• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MILHAUZ: no je to proste kekel, musel sem to vratit, taky sem koukal na klasternim facebooku si tam taky nekdo stezoval
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    me se zda, ze naopak poutnik zmenil recepturu, nevite o tom nekdo neco?
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ANDY_WARHOL: lahvovy uz jsem nejaky cas nemel, ale tocene u nas na rohu (prasivka) je porad stejne dobre! a glutamat??
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak moje oblibene pivo klaster se nejak zkazilo, i na jejich fb si lidi stezuji na podivny ocas, me to prislo jako by tam byl pridany glutamat. ted je otazka, jestli zmenili technologii nebo se neco nepovedlo. nemate nekdo nejaky informace ?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    neska sem našel v albertu vyškov grunt. nejni to dobrý, jak sladový bombony
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    no spíš ne, už je ho jen půlka, člověk si nesmí zvát návštěvy :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    X_RATED_IDIOT: Moc hezkej, ale asi celej advent nevydrží, viď? .-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a ještě adventní věnec, základ domácnosti (výroba jednoduchá, těsto se koupí v masně :)) bohužel svíčky mám celkem slabý

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a do novýho roku samozřejmě po modrý :)

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jen teda jak tak koukám na web, moc nechápu jejich koncept, pokud tam maj otevřeno a chcete si jít sednout na pivo, nejdřív musíte zaplatit pade vstupný do objektu. Pokud k tomu maj nějakou lidovou cenu za pivo - třeba další pade (půllitr patentka je za 40), tak je to asi spíš zooška, jdu se podívat na zviřátka, tak si dám jedno u stánku a né že tam du primárně na býra.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    dneska jsem jel kolem bystřice nad perštejnem. Na borovince jsem se nějak nedohodl s navigací a na experimenty nebyl čas (koukám, že stačilo jet ještě chvíli za ceduli konec obce). Zajel jsem tedy jen do Edenu kde jsem měl kliku, otevřený sou teď jen o víkendu ale ochotný pán mi prodal dvě patentky 13 světlý Mittrowsky. Chuť víc plná než hořká, ale vůbec nejni špatný a se 4,9% na třináctku super. Ještě měli 18 černou, nebral jsem a 12 chilli - prej pálí jak sviňa, tak to jsem taky nebral

NOIK
    NOIK --- ---
    Zaříkávač double IPA vařil Permon s Nomádem ..už dlouho jsem nepil tak hutnej likér, upíjel jsem to asi hodinu a furt mi přišlo že to piju rychle, no, mám načepováno 1,5 l petky, zejtra asi ulehnu na Záhořovo lože:)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jen tak mimochodem
    POI pro GARMIN, TOMTOM, MIO a jiné GPS NAVIGACE | Czech points of interest
    http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&t_hltextkat=pivo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    jo, kdyby před lety skončil, nebylo by to divný, vařili děsivý patoky a orientovali se na projíždějící němce. Kolega místní mi říkal, že to je navíc už druhej majitel (v tý době). Teď ale co jsem ochutnal bylo dobrý a prej tam má nějaký vazby pan Bulovka (vařil si tam i nějaký počáteční várky pro vinohradskej). Ale zase chuťově to na Richtera vůbec nevypadá. Skoro to teda vypadá, že buď to tam někdo převzal, nebo se do toho jen nějak vložil a usměrnil to
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    X_RATED_IDIOT: ten pivovar mel pred par lety koncit a otevrel to nekdo jiny? Nebo jak myslis tu posledni vetu?
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    neska v pavouku intergalactical pale ale z vrchlabskýho medvěda a celkem i dobrý, trošinku bonpar, ale dobrý. Tam to asi vážně někdo vzal vážně :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    KUO: parada, diky!
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Piva vařená pro Lidl - Pivníci.cz
    http://www.pivnici.cz/piva-varena-pro/lidl/

Pokud se tomu da verit...
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Kdo chce může zajet do Nupak u Prahy (vesnice vedle Čestlic) na pivo.
    Otvíračka od 15h a točená 10° a 12°. Petky maj připravený.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam