• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKROMI AM X, SUNSHINE, NIHILISTS, SNEAKER PIMPS.. - low place like home
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NOSFERATU: snad...
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    ANGUA: měl sem chuť je strhat. doufám že tam bude fakt jen malej zlomek lidí co dneska
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    MIRAGE: byly tam plakaty tak asi smula...
    MLOK
    MLOK --- ---
    ježiš to je ale strašně odporná fotka
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    LULU: souhlasim a pripojuju se :)
    Doufam, ze se lidi nedozvedi o Robots in Disquise a bude to tam pohodovy jako na prvnim IAMX v LMB :)

    ROBOTS IN DISGUISE vystoupí poprvé v Česku a na Slovensku

    Fanoušci IAMX britské duo Robots In Disguise bez pochyby znají. S Chrisem Cornerem z IAMX toto seskupení pojí nejen fakt, že jim produkoval právě dokončované album, ale též působení Sue Denim v IAMX i jejich partnerský vztah v nedávné minulosti. Na rozdíl od Chrise Cornera z IAMX, který vystoupí tento týden v Česku již po několikáté, se ale Robots In Disguise do českých a slovenských klubů chystají poprvé. Premiéru si odbudou 22.11. v pražském Lucerna Music Baru, den na to v brněnské Fléďě a 24.11. předvedou svoji show v bratislavském Subklubu.

    Robots in Disguise tvoří ženské duo Dee Plum (kytara a vokály) a Sue Denim (basa a vokály), tak trochu rebelující princezny, tak trochu příšerky s podomácku tvořenou hudbou. Tato velice neortodoxní dvojice hrající ve stylu electro-indie-rock-dance si získala reputaci pro své módní výstřelky a energické show, při kterých Deeiny kytarové a Sueiny basové linky tančí nad robustními elektronickými beaty a přímočarými texty.

    Robotky se poprvé potkaly na koncertě Le Tigre. Brzy se ukázalo, že obě mají slabost pro dívčí punkové kapely, a tak začaly skládat hudbu společně.

    V roce 2004 vydaly Robots in Disguise eponymní debutové album u francouzského labelu Recall a následně vyjely se svou ztřeštěnou show na turné. Jejich smrtící dancefloorový 12” singl Boys byl vydán s remixy od Hidden Agendy, SIN, The Servant a Tommyho Hoolse a získal si mnoho fanoušků včetně Boy George a Peaches.

    Po turné v USA v roce 2005 vydaly Robots in Disguise ostré, a přitom elegantní elektrofunkové album Get RID!, které vyšlo ve Francii u Recallu, v zemích Beneluxu u Anorak Supersportu a v Austrálii u Shock Records. Jejich vynikající singl The DJ's Got a Gun se stal populárním v Evropě i USA. Get RID! vyšlo v Británii minulý rok u President Records a jeho singl Turn It Up byl použit v upoutávce na oblíbenou americkou show Ugly Betty.

    Robots in Disguise ozdobily stránky četných módních časopisů svým discopunkovým stylem a také si zahrály ve dvou epizodách komediálního seriálu stanice BBC The Mighty Boosh jako Electro Girls a Goth Girls.

    V příštích měsících vydají Robots in Disguise své třetí album. Jeho název zní We’re In The Music Biz a je produkováno Chrisem Cornerem (Sneaker Pimps / I Am X). Ostré, taneční, jízlivé a často neuvěřitelně chytlavé album obsahuje hitovku (jež je také singlem) The Sex Has Made Me Stupid. Jedná se o hedonistickou indie-taneční klasiku na téma co se stane, když navážete známost s někým, koho máte rádi. Sex, alkohol, zakázané látky – čistě návyková směs a šílenství, které nevyhnutelně musí následovat, když se člověk řídí přitažlivostí.

    Titulní skladba představuje veselé skotačení skutečnými zážitky kapely v popovém světě – jde o ironickou oslavu všeho, co se přihodilo těmto hudebním kutilkám na cestě od nervózního přešlapování u dveří New Musical Expressu na Reading Festivalu až po let na koncert na losangeleském Hollywood Boulevardu. Každý, kdo přemýšlí o založení kapely, by si tohle měl určitě poslechnout a nejlépe live při některém z jejich vystoupení u nás.

    Vstupenky na pražský koncert jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně Lucerna Music Baru za 270,- Kč, na místě za 350,- Kč.

    Více info na:

    www.myspace.com/robotsindisguise
    www.robotsindisguise.co.uk
    www.musicbar.cz
    www.myspace.com/dsmackupromotion
    www.dsmacku.com

    http://mi.rage.cz/2007/Robots_In_Disguise-Magnet_club-Berlin-19.1.2007/

    STRUHY
    STRUHY --- ---
    Bude se tam prej natáčet DVD! Jak v Praze, tak v Brně! (Myslím IAMX) ...
    LULU
    LULU --- ---
    neska IAMX... nejdu, minule to bylo narvany k prasknuti... nestalo to za to...
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    A jinak Nihilists a Magnetik vystoupi 25.10. v Rock Cafe a 9.11. na podzimnim SazavaFestu v Abatonu.
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    Doporucuji tuto akcicku:

    STEREO TOTAL (garage-rockabilly-electro-punk, DE), special guest: HAWNAY TROOF (USA) 20.30 + DJ (předprodej v klubu Rock Café za 250,-, v síti Ticketstream za 250,- + poplatky, v místě 290,-)

    Garage-rockabilly-electro-punková dvojka mixující francouzský šanson a elektroniku se po úspěšném květnovém koncertu v divadle Archa v pondělí 8.října představí také publiku pražského Rock Café. Berlínské duo Stereo Total tvoří Françoise Cactus a Brezel Göring. Françoise v 80. letech vystupovala s psychedelickou formací Lolitas, zatímco Brezel se skláněl nad svým syntezátorem, z kterého loudil další halucinogenní experimenty. Duo svou "podomácku" nahrávanou muziku označuje za Homerecording-Folk. Zvuk oscilující mezi francouzským šansonem a německou elektronikou 80. let nese otisky rock'n'rollu, punku, hitů Jane Birkin a Serge Gainsbourga. Nechybí kýč, speed, berlínský jukebox, underground, podomácku vyrobené nástroje, elektronické hračky, samply, sekvencery, zánovní zesilovače a ještě starší syntezátory. Vše doplňují punkově minimalistické texty zpívané v němčině (s francouzským přízvukem), francouzštině a angličtině.

    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    10.4. Warren Suicide,Strahov Open Air
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    kdyby měl někdo lupen navíc na zítřek,tak sem s nim..
    do LMB myslim...uaaa,podruhy tu eskapadu nechci provadet
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MARTIK: Jen jeden? :( Kdyby dva, beru vsema 10 ..
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    bych mozna prodal listek. tak za stovku :) ostravakum predam, ostatnim jeste dnes poslu doporucene postou.
    emvee@seznam.cz
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    jdete nekdo v patek na IAMX na Fledu?
    THAL
    THAL --- ---
    IAMX 4.10. v lucerne
    PERAAAK
    PERAAAK --- ---
    WILDENBURY_SQ: osmýho ríjna v lucerne
    LULU
    LULU --- ---
    wle Vanessa se chysta na vzkriseni...
    [ VANESSA a TARGET .. legendy český EBM scény... ]
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kdy ze to kde ma hrat IAMX, nevite? :)
    LULU
    LULU --- ---
    jupi! dame sraz?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    v lucerna msuic baru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam