• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK
    NOIK --- ---
    včera jsem měl v Pivovarským klubu IPU z pivovaru Clock, nebylo to tak navoněný ale dost dobře se to pije ..otevřeli před čtrnácti dny, jejich vizuální prezentace je výborná http://www.pivovarclock.cz/ ..a koukám že sídlí v bývalým hraběcím pivovaru takže navázání na místní tradici - opravdu povedené po všech stránkách
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: tak Lipan nebo Zvíkov je blíž, ale ejly asi nemaj a hořkej ležák od nich taky nepamatuju
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    UNDERDOWN: Zhůřák by bylo samozřejmě nádherný osvěžení (taková Světluška by v těch hicech fakt bodla), ale je to furt trochu z ruky a navíc to bych si asi musel odvézt rovnou sud :) (Což bych skoro i zvážil, ale mám pocit, že by ten výlet a následnou bečku na zahradě žena, tchýně a švagrová úplně neocenily :)) No nic, zítra si dám Matuškovic Summer Ale a přesedlám na Dudáky, Platany a jiné místní moky.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    SEEKER: No to je ale smutná destinace s ALE. :-)
    Nejbližší je Zhúřák, ale u něj asi s petkama nepochodíš.
    Pivovar Zhůřák - Home
    http://www.pivovarzhurak.cz/
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    _UDO_: praveze jenom obcas a nikdy kdyz chci ;)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Nemáte náhodou nějaký tipy, kde koupit nějaký ejly nebo aspoň solidní hořký ležáky (ideálně minipivovary) v okolí Písku, Protivína? Klidně i točený, rád si sjedu s petkou. Sušim tu na chalupě u Tálína v lednici posledního Matušku a pak už čekaj jen komba Platan, Bernard, Primator a spol. Tesco v Písku mě zrovna dvakrát neuspokojilo - aspoň ten EPA od Primatora kdyby měli jako nouzovku. A do neděle dlouhá doba.
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    KLEINZACH: obcas u prince miroslava
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    nevite prosimvas kde cepujou matusku na smichove?
    NOIK
    NOIK --- ---
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    V Praze na Chodově je otevřená nová pivnice U Bazénu www.pivniceubazenu.cz vypadá to tam celkem dobře a majitel říkal, že tam chce časem rotovat pivo asi na 10ti pípách, pár jich tam bude mít nastálo (Kácov a asi Plzeň a Kasteel) celkem můžu doporučit, je tam i zahrádka venku.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Itálie je vůbec země se zajímavým pivním potenciálem, dosud imho úplně neobjevená...vždycky když jsem u Milána natrefil na nějakou místní produkci, tak to nebylo špatný, žel jsem si nedělal poznámky, a tak se mi všechny názvy již vypařily z makovice...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    spilky jsem nevyfotil, měl je za plentou v malý mistnosti, obsah tipuju kolem 500 litrů, spíš míň, láhev na místě stojí 4,- € (ten lístek je focenej v hospodě v san gimignano, kde jsme náhodou zapadli do hospody a zjistili, že něco takovýho jako montelupo vůbec existuje)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a cestou domů birrificio Montelupo (doporučuju navštívit, ale je to v podstatě malej pivovar bez hospody v průmyslový zóně, daj vám možná ochutnat a daj se tam koupit lahváče. Týpek byl příjemnej a dal mi i malýho retartu jako prezent):

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    birreria v Římě (základ je nespoléhat se na ratebeer, je tam psanejch 6 pivovarů a minimálně rive gauche, hopificio a McQueen pivovary nejsou):

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    restauračka v Castiglioncello (sedmička v kýbli za 15,- €, ale docela to za to stálo):

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a pár fotek z dovolený:
    první před odjezdem - vypij bobra, zachráníš strom (6 stromů zachráněno :)

UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo se nebojí, jde do Šediváka! U Odry, v Bohnicích (Praha).
    Momentálně pouze 10° (mírně chmelová chuť), 12° prej za tejden.

BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    jojo je to docela průhledné jednání :-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    BLEVAJZZ: AB vlastní prej v USA i nějaký minipivovary a fungujou k radosti pivomilců... V Samsonu jim jde furt o to samý, dostat se k právům na "Budweisser" ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam