• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREAZMiroslav Žamboch a jeho díla.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MIKIKI: Aha, to sem ani nevedel :)
    MIMA
    MIMA --- ---
    APRESSADO: Další koniášovka se zatím neplánuje.
    MIKIKI
    MIKIKI --- ---
    LOBOTECH: pozor, Hitmana napísal za posledný rok-dva, takže je to napísané jeho súčasným štýlom, preto sa Megapolisu neboj (tiež sa na to chystám a obálka je super :)) - je to starý dobrý Žamboch, nie ako teraz.
    APRESSADO
    APRESSADO --- ---
    a zase z jinýho soudku. Nevíte někdo jestli se třeba plánuje další Koniášovka? Bylo by to docela fajn,..
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak to je neco pro me koukam :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    APRESSADO:
    RIVEEK: Oki doki :) Jak jsem rikal, jak doctu rozectene, tak se na to vrhnu :) Chce to nejak vyplnitcas pri cekani na vecnost :P
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOBOTECH: on je to spíš takový úlet a s jeho klasickou tvorbou to nemá moc společnýho - zkusím přeci jen popsat : příhody detektiva (ale má asi 130 kilo a nenjsou to špeky) ve městě, kde všichni hrajou "hru", svoje figurky ovládají nejrůznější mocnosti, město samo žije vlastním životem (doslova) a na pravidla dohlíží pan Šroťák, který v případě porušení pravidel (která nikdo nezná a pro každého jsou jiná) může tvoji duši sešrotovat do kusu silnice, kandelábru nebo klikové hřídele :-) vyskytují se tam pumodlačky, puč Medvídka Pů (s naroubovaným koňským penisem) proti královně hraček, Conan, Trhač a Ninja želvy (velmi povedené), Superman, geneticky upravení zabijáci a tak dál... Zní to jako paskvil, ale fakt jsem se bavil.
    APRESSADO
    APRESSADO --- ---
    LOBOTECH: je to tenká knížka, takže i když se ti to nebude líbit, tak to máš hnedka přečtený a můžeš si zpravit chuť někde jinde ;) já osobně se na Megapolis teďka taky chystám a čekám od toho něco podobnýho jako : Drsný spasitel,.. tak uvidíme.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TRIPRD:
    RIVEEK: No, ja sem totiz docetl hitmana a bylo to pro mne docela zklamani, asi to bylo neco starsiho a prislo mi to, jak kdyz to napsal cestou z prahy do plzne ve vlaku. Tak proto se ty megapolis trosku bojim. Uz sem si proste zvyknul na uroven koniasovek no :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TRIPRD: no ona to prý původně byla jen taková blbina do šuplíku a k pobavení jeho přátel, pak to na základě ohlasů nakonec vydal. Uznávám, že je to dost specifická zálažitost a asi ne všem to sedlo.
    TRIPRD
    TRIPRD --- ---
    LOBOTECH: Eeee. No. Jak ja bych to jen rekl. Eeee. Me to tedy dost zklamalo.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ROMI:
    RIVEEK: Diky obema, jak doctu to co mam, tak to koupim :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOBOTECH: je super. Četl jsem několikrát a chystám se na něj zas. První povídka asi nejslabší, další mají imho vzestupnou tendenci. Chtěl jsem napsat o čem to vlastně je, ale je to nepopsatelný, to si musíš přečíst ^_^
    Rozhodně rozumná investice.
    ROMI
    ROMI --- ---
    LOBOTECH: me to bavilo dost :) je to fajn
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Lidi jaky je Megapolis? Dneska sem na to koukal uz podruhe, ale nakonec sem se rozhod koupit si nove vydany pokracovani zaklinace co uz jsem cetl nekolikrat :P Ale i to jednou doctu, vyplati se megapolis? Me desej ninja lezvy, mam k nim vrely vztah od destvi, nechci si zkazit iluze :)
    PATRON
    PATRON --- ---
    mam takovy dotaz ohledne povidky Setkani se starou znamou, jak se presne jemnuje ted nevim. Povazuju tuto povidku za vybornou. Uplne jsem ji shltnul jednim dechem. Co jsem nopochopil, byla poznamka te zenske/smrti, ze ostatni ucasniky banketu taky zna. Odkud? Kdo jsou ti ostatni? Tusi nekdo?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PATRON: má novou tématickou obálku od Suna, osobně ale dávám přednost původní obálce s bubákem v gasmasce, už jsem si na ni zvyk... Ale je fajn, že udělali reedici - je třeba zásobovat další generace, bo starci si tyhle klenoty berou do hrobu :-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    fajn
    PATRON
    PATRON --- ---
    co rikate na megapolis?
    MIMA
    MIMA --- ---
    LOBOTECH: Tak na to bych já nesázela :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam