• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MORIARTYZevlové na cestách

.
    DALŠÍ ZEWLUNG 7.5.-10.5.2015....ČESKÝ RÁJ

rozbalit záhlaví
    LIGI
    LIGI --- ---
    AQUALOCO: no my sme psycheckovy na svatbe
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Já to bohužel moc nevidím, páč 10 je svatba a 25 už budem s veetuhsem pirátit a tak bych toho 18 měl být se řvoucí rodinou
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    PARDON PARDON! JSEM TO ZVOJTIL! TERMÍN JEST 18.-19.června!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    milí zewláci,
    jelikož to ani jinak nejde, dohodli jsme si interfamiliárně s rodiči na hlídání potomků ve dnech 25. a 26. června, abychom vzali s Markét bágly na záda a trochu se prošli krajinou. Namíříme to směrem do Českého středohoří ráno vlakem z Liberce (asi v půl 7), zabivakovat bychom chtěli někde v přírodě, druhý den pak návrat zase vlakem do LB. Pakliže by se někomu z vás chtělo vyrazit za těchto okolností a časů, jste vítáni!
    (trasu máme zhruba vybranou, více info pak případně sdělíme)

pohorkám zdar a nazdar!
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    jedna z Mnichova

MAJJA
    MAJJA --- ---
    Vilnius

MAJJA
    MAJJA --- ---
    Litva - Telšiai

HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    jedine vysoky!
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    XMARTT: mě se líbilo všude, Vysoké na mě působily víc divoce a bylo tam spousty jezer, v nízkých jsme se zase mohli užrat brusinkami a borůvkami:)
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    MAJJA: jojoo nízký jsou boží, to je můj šálek kávy :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Nízké Tatry

MAJJA
    MAJJA --- ---
    MORIARTY: ve vysokých jsme udělali výšlap na Rysy a pak pršelo, tak jsme po 2 dnech udělali přesun do Nízkých Tater kde taky pršelo :D, jsme si pak udělali přechot z té Čertovice do Donoval a bylo to moc fajn :) nakonec se poslední dva dny naštěstí vyjasnilo, takže jsme i viděli do krajiny :) Zakončili jsme to UPRISINGEM v Blavě.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MAJJA: Super! Tak nakonec jste byli ve vysokejch?
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Vysoké Tatry :)

P4T0K
    P4T0K --- ---
    Hledame spolucestujici (2 až 3 lidi) do Rumunska na Romaniatek, tam i zpet od 8. 8. do cca 16 - 18. 8., auto mame - sice jen Fabii 1.4, ale je v pomerne dobrym stavu. Odjezd zitra nekdy odpoledne, podle domluvy. Vubec by nevadil dalsi ridic, ale bereme i neridice - nutnost je prispevek na benzin cca 2500kc (podle vzdalenosti). Kdyztak posta.
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Tady jeden super blog, nádherné fotky a zážitky. Je tam Zuzky Kopčový brácha se svou Gabčou na půl roku :)

Blog - TRAGA
    http://traga.cz/blog
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAJJA: NO SUPER, DĚKUJU, TO JE PARÁDA TY BOULDERY, ALE VŠECHNO VŮBEC JASNÝ!
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    AQUALOCO: myslíš Španělsko? OK, ber to jako když čteš - 1. foto-koukáme na Gibraltar (ten kopec v zádu) a Afriku, 2 foto Bolonia - skvělá bolderovací oblast u Tarify, 3. foto - Bolonia u moře -na tom kopci v zádu se bolderuje, všude kvetl jasmín a ta dřevěná stezka vede k velké písečné duňě, 4. foto - El Torcal - sklaní město-všude kamzíci a bolderování na celý život. je to přes 1000 m.n.m., dalších 6 fotek je z Cabo de Gata - nejsušší místo v Evropě-černé vyvřeliny u pláže dělaj skvělý struktury a jsou tam nádherné opuštěné pláže-je to u městečka San José a je tam teplo i v zimě. Předposlední fotka je ze Sierra Nevada - v zádu jsou vidět zasněžené hory a poslední foto v El Choro - oblíbená lezecká oblast se známou stezkou Caminito del Rey :)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAJJA: hezky, napiš nám kdepa to je aspoň trochu prosím!
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Něco málo ze Špáňa

XMARTT
    XMARTT --- ---
    MAJJA: hmm, parádička :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Řecko - Corfu :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam