• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Jdu si zase pro tip na hospodu se slusnym vyberem piv tentokrat v Tabore a Tachove. Vedel by nekdo ? diky
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    V Oseku sou pivovary dva. :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Jinak koukám že tu nikdo nezmínil Ossegg co se vaří v Oseku..
    Mocně doporučuji ochutnat, mocně dobré pivo.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Muflon mi chutná ale cena od výrobce za 11° mi příjde poněkud přepálená.. :(
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    copy/paste
    27. 1 2016

JALOVÁ VÁRKA Začínáme vařit v nově zrekonstruovaných prostorách -
    Příští týden první várka Muflona v Kunraticích
    Novinky
    http://www.pivovarkunratice.cz/novinky.html
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    X_RATED_IDIOT: beeranek sem byl tedka, dobry :) putika podle meho gusta, tesim se na leto, i ted se tam dobre kalilo na dvorecku a to bylo v noci tak 5 stupnu :) a pivko mi chutnalo. dal sem si jedno polotmavy a 13ctku.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    již v sobotu, 28 pivovarů 52 druhů piv
    Liberecký IPA festiválek No.3
    aneb KOŠTOVÁNÍ HOŘKÝCH SVRCHNĚ KVAŠENÝCH PIV TYPU INDIA PALE ALE
    od 11:00 v Pivním baru Azyl
    [ Liberecký IPA festiválek no.3 / festivalfestival / 30.1.2016 / CR - Liberecky kraj - Pivní bar Azyl, Liberec Široká 302 ]
    https://www.facebook.com/events/1521205911536874/
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    tak tam znám akorát beeránek, přišlo mi to jako celkem dobrá putyka. Pak je tam ještě ten druhej pivovar u náměstí, ale to mi přišlo jak se říká v opráskách pro rusáki toprí
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    co budejovice ? travim tam ted nejaky dny v tejdnu a preci jenom budejovicky se neda pit porad, je tedy nejaka zajimava alternativa ?

ceske budejovice, kdyby nekoho napadlo mluvit o moravskych
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Kdo byste měl cestu přes Brno, tak je nově otevřená "speciálová" hospoda/mikropivovar celkem v centru vedle Veveří: https://www.facebook.com/JBMBrewLabPub/?fref=ts

Deset píp, zatím vždy dvě vlastní piva, jeden cider a zbytek různý ejly, stouty atp. odjinud. Ceny poměrně vysoké, vlastní piva za 56, zbytek je zčásti zahraniční, takže stojí stejně nebo víc (nějakej medovej ejl od Brewdogu za 130 například, nebo slovenskej cider Opré za 84, pro mě dost zklamání). Atmosféra zatím v pohodě, dělaj to fajn lidi (ale funguje necelý týden), hospoda miniaturní.

Měl jsem zatím tři jejich piva. Lost in the Pacific NZ IPA mě fakt nevzala, ale je to první NZ IPA kterou jsem pil.
    Black soul and cold heart Black IPA, byla super, pro mě chuťově tak někde mezi ipou a stoutem, spojovala se tam ipová hořkost do ovocna se stoutovou čokoládovo kávovou hořkostí a dost mi to chutnalo. Na většinu kamarádů to ale už bylo příliš hořký. (objektivně ta hořkost ale není vyšší než u běžný ipy, jde spíš o souhru chutí)
    No a Dance on the grave IPA je hlavní důvod proč sem píšu - nevím jak jsem objektivní protože už jsem byl v pravdě trochu ožralej, ale přišlo mi to jako nejlepší ipa, jakou jsem zatím pil, a to proto, že to mělo celkem výraznou sladovou příchuť - to může bejt můj bias z toho, že jsem odchovanej ležákama a mám sladovou chuť rád, ale bylo zatím nejoblíbenější i celkově. Dneska se naráží poslední sud, tak doufám, že příští várka bude taky tak dobrá.

Kdybyste byli večer v Brně a nevěděli kam, tak tohle je jedna z dobrejch možností.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HAUSNUMERO: já tam byl cca před měsícem a půl, v sobotu, vešli sme se tam vcelku v pohodě, v docela velký grupě. výběr byl jakž takž, ale já v tý době už ejly nechtěl, byl jsem zejlovanej z putyky předtim. Což bylo někde u náměstí republiky, bylo to strašně malý a našlapaný a vůbec si nevzpomenu, jak se to menovalo
    NOIK
    NOIK --- ---
    HAUSNUMERO: hele já tam byl jednou, asi přes třemi lety, v tejdnu, moc lidí tam nebylo, je to takovej trochu pajzlík, ale mě se tam líbilo, nekouří se tam a pivo měli dobrý
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    NOIK: Diky presne to jsem hledal.
    Byva tam hodne nabito? Ma cenu tam jit bez rezervace?
    NOIK
    NOIK --- ---
    HAUSNUMERO: tohle je docela sympatická putyka http://www.klubmalychpivovaru.cz/
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Kam v Plzni na pivo neplzenskeho typu? :) Nejlip aby meli vyber z nekolika pivnich stylu. Nebo treba aspon dva-tri svrchnaky. Neco na zpusob Zlejch nebo Dna pytle.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    V Litoměřicích otevřeli už 3. pivovar. Je to na Komenského, kousek od náměstí a Labutě.
    Piva sladové, 11° mi přišla pitelnější než 12°.

KACIR
    KACIR --- ---
    V klidu, pokud tahle pikačovina projde, budou se v praxi stejně používat setrvačně dosavadní názvy...
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    NOIK: malý, polotmavý, poloprázdný :)))
    NOIK
    NOIK --- ---
    X_RATED_IDIOT: prosím jedno velký poloprázdný
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HAUSNUMERO: super, těšim se až přindu do putyky a zahlásim jedno plný. a co mi řekne pingl? to dojde :))
    a výčepní bude prázdný, asi, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam