• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    JITULIETA
    JITULIETA --- ---
    Kam putuje ČESKÝ CHMEL? SEZNAM zemí, kam vozíme zelené zlato - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...avy/zajimavosti/kam-putuje-cesky-chmel-seznam-zemi-kam-vozime-zelene-zlato.html
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ten shitovec bude něco jako tenkját posvícenský v Úněticích, co trhalo hubu zevnitř. :-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mě spíš ty hostomice. A žitovec (pokud je receptura od Mistra Černohorského), ale třeba špa nebude takový zklamání jako šnajdr 14. zelenýho zajíce se bojim, měl jsem loni v kulovym a bylo to nedobrý. Každopádně se tam chystám
    NOIK
    NOIK --- ---
    ŠPA by mě docela zajímala

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a včera v kostelci šnajdr světlá 14, žádná sláva, spíš do sladka a na čtrnáctku moc nedržela na jazyku, ale aspoň se konečně snažej vařit
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    malej průlet liblicema: hastrman 11, kubík, maxmillian, prager laffe vídeň, cornel single malt, všeradice 11 a ipa. Jinak co jsem si všiml, měli kouty, hendrycha, harachov, dobrušku, rychnov a strakonice
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    X_RATED_IDIOT: no pozor na to pivo, nejednou jsme se z něj zesrali. celá parta. je trochu živý :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: sakra jezdim tam furt a teď nic, než se tam dostanu bude to zase pryč
    NOIK
    NOIK --- ---
    Kostelec:

V sobotu 29/3/2014 narazíme další pivo z našeho minipivovaru Šnajdr. Tentokráte se bude jednat o várku číslo 3 vařenou 25/1/2014 a tmavý speciál. Použité slady: plzeňský (Rajhrad), mnichovský (Kounice), Caramünch II, Carared, Carawheat, Carafa II (Weyermann), chmel žatecký poloraný červeňák a sládek, pivovarské kvasnice. Nefiltrováno, nepasterováno, hořkost 34 EBU, barva 105 EBC.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a teda k tý liboci, je to rohová hospoda s velkou zahrádkou (která byla včera zavřená a měli jsme docela problémy s kolama) naproti mekáči nad šárkou. Docela to i vypadá vevnitř pěkně. Pivo měli 11 světlá šárka - celkem slušný, 12 světlá ctirad - to mi moc nejelo, takový bombónový, černý a pšenici jsem netestoval. Obsluha z půlky v pohodě, z půlky kokot. kecy typu tak jděte o sto metrů níž tam zahrádku maj a když vám to budu točit do petky, bude to hrozně trvat, ale mužu vám natočit lopkovice, to bude hned celkem svědčej o tom, že tam ten tejpek jenom pracuje a tim to pro něj hasne. Jinak petky občas maj i natočený v lednici, ale včera měli jen tu 12
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no jedenáctka je super, hodně hořká, tu polotmavou jsem měl jednou v lípě a taky mě nevzala. A Ale 16 je taky moc dobrá, jen se to nedá pít celej večer :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    tak hendrych 13 polotmava neni muj salek kavy
    ta ostatni piva od nich jsou nejak vyrazne lepsi? tohle mi prislo naprosto nevyrazne
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    byl jste někdo v tý liboci? mám dneska čas, tak bych se tam stavil, jestli to stojí za to
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    A k těm ležákům ještě, mě teda dost chutná ten od Antoše a z Břevnova (teď nevim, jestli tu o něm byla řeč.)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    BURKHAR: Zrovna jsem si dneska vzal petku do kina po čase, a taky mě to dost chutná, přijde mi, že je to taková ipa po česku, hořká dost, ale nikterak přehnaně a nikterak přehnaně aromatická a k tomu sladovej bonus, ale výsledek je fakt pěkně vyváženej...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Me to teda prijde fajn, plna horka chut hned od prvniho hltu, ocas prijemne sladovej. Prni hrnec vypity za pet minut, byla zizen.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já dojíždim desítku z mmx a plynule přejdu zase na hendrycha. to hořký mi moc hořký nepřišlo, ale radhošť je teď docela slušnej
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tak prave IPA Beskydske Horke a je to teda zradlo! ;)
    NOIK
    NOIK --- ---
    tak třeba to někdo převezme a pojede se dál
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: škoda, poutník 12 za pětku je nezapomenutelnej, inu život je pes. Jo a hendrych taky nejni za lidovku. Litrová petka 11 za 70, polotmavá 13 76 asi a 16 ale za 120 je trochu cufýl, ale ta jedenáctka je fakt dobrá i z tý petky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam