DO_IT: Jako vtip od Albrechta nebo už od Matušky? V Albrechtovi to údajně vařili fakt proto, že jim to hrozně chutná - v obou případech mi přijde, že ten vtip je hlavně takový alibi proti případným posměváčkům. Jinak já to vaření klasiky u Matušky ale ani neberu jako kritiku, mě přijde OK, že se nenechá strhnout a nevaří trendy věci jako ovocný kyseláče a New Englandy jak na běžícím pásu (byť mám obojí rád) a dělá si to svoje.
No ale pak se u něj objeví místo New England New Broumy? A zhruba ve stejný době Matuška v jednom rozhovoru řiká, že jeho sen je vymyslet novej pivní styl a že ted maj k dispozici ty Dva kohouty coby prostor, kam mohou vodit na ochutnávky třeba zahraniční persóny pivního světa - vidím v tom takový to český šalamounství "budu se tvářit jakože vtip pro jistotu, kdyby se mi vysmáli, ale ve skrytu duše doufám, že by se z toho mohla stát o trochu větší událost než to skutečně je"... jinak je to pivo pitelný, zapomenutelný, nic proti němu nemám, ale ty vopičárny kolem jsou legrační.