• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    EXTREME: na ratebeer bacha, radši všechno ověřovat na webech těch podniků, v Římě mě docela vypekl, ale jako startovní informace to špatný nejni
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    EXTREME: nevis o necem co nezavira v osm vecer ? ony ty konference jsou bohuzel pres den. diky
    VOY
    VOY --- ---
    Poradite mi prosim nejaky zajimavy pivni misto v Amsterdamu? Jedu na konferenci a rad bych pri te prilezitosti obrazil neco zajimavyho...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Brewery Creates 99-Pack of Beer. For Realsies. :: Drink :: News :: Paste
    http://www.pastemagazine.com/articles/2014/08/brewery-creates-99-pack-of-beer-for-realsies.html
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: chytróna maj u koní v troji
    NOIK
    NOIK --- ---
    minulý týden jsem nabral produkci pivovaru harrachovské sklárny Novosad http://www.pivovarharrachov.cz/index.html ..František dobrej, Čerťák ještě o něco lepší, ta huťská osmička pro cyklisty musí bejt fajn zaháněč žízně, člověk si může jich dát víc aniž by pak spadl z kola

..a taky jsem jinde pokoupil citrónovýho Chytróna z Vratislavic, který je podle mě bezkonkurečně nejlepší radler co jsem zatím měl ..a pak jablečnou nealko pivolimonádu také od nich, taktéž výborná ..škoda že oboje jsem v Praze neviděl nikde prodávat
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo je na výletě v rakousku, konkrétně u Krimmlerskej vodopádů, tak může zaskočit k Antonu Wallnerovi na pivo (světlý, tmavý, weiss i šiškový měli :-)
    Žádná sláva, ale nejlepší ležák široko-daleko (Kaiser a Ottakringer sou marný).

HAWKE_
    HAWKE_ --- ---
    ježiši jak se těším do ČR na levný pivo s pořádnou pěnou.. plechovková piva se nedají pít pořád :-/ ty pics mi dělaj chutě :)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    aha tak 12 byla vídeň, 11 a 10 světlá a 13 tmavá. Z petky na mě vypadla takováhle světlá 12 :)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo a byli jsme v sedlčanech včera. hospoda docela pěkná, zahrádka taky dobrá, pivo trochu inkoustový,ale dalo se. desítka, dvanáctka, tmavá 13 a vídeň
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SEEKER: ratíškovice, takovej no celkem prostor by šel, zahrádku to má, pivo slabší. Kunc hodonín podobně, pivo eště slabší. Dolní bojanovice je normálně rodinnej dům, tam se stavit tak pro petku po zavolání, pivo měl z těchhle asi nejlepší. moravskej žižkov celkem pěknej prostor se zahrádkou, pivo dobrý. ale byl jsem tam všude víc jak rok zpátky, takže chuť piva může bejt naprosto jinde
    KACIR
    KACIR --- ---
    Čerstvá zkušenost s Radničním pivovarem v Jihlavě: Poledne, restaurace plná, ale našel se pro nás stůl, pivko výborný, jídlo dobrý a za rozumnou cenu (hotovkový menu za nějakejch 95), servis skvělej (dcerka rozlila limču, během dvou minut jsme měli stůl utřenej a nový prostírání, i jinak všechno skvělel klapalo). Můžu jen doporučit...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Máte někdo proježděný pivovary v okolí Veselí nad Moravou? (Ratíškovice, Hodonín, Dolní Bojanovice...) Jedeme se ženou na dovolenou do Bílých Karpat, rád bych tam něco ochutnal z pod komína, tak uvítám nějaké tipy. Sám jsem byl, co se těchhle míst týče, jen na cyklovýletě v Moravském Žižkově, kde mi loni dost chutnalo. A Mazáka z Bojanovic jsem vlastně měl minimálně z petky, ta jejich extra hořká jedenáctka taky nebyla vůbec zlá.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tak i přes všechna varování jsem při návštěvě českého krumlova jsem si v pivovaře nechal načepovat jednoho malého Eggenberga... po jedom loku jsem to slečně vrátil že to se opravdu nedá.. :-DD
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Ctiněves čp. 1 (pod Řípem), nádhera navštívená na kole. 11° prima hořká, pan majitel je neustále přítomen i když je otevřeno 16-22h a rád načepuje i 10° a weiss. Od zítřka vaří dlaší várku. Sudy, petky nejsou problém.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MATHEW: Jihlavu znám, většinou mi chutná, občas se tam stavuju když jedu služebně okolo
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    X_RATED_IDIOT: sorry, nepřečetl jsem si to pořádně, myslel jsem že jde o Jihlavu
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MATHEW: no já nevim, na návsi je akorát rybník mam pocit, ten sem objel třikrát a nenašel jsem nic, měl jsem i číslo popisný a to sem nenašel vůbec. Je to asi tak rok cca
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    Žumberk 11° - Voní jako kůň ve sklepě a chutná super :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam