• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MORIARTYZevlové na cestách
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    A slabší kusy můžou odpadnout po cestě. Třeba na Jizerce dát pár piváků a pak dolů do Kořenova
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    To je 62km. Ale když se to rozdělí na dva nebo dva a půl dne a dolů do pece se člověk sveze lanovkou, tak to celkem jde. Ale je to makačka, to jo :-)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    sem šel naposled asi 20 a bylo to tak akorát! Kolik je tohle?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Je :-)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: cywe neni to na upadnutí nohou??? ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nechtěl by někdo se mnou jít z Liberce na Sněžku? Někdy v létě od pátečního odpoledne do neděle. Pěkně nalehko, jen menší batoh, spacák a lahev rumu :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Doneslo se ke mně, že vás letos jede hodně na Sardinii, tak pošlete alespoň fotku moře, ať se pokocháme a pardon za ty rozměry mých, ale nechce se mi to předělávat :D tak šťastnou cestu ať jedete kamkoliv.
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Budapešť

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    díky za info, nechystáme, jen jsem se nechtěl nechat zmást pohodově vypadající pláží :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    AQUALOCO: no není to moc koupací destinace :D samá medůza a studený silný vítr u moře což tedy ocení všichni co mají rádi vodní sporty. Kempy jsme neřešili, když jsme cestovali po Holandsku tak jsme spali v autě u moře.. jinak tam máme známý, takže jsme převážně výletili z Maasdijku. Moc se nám líbil výlet na ostrov Texel,který je na severu. No a spíš jsme to měli kulturní, galerky,konzík, architektura a flákání po hospodách a kavárnách :D Voda byla studenější, ale nebýt těch medůz, asi bych tam vlezla :D a jinak bylo furt vedro-což ale říkali, že máme štěstí.. je fakt, že už jsem tam byla po 4 a poprvé bylo takové azuro. Chystáš se tam?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAJJA: zdar! jak je tam? kempy, pláže, počasí, vítr, teplota vody? :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Zdravíme z Holandska a Belgie

MAJJA
    MAJJA --- ---
    včerejší Štolpich :)

PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    XMARTT: Některé služebky nejsou špatný :-) ještě pár dní
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    PAYAXY: no mas pravdu,ze to byla moje prvni myslenka :).dobre delas! Na jak dlouho tam?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    PAYAXY: @xmartt poznala jsi zemi vašeho sňatku?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Nevím jestli jsem ještě pořádný zewl, ale jsem na cestách...

OLIFFKA
    OLIFFKA --- ---
    AQUALOCO: uaaaaaaaau, super..my jdeme na 4 hodiny do surf areny..fotky sem davat nebudu !! :D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    cestovatelům zdar!

Kapku na to tady doma po návratu ze Španělska čumim, ale co se dá dělat.. Trip celkem 10 dní od Bilbaa "až" k Playa de Vega a zpět. Dalo to trochu práce po těch letech, ale nějakej surf-skill se vrátil..
    Co mě na těchhle končinách nejvíc potěšilo, byly pláže, vlny, hodný lidi, levná a dobrá cervéza samozřejmě.. Jel jsem s Jonasem, někteří znají a Danielem (oba DE), pohoda, spousta kafe od Jonase poránu, rajčatová omáčka na pět způsobů a tři chlapi v chalupě/ehm.., v dodávce :) Zatim postuju jen pláže, případný další blbiny jindy.

Playa de Antuerta (vedle Ajo)

Playa de Langre (pohodový vegetování na útesu u pohnojený kukuřice)

Playa de Oyambre

Playa de Oyambre (pohodový kempení u pláže, je nesmí moc pršet, když chcete nahoru:)

Playa de Torimbia (tady sem si skoro cvrknul, paráda, a když dorazily holky z Cornwallu, řekli "hopefully it will get bigger" - v tu chvíli měli na východnim konci vlny tak 3,5m)

Playa de Torimbia

Playa de Vega

MAJJA
    MAJJA --- ---
    zdravíme z Polska ze Sypniewa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam