• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: nedá, celá várka se vypila včera, ti co měli na tý konferenci příspěvek dostali i tuhle lahev (já z protekce)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    NOIK: Dá se koupit v Praze? Nebo kde? Nutně potřebuju sehnat!
    NOIK
    NOIK --- ---
    dobře se pilo tohle včera skoro celej den (než se všechno vypilo), pěkně hořký a přitom pitelný

VOZKA
    VOZKA --- ---
    SEEKER: Možné je určitě obojí, byl jsem tam v létě a v takovém počasí je těžké za pivní chutě ručit. :) Tou hořkostí si ale jistý jsem, takže alespoň nějaká změna tam asi proběhla.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    VOZKA: Buď se za těch šest let výrazně zhoršil anebo to vidim na kombinaci faktorů velké vedro + kvalitní chlazení. Já letos po čtyřech dnech s ichnusou (v níž jsem si brzy vyškrtnul to c v názvu jako přebytečné, a vlastně taky "i" a "a") v hlavním městě skákal do vzduchu, když jsem objevil pivotéku (mimochodem: italský ipa sou vesměs dost povedený, to známe i z místních pivoték, točenej stout měli taky dobrej, ale pak přinesli točenej imperial pilsner a tam se ukázalo, zač je toho loket).
    Jo a hořká mi teda nepřišla vůbec.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak treba v thajsku sintha se docela da
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    SEEKER: Překvapivě na Sardinii jsem pil asi před šesti lety ležák Ichnusa, kterej mi přišel dost pitelnej. Moc to nepěnilo a samozřejmě to nebylo nic speciálního, ale mělo to chuť a nemělo to z mýho pohledu žádnou příliš velkou vadu, jen to bylo dost hořký (piju spíš piva jako Polička než piva jako Chotěboř).
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ANDY_WARHOL: v německu taky pokud to jde zkoušim pils a musim souhlasit, na dobrej jsem ještě nenarazil, většinou ani nepoznám, jestli to má bejt pils nebo helles
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SEEKER: tri roky sem zil v nemecku a dibrej pilsner sem nenasel. nastesti mam rad weizen,a z cr sem si dovazel svuj oblibeny klaster, takze sem netrpel
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SEEKER: Mě přišel v cajku Samuel Adams Boston lager...sice na ty hořčí piva tolik nejsem, ale tenhle se dal...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    zabrousil jsem na pivni pohotovost na smíchově a oni už neplněj ty 5l soudky za 150,- nebo kolik když si člověk přinese prázdnej? ... ne že by to bylo pro mě aktuální teda :-))

Grilování, výčepní zařízení, gril na sele-Pivní pohotovost Praha
    http://www.pivnipohotovostpraha.cz/
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KINGFISHER: Já si na ejly potrpim, ale je fakt, že nemoci to občas proložit českym ležákem, to by mi vadilo. Btw když už jsem nakousnul ten Dublin, jediný pivo, co mi v Porterhousu nejelo, byl právě pilsner.
    Což mě přivádí k otázce: pili jste někde v zahraničí dobrý ležák plzeňsého typu?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SEEKER: jo, ono to je všechno fajn, pokud to neni napořád. já jsem tady 6 let a šíleně mi chybí český piva..
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KINGFISHER: Ten red ale sem pil v únoru v Dublinu, co si pamatuju, tak dobrý, ale byl sem tam na svatební cestě, takže bylo tak nějak všechno pivo dobrý :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    zatim nevim, je to v ledničce a ochutnám v blízký budoucnosti...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    nj inostranci :) a jaky to je? ja zkusil z makra wells bombardier a nakonec zadnej orgac, polotmavej ale. Maj tam jeste par dalsich anglickejch, treba budou lepsi
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    objevil jsem v obchodě nějakou novinku, tak jsem to koupil na ochutnání... bylo to v akci (nevim teda, jestli 1,5e za třetinku se dá považovat za slevu), ale co... byl jsem zvědavej...

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    good news erveryone :) Bobr bude mít sklad na písnici a momentálně maj ejla a prej dozrává zase polotmavý
    NOIK
    NOIK --- ---
    kdo se ocitne v Jindřichově Hradci a chtěl by ochutnat produkci dvou minipivovarů tak teda nemůžu doporučit ani jeden

http://www.grandhotelcernyorel.cz/index.php?nid=8562&lid=cs&oid=3284732 ..divná atmosféra, skoro nikdo tam nebyl, neútulný, jídlo skoro podprůměrný, varna okázale uprostřed místnosti jak nějaká estrádní atrakce ..pivo mdlý, ničím zajímavý, ochutnal jsem všechny tři ..prostě majitel má prachy ale nemá vkus
    https://cs-cz.facebook.com/...A1n%C5%AF-z-R%C5%AF%C5%BEe-Jind%C5%99ich%C5%AFv-Hradec/135750843232781 ..tam jsme šli pak - otřesnej smradlavej nonstop (a to mám nonstopáčky rád), divná ženská za barem ..pivo bylo strašný (dvanáctka), když si teď čtu nějaký recenze mám pocit že jsem byl někde jinde a nevim jestli náhodou nemám nějaký zakalený oko

..prostě v Jindřichově Hradci byl doporučil jiný hospody

..chuť jsme si ale spravili v Popelíně http://www.pivovarpopelin.cz/ - chlápek co tam má už léta hospodu si vybudoval ve sklepě pivovar (všechno nám i ukázal) a kupodivu místní štamgasti si na nový pivo zvykli velmi rychle ...jelikož jsem řídil tak jsem jenom na jazyk okoštoval od kolegy (a teď piju z petky dvanáctku a je to ok)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    ctiněves cestou domu dobrá, hospoda prej bude ještě letos a 16 IPA za 14 dní cca. Pšenice 13 zanedlouho a pak polotmavá 13 a tmavá časem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam