• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no, slušný, to jsem zvědav :) dneska jsem se stavil v dobřanech, trochu načančaný ale jinak dobrý, až na petky z pípy za výtoč :(
    MION
    MION --- ---
    UNDERDOWN: pekne logo ;)
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    _UDO_: To je výborný pivo, ležáky jim zatim jdou trochu líp než ipy, mi přijde. Vzhledem k tomu, že ten pivovar rozjel kamarád mýho tchána, tak jsme světlý ležák měli během svatby na čepu, k tomu pet výběr ostatních piv, oproti kozlu, rebelu a plzni, co se v té hospodě běžně čepují, to byl balzám.
    Jo a ještě před pár dny od nich měli pár petek (myslim, že ipa a amber ipa) v lednici v Pivní rozmanitosti.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    mordýře maj občas v brodě v pet, ale jen ležák a málokdy
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    http://www.pivovarmordyr.cz/ ochutnal jsem tohle , bohuzel jen lezak a granatovy lezak, ale oboje dobre :)
    V okoli o nicem lepsim nevim.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a měl jsem originál mexický bohemia oscura, žádnej zázrak, ale nakonec se dalo. Světlý bohužel neměli
    KACIR
    KACIR --- ---
    Ochutnal jsem světlou třináctku "Naše pivo" na Džekově ranči ve Ždírci nad Doubravou a musím ho pochválit, příjemná plná chuť a krásná hořkost, velmi pitelný pivko, pokud pojedete kolem a budete mít kliku, že budou mít otevřeno, doporučuju...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a pro info, v podlesí aktuálně skotskej polotmavej ale, dost nevýraznej, světlej ležák super. V jincích pro změnu jako speciál extrachmelená 11, ta byla velmi dobrá
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    co jsem viděl viděl v podlesí a cestou, aneb v krásnym počasí umí jezdit na kole každej :)

UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    ENPE: Jen ve všední den.
    ENPE
    ENPE --- ---
    SEEKER: Pivní bar Ostrý, naproti kostelu na Sladkovskýho náměstí. už jsem tam ale tak půl roku nebyl, takže nevim, jestli je to ještě otevřený...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    UNDERDOWN: Hele to je určitě pravda, ale u podniku, co funguje tejden, bych tohle zatím nějak přísně nehodnotil. Já německý piva nemám moc napitý, ale i tak jsem určitě pil lepší kellerbier, byť jenom z lahve, než byl ten Knoblach. Prozatím mi pivo do kameninovýho džbánku točený vlastnoručně samospádem ale ke štěstí stačí. Uvidíme, jak to povedou dál. Kdyby měli piva z Mahr's a podobně, tak bych se samozřejmě taky nezlobil.
    Jinak kromě tý žižkovský pivnice, jejíž jméno jsem uspěšně zapomněl, tu podobný koncept česko-německých piv na čepu myslím vůbec není.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    SEEKER: děláš si srandu? dal jsem si sedm samospádů a kocovinu jsem druhej den léčil břevnovskou ipou v nota bene. tru story
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    The Economist explains: How India pale ale conquered the world | The Economist
    http://www.economist.com/.../economist-explains-6?fsrc=scn/fb/wl/bl/ee/howindiapalealeconqueredworld
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    SEEKER: Naja, máš recht. Fotka ze 7.5., kdy to vystříklo vrchem. Ale přesto si dovolím poznámku, že výběr tamních piv žádný zázrak není.
    Dojet si osobně do Bamberku a zajít např. do Mahr´s anebo dalších 8 pivovarů ve městě nebo Forchheimu, Norimberku a vlastně do celých Horních Frank (část Bavorska), kde je na 250(!) pivovarů a užít si tak nejen atmosféru, stojí za to! Byl sem vloni na 3 dny i letos a fakt zážitek.
    (fotka z "hobita" a Mahr´s)

SEEKER
    SEEKER --- ---
    MATHEW: Ale ten samospád je teda pěkná svině, obzvlášť když si to člověk sám čepuje, ještě se z toho včerejška probírám (břevnovskou IPA v Nota Bene, docela to funguje :))
    A taky si zapoměl zmínit, že tam maj opravdovýho hobita, co ty soudky naráží.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    v dnu pytle fakt famózní bavorský pivka samospádem přímo z dřevěnejch soudků. pije se to úplně samo, rozhodně doporučuju. kromě bavorska mají momentálně ještě třebíčskej red ale, taky příjemnej.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    takže už maj i ležák, tak jestli bude o víkendu počasí, zkusim si zase udělat vyjížďku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam