• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ZOIDBERG: Pokud neni pozde, tak Zastavka malych pivovaru.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Cascade a Citra, prima

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Máte aktuální tip, kam na pivo v centru Brna? Ne minipivovary, ale spíše s hospody s více pípami s něčím zajímavým. Díky.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    teda protože jsme zmlsaný držky, tak třeba vezmem víc malejch a různejch
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    KRUPAN: nó tak to je špatnej býrmanagement :)) my berem většinou radši víc malejch, třeba bobr, nebo teď co jsme brali židovice (doporučuju), tak ty maj ty japonský pětadvacítky, to je celkem optimál
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    X_RATED_IDIOT: jako samotnýmu? :) my byli dva na ten sud + jeden pricmrndávač s malejma :))
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    TOMBRIDER: tak to děláte něco špatně hoši, mně vydrží načatej sud maximálně dva dny :)))
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    KRUPAN: Tři dny mi taky v sudu rozčepovaný pivo vydrželo dobrý. Mám kompresorovou PYGMY...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KRUPAN: No já musím říct, že Antoš šel poslední dobou nějak dolů. Zvětšovali výstav, jestli mám správný informace, a bohužel je to vidět. Kdysi jedna z nejlepších IPA Tlustý netopýr je teď podivný, trochu bonbónový pivo (alespoň před pár měsíci tomu tak bylo, jak točený, tak lahvový)... ale třeba sem měl jen smůlu...
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    KRUPAN: dej si svatomartinskej lezak, vybornej
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    KRUPAN: ani jednim pivovarem nic nezkazis ;-)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    CHOROBA:
    SEEKER: já se jen ptám, zda se mnou vícero lidí sdílí názor, že to pivo je výborný...zatim jsem teda pil desítku a dvanáctku krutáka a fakt skvělý... a v pátek jdu otestovat taky ve slaným antoš pívo, na to jsem taky zatim slyšel jenom chválu.

tu továrenskou desítku jsme kupovali sud na chalupu a i přes vyšší pc se to vyplatí, páč si člověk pochutná, vypije toho haldu a žádný bolení hlavy ani sračku. a i třetí den, co byl sud naraženej, bylo výborný, přitom jsem slyšel, že když je to hnaný vzduchem, tak max tak přes noc a pak už se to nedá pít. ale to jsem jen slyšel a nějak nemůžu potvrdit, zvlášť po týhle zkušenosti :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    KRUPAN: přímo tam jsem nebyl, ale jejich desítka i dvanáctka podle mě patřej k nejlepším českým ležákům, no a ani jinak jsem od nich neměl špatný pivo...
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    KRUPAN: dobry to je. a super varej.
    DEMENAPIVO
    DEMENAPIVO --- ---
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    pred par dny sem jich odnes asi 20...ale uz jich par mam, a postupne pribyvaji dalsi :), praha 5
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    BAAL: myslis ty uzaviratelny? tech bych par mel...
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    má někdo zkušenost s minipivovarem Továrna slaný? ;)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    a zase aktualizace, někdo se tomu celkem věnuje, 263 záznamů: http://poi.cz/index.php?poi=zazna1&c_idkat=1255&nazev=Pivovary mini
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    BAAL:
    Mam na chate cca 7 tech trictvrtek z frydlantu, ale nevim, kdy se tam zas dostanu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam