnishop.cz/
    Base Camp pivní galerie
    http://www.pifko.info/
    Kaňka v Zenklovce a další...
    NOIK
    NOIK --- ---
    UNDERDOWN: ta je má pořád, naopak po přestěhování skoro úplně zrušili tuzemský lahváče
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam