• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASFOTO - WORKSHOPY
    EDA
    EDA --- ---
    ZACK: Ten útok je kde? :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    EDA: ono to bez tech osobnich utoku nejde, co? :) Rad poradim a pomuzu kohokoliv, kdyz na tom letisti budu a on se na me slusne obrati. Ale kvuli tomu na letiste chodit nebudu.
    Co tu pohledavam, jsem pro jistotu psal uz na zacatku. Obcas se tu objevi zajimave misto.
    EDA
    EDA --- ---
    LEXIK: ee?? To bylo třeba na mě?? :-) Já nevím, jaký je, já jen soudím podle toho, jak se projevuje :-) Kdybychom nemohli předpokládat, jaký je partner v diskusi podle jeho projevu, asi bychom moc nepodiskutovali, co?
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    .. to mne bavi, jak hned kazdy tady vi, jaky tady ten druhy ve skutecnosti je ... proste karty jsou jednou rozdany podle virtualniho ID a basta... imo blbe :))))
    ZACK
    ZACK --- ---
    ROENICK: to je sice hezky, ale slo spis o to, ze tezko muze nekdo ocekavat, ze se mi bude chtit jit fotit s lidma, co mi na stridacku pisou profiku, mistre a prokladaji to osobnima poznamkama na muj ucet.
    EDA
    EDA --- ---
    ZACK: jo, se sociální politikou jsem ujel :-) Ale "kamarád" jsi pochopil špatně, v tomhle případě tím je míňen i celkem cizí člověk, co něco trápí na letišti, když tam přijdu. Tak mu s tím obvykle pomůžu/poradím, i když to třeba znamená, že si ten den nezalítám nebo zalítám jen málo. Ale tohle ty asi nemůžeš pochopit, zrovna jako já moc nechápu jiné modeláře, co přijdou na letiště, ani nepozdraví, složí letadlo, hodí do vzduchu, promrskaj pár figur, složí letadlo, nepozdraví a odjedou, a může si tam klidně dvacet začátečníků celou tu dobu mlátit do vrtule. Prostě jsi jiný typ mistra, co ho nabídka na lektorování neoslovila, vtípek s "mistrem" jsi nepochopil, anebo co hůř, vzal vážně, takže vlastně nevím, co tu pohledáváš :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ZACK: nemyslim si, ze by zdejsi workshopy (+ ta nase makro akce) probihala tak, ze si tam mezi sebou lidi rikaji "mistre" a "bazante podrz ten destnik".... jsou si tam celkem rovni a sdileji zkusenosti, tipy a postrehy... a myslim si, ze i ti zacinajici muzou vedet/umet neco, co ten zkuseny ne a muzou mu neco dat... pokud o to on stoji samozrejme... a neni povyseny nebo samotarsky brucoun :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    KOUDY: ty jsi mluvil o workshopu jako o prostredku ke zdokonaleni se. Ja to jen lehce zpochybnuju.
    ZACK
    ZACK --- ---
    EDA: spravne jsi rekl, kamarad. Kolikrat jsi sel dobrovolne mezi skupinu lidi, kteri te oslovuji mistre/profiku (s patricnou ironii) s nadsenim z toho, jak jim budes moct pomoct a poradit a jak to bude bezva prozity cas? :)

    Tu socialnepolitickou omacku radeji nechame nekomentovanou, co rikas? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZACK: to ze pujdu jednou za 14 dni nekam fotit s par lidma prece neznamena ze ostatnich 13dni na fotak ani nesahnu :)..
    ZACK
    ZACK --- ---
    KOUDY: pochopitelne te skupinovy foceni bavi vic, protoze je to podstatne jednodussi a neklade to na tebe naprosto zadny naroky. Nauci te to mozna par technickych figlu (prisel by sis na ne sam, ale proc objevovat kolo), ale naopak te to vubec nenauci se divat, protoze se diva skupina, mysli skupina, ne ty.
    EDA
    EDA --- ---
    ZACK: Jsem mimo jiné taky modelář, žádná špička, rekreačka, a mě teda radost udělá, když vezmu nějakého kamaráda na dvojí řízení, nebo poradím a pomůžu s přípravou éra do vzduchu, nebo jenom pokecám... Buď jsem blbec, nebo ty drobet sobec :-) nebo možná něco jiného, já vejtaha a ty samotář, ale nevím... Proti sociálnímu chování ale nic nemám; když už se k nám stát chová jako kurva, tak to ještě neznamená, že musíme i my lidi mezi sebou...
    EDA
    EDA --- ---
    ZACK: No dyť profík sociofob ať si fotí sám, to mu nikdo nebere :-) Profík, co si rád pokecá a oživí si trable, co měl kdysi, a udělá mu radost, že někomu pomůže a poradí a popostrčí, může s námi (tedy s nimi, já jsem se ještě nedostal a jen tak nedostanu :-) )
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZACK: Jak nakonec? ja k tomu celou tu dobu smeroval :))

    Jasny..v pohode..tvuj nazor, tak s nama fotit nechod :))..Vzdyt se nic nedeje. Chapu ze to nekoho treba stve..kdyz je osm cvakalku a na vsechny sou dve modelky...ze pak proste nikdo nema moc sanci si tu zenskou nastavit tak jak potrebuje...etc..ale me osobne treba bavi chodit fotit s vic lidma...jako sme sli nekdy pred rokem s aleshem..dragonem..nephem..atp...Normalne se projit, u toho pokecat o foceni atp, cvakat...Neocekavam ze navstivim pet workshopu a bude ze mne profik...ale fotim rad protoze me to bavi a rad pudu fotit i s vice lidma...cokoliv..portrety..makro..krajinky..atp...Clovek se porad uci prece :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    KOUDY: mas pravdu, dela mi radost, ze si k tomu nakonec dospel sam, takze tu mame dalsi zaludnou otazku: Na co vas teda potrebuje? Veme holku a v naprosto sve rezii si pujde fotit jak bude chtit, kde bude chtit, koho bude chtit. Nevim, jak profici, ale ja teda skupinku podobneho slozeni, jako je tady k videni, pri foceni za zadkem mit nepotrebuju. A neni potreba si to brat zvlast osobne. Je hodne malo lidi, ktere nepovazuju za osini v zadku, kdyz se mi pletou u foceni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZACK: profik se neuci od nas..ale tim ze foti ne?..nebo se kazdej profik musi ucit od jeste vetsiho profika?
    ZACK
    ZACK --- ---
    KOUDY: a co se od vas takovy profik nauci, smim-li se zeptat?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KOUDY: profici na nyxu uz jsou ve finalnim stadiu. Jsou dokonali :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZACK: i profik se porad uci ne?..kazdej mistr se prece musi porad zdokonalovat :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    KOUDY: otazka je spis, k cemu takhle do zachodu splachnuty cas bude "profikovi". Ja se sem chodim podivat, jaky pekny mista nachazite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam