• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    Proc?
    Proc jsem klub vytvoril mi stale neni 100% jasne, ale je par veci, ktere mi vadily a chtel jsem je timto asi zmenit, nebo tomu aspon napomoci.
    Soucasne kluby mi prisly tematicky prilis vyhranene a prilis otevrene. Oba tyto duvody vedly k myslence, zalozit neco mene strnuleho a zaroven neco vice privatniho, nez co jsem byl schopny nalezt na NYXu.

Tedy?
    Klub se rozhodne derivoval z (kdysi) vyborneho klubu Obrazky, co me rozstipnou a dlouho tento klub vyhovoval. Pak ale prisla idea najit neco, co spojuje vice klubu dohromady. Vlastne spise neco, co bude otevrene a zaroven si jistou urcitou kulturu. Po nekolika spatnych pokusech v jiz existujich klubech byl zalozen klub tento.

O cem tedy je?
    O cemkoliv. Obrazky, fotky, lyrika/epika, basnicky, citaty, uryvky z knih, slova. Co se pocita neni to, jak to zni, ale jaky z toho jde pocit. O nic vic nez o pocity tu nejde.
    Cokoliv, co povazuji lide s pravem zapisu za krasne.

Chci take prispivat.
    Dobra. Staci napsat mail a muzeme se domluvit. Predtim bych ale rad uvedl na pravou miru par veci.

- Klub neni demokraticky. Za vase nazory jsem opravdu rad, ale nemaji zadnou vahu na beh tohoto klubu.
    - Klub je verejnosti uzavren pro zapis. Kdo si myslim, ze ma dost silne kulturni citeni podobne tomu memu, ma povolen zapis, pokud si o nej rekl. V zadnem pripade nebude nikdy otevren vsemu balastu, co se na netu vali.
    - Klub odrazi moji predstavu krasna. Na svete je 6 miliard lidi a kazdy si predstavuje krasno trochu jinak. Toto je moje predstava. Pokud se vam nelibi, jdete pryc.
    - V zadnem pripade nemam v planu z tohoho klubu udelat jakkoli masovou zalezitost. Pokud sem bude chodit 5 lidi stejneho razeni jako jsem ja, bude mi to zcela vyhovovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam