• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    NOZIMED
    NOZIMED --- ---
    ahoj,
    da sa zohnat guiness v sklenenej flaske vacsi objem nez 0,33L?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    LBW: hodnocení ostatních, hodnocení svoje z minule (měl jsem to? chutnalo? ), statistiky, stalking kde se chlastá, databáze piv, sbírání odznáčků :)
    Neříkám, že všechny důvody platí najednou nebo pro každého nebo pro mě
    LBW
    LBW --- ---
    Cus, chci se zeptat na Untappd.
    K cemu je to dobry krome toho, ze zena bude mit presny prehled o tom, co kde piju? :)
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    KRUDD: Dělají to ty lidi co mají přístav, myslím
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    CH_IN_A: pil jsem párkrát v Přístavu a takové průměrné, moc mě neoslovilo, kdo to dělá?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Amber IPA od pivovaru Strasak je dobra, takovy hutnejsi Twist
    FROGENGINE
    FROGENGINE --- ---
    Raci v platanu.
    A Czech Brewery's Newest Employees Are Five Crayfish - Atlas Obscura
    http://www.atlasobscura.com/...-crayfish-water-quality?utm_source=facebook.com&utm_medium=atlas-page
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    X_RATED_IDIOT: a teda včera jsem navštívil ještě lepší banditi, "pivovar" kalikovar, vypadá to tam dost posh, ale je to takováneútulná ratejna kam chodej trendy pýpl na lunch, technologie jsem neviděl, mám podezření, že to tam ani nevařej a když jsem si bral petku desítky, účtovala to jako 3x staropramen 12 za 45 kus! takže jsem tam za dvě litrapůlky desítky a litrovku pšenice nechal 360 (jo a vo tolik se mi protočily panenky). desítka teda abych nelhal byla celkem dobrá
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    JAKOUBEK: Mšl jsem jen čepované, ale teda ta mandarinková chuť mě hodně překvapila, napřed jsem tipoval nějaké chmely jako Mandarina Bavaria, ale s každým dalším napitím mi to skoro připomínalo květinové chutě vzniklé díky belgickým kvasnicím - ten ležák tam fakt byl cejtit spíš ve vůni než v chuti...
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Zajímavý kooperační počin na poli "klasických" ležáků. Rukopis Freigeist Bierkultur se ovšem nezapře. :)

SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Navštívil jsem pivovar v Brně-Líšni. Fuj. Jediné, jakžtakž poživatelné pivo byla jejich 14°, jinak je to všechno tragédie, a pšenici jsem dokonce nechal odnést, protože se mi z ní zvedal žaludek, jak byla kyselá. Do toho snad vymačkali bedničku citrónů.
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    Karlinsky Křižík je fajn
    Karlínské pivo
    http://karlinske.cz
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    DO_IT: noo přes Všeradice jsem jezdil celkem často na kole z brd a musim říct, že kvalita byla dost kolísavá snad úplně u všeho a většinou kolísala mezi "dobrý, dneska se to dá pít" a "tyvole to se jim zas slušně nepovedlo". letos jsem tam teda byl sotva jednou, ale loni předloni tak 5-10x třeba
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    RAGNAROK: maji no, ale fakt jednou za rok, jinak je na nich spoleh. treba ted uvarili senatora - videnskej lezak a je luxusni
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DO_IT:
    Fakt? No nejsem si stopro jistej, ze to je ono. Me to moc chutnalo, ale je to uz dost let. Urcite to znovu otestuju. Nejakej tester tam pise ze maj/meli problemy se stabilitou kvality, ale jinak bych se pod to podepsal.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    RAGNAROK: ciwe dyk to byl strasnej humac. zadnej ale od vserad nebrat na to jaky maj supr lezaky

RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    RAGNAROK:
    Tak uz jsem vypatral.
    Všerad IPA 14° (Zámecký dvůr Všeradice) - India pale ale („IPA“) - hodnocení piva
    http://www.atlaspiv.cz/?page=detail&desc=vserad-ipa-14&beer_id=625
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    X_RATED_IDIOT: No skoda toho singla bych zrovna rad ochutnal.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Nevite jak se jmenuje IPA, myslim ze to byla 14°. Hrozne moc chutove bohaty pivo citrusove grepove, zadne neprijemne nebo ulpivajici horkosti. Prej to vytvoril Matuska na zakazku jinemu malemu pivovaru. Koupil jsem ho v pivotece uz je to dost dlouho. Pivotecnik rikal ze z ty naloze co jsem tam bral na test ho mam pit jako posledni, ze mi pak ostatni nebudou chutnat. No od ty doby po nem stunu, ale uz jsem se ho nikdy nevidel, a ted jsem jeste zapomel jmeno. Zazitku muzou konkurovat jen jine Matuskovy vytvory. Urcita vzdalena chutova podbnost byvala i v Unetickem pivu.

Ted jsem si koupil P.I.P.A, Sherpa, Raven Orange, Kocour Samurai. Piva to byly pitelny velmi dobre, mirne jsem byl ale sklaman. Cekal jsem trochu vice.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    HAUSNUMERO: a vubec, mels dorazit, jarrylo od mazaka (pravda ctyrka za pade, ale trinactka a bylo znat, ze nejakej chmel urcite za par kacek do toho upadl) stalo za to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam