• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KEJKLIR: Tu ipu si prý nechávali vařit v Břevnově, takže pokud to byla ta jejich klášterní, je divný, že neměla úspěch. Ale já tam byl všeho všudy jednou a působilo to tam na mě prazvláštně.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak jsem měl dneska cestou do ostravy úspěšnost 1/3, oslavany maj otevřenej pivovar jen do 16:00 a já tam byl v půl pátý a petky prej maj dle pinglice v zámecký restošce jen tam (přemlouvat jí k tomu aby mi to hezky po moravsku nacmrndala do petky od koly sem nechtěl - známe to, vodopád z metru a konverzačka na téma jak to dneska hrozně pění), Lišák je nějaká asi domovarna - nemám rád když se někdo prezentuje jen na fb, když ho nemám, tak jim ani nemůžu napsat, jak mě s tim serou :), takže tam jsem se taky nechytl. Jedinej úspěch je zobak Bílovec - maj 12 i v pet, akorát je to taková jakási zahulená polosokolka. Pivo (z tý petky, 1,5l za 68) neni vůbec špatný, akorát nedrží dlouho na jazyku
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    VOJTA01: byl jsem tam na konci ledna a nemeli. a vrchni se tvarila, ze ji stahli z nabidky, minimalne ted na zimni sezonu. nevim, jestli jsem ji pochopil spravne, ale tu ipu si pry nevarili sami ale nechavali nekde varit a pry uspech nemela, tak nevim... kazdopadne jsem tam mel dvanactku a nic moc extra to nebylo.
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    Nevíte jestli maj v Marině na čepu tu IPU co maj na netu v nápojáku?
    BICA
    BICA --- ---
    Kdyby měl někdo zájem o polotmavou jedenáctku z pivovaru U Bulovky, je navařených cca 30 sudů k dispozici.. pošta
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Z pivovaru zbyla jen ruina. Nový majitel ho opraví a pivo uvaří znovu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...ar-ve-cvikove-0aa-/liberec-zpravy.aspx?c=A140207_153643_liberec-zpravy_tm
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    byl sem tam tak před měsícem a byl sem docela spokojenej i co se tejká piva i co se tejká jídla. Teď jsem ale přijel z kostelce a spokojenej nejsem. Jídlo super a to i v rámci obědovýho menu, ale pivo maj následující: kácov 12, platan nealko, klášter 11, nymburk 10, démon a to je vše. jako přijde mi, že tam na to vodouch co se piva tejká pěkně serre, no jsem zvědavej, co teda uvařili, počítám, že by to tak do měsíce mělo bejt na čepu a snad to je ten důvod toho mizernýho výběru
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Máte z poslední doby zkušenosti od Vodoucha? Včera jsem už samozřejmě na dnešek nezvlád zarezervovat kulovej blesk ani zlý časy a beerpoint v nota bene je zavřenej, takže jdeme nakonec posedět tam. Tak jen, jestli se mám něčeho bát, protože pamatuju, že se tu na něj docela nadávalo. Já tam byl dycky jen tak na jedno dvě, a nevypadá to, že by momentálně točili samý KGB...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    osobně bych řekl že dost byznys, detaily jsou občas slabý (někdy obsluha hapruje atd), ale co se divit, když je majitelem provozovatel golfu
    KACIR
    KACIR --- ---
    Prima místo a dobře do detailu dotaženej byznys - až moc, vidím v tom víc byznys než touhu vařit dobrý pivo, i když ho maj dobrý...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Naja, tak je to taky vobčas jak to uvařej. Jebenáctka typu Mnichovského (Voříšková) a tfynáctka občas i hořká, jindy více sladová.
    Ale jo, prima místo.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mně jede třináctka víc, když vyjde, jedenáctka mi přišla před třema nedělema docela nedobrá
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    CLARK: no a počkej až ochutnáš ten jejich H-ale, na tom už jsem tak dobrej půlrok závislej.
    CLARK
    CLARK --- ---
    Právě ochutnávám Hostivařskou 11° a jsem velice mile překvapen .. myslím, že mám novou závislost :) Doporučuju http://www.pivovar-hostivar.cz/ :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    teď ho mají naražený i v Na Palmě, ale tam se stopro o víkendu nedostanu... ale tu PiRo bych rád dneska nebo zítra zvládnul
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    KEJKLIR: Pelikán je fajn, hodně výrazný, ale je pitelný, i když ne celý večer. Měl jsem ze dvou různých várek a pokaždé bylo trochu jiné - ve druhé várce bylo hodně kvasnic.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    tak dnes a zítra znovuotevření PiRo. slevy podobné jako při dotočné. Láká mě ochutnat Nomád Pelikán se 100IBU. Už jste ho někdo měli? Akorát to chápu tak, že ho narazí až jim dojde Zlatá Raketa.

http://www.pivnitv.cz/rozmanitost-cms/pokusik/items/znovuotevreni-pira.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tohle je focený z ulice skrz výlohu
    Singer pub
    http://singerpub.cz/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak nám v budějkách vybudovali další mini, bohužel jsem tam byl v blbou dobu, točej to asi jen v singerpubu hned vedle a ten otvírá celkem pozdě

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam