• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    NOIK: parada!
    NOIK
    NOIK --- ---
    MILHAUZ: nechutnal, vařili poprvé v pátek:)

..a co se týče baráku tak [ NOIK @ INDUSTRIÁLNÍ ARCHITEKTURA ]
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    NOIK: kolem toho pivovaru jsem parkrat jel a je to nadherna stavba. snad bude pivo delat cest. uzs to chutnal?
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Pivovarů je už skoro 300 v ČR a tady ticho po NYXu. :-)
    NOIK
    NOIK --- ---
    po 73 letech se v Lobči zase vaří pivo

https://cs-cz.facebook.com/PivovarLobec
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    UNDERDOWN: tyhle moc hezký nejsou, ale ani takový tam nejsou. Ikdyž na októbru se občas nějaká najde, často tam roznášej češky :))
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    HRAFNAIN: HB fujtajbl! A takhle hezký holky v Münchenu nejsou! Norimberk, Bamberk to je jiná...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    LITTLEWONDER: hmm, jak se k tomu stavět? je to fajn, zlikvidujou se přebytky (doslova), ale na druhou stranu je to marketing (když se to prezentuje už i u nás...), ale ochutnal bych :)
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Brussels brewer uses leftover bread to make beer - Channel NewsAsia
    http://www.channelnewsasia.com/news/entertainment/brussels-brewer-uses-left/1790650.html
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    já teda původně myslel, že dělaj akorát ten cider, holt marketing pro čr
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    DAHY: Carling si dáš v podstatě v potrefený huse :) (teda ten kdo tam leze)
    DAHY
    DAHY --- ---
    Vcera tematicky Hyde Park.

Pivní kultura v Česku — Hyde park ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/14.4.2015/
    DAHY
    DAHY --- ---
    KEJML: To mas pravdu. Nejlepsi urcite ne. Spis slusny, dobre pitelny a hlavne levny :) Kdyz tak nad tim premejslim, tak i v ty Velky Britanii to dava smysl. Spodne kvaseny piva tam skoro nikdo nedela a ten Carling bude bezkonkurencne nejvetsi producent. Lezaky se tam ale docela pijou, takze vzhledem k malymu vyberu musi bejt vlastne neprodavanejsi nejakej lezak. Proste Carling si das v podstate kdekoliv, ale ejly a bitry jsou spis regionalni. Takze je vlastne vsechno, jak ma bejt :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAHY: Já teda naprosotou většinu těch značek neochutnal, ale nikde bych nečekal, že bude nejpopulárnější pivo to nejlepší...
    DAHY
    DAHY --- ---
    RAGNAROK: Z toho Carlingu v Anglii me zabolelo u srdce. Pritom takova zeme pivu zaslibena.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    Při opravě pivovaru našli tři plné lahve. Mok uvnitř je sto let starý - iDNES.cz
    http://zlin.idnes.cz/...i-zrejme-stolete-pivo-pks-/zlin-zpravy.aspx?c=A150407_172423_zlin-zpravy_zuf
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo, včera sem si dal ve stánku s koutama jeden sedlčan 11 krčín (snad už to mám správně :))))
    za moc nestál, ale aspoň je vidět stánkovej progres, když se tlačí konkurence
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    X_RATED_IDIOT: z toho jsem už naštěstí vyrostl :]
    NOIK
    NOIK --- ---
    novej Charvát mi říkal díky tomu že převzal ten krám začal pít pivo:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam