• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERUSSDuke Nukem 3D - Hail to the King, baby... /// latentní fanklub \\\

Plnou verzi původní hry (v1.3) naleznete na nástěnce, o vše ostatní se postarají porty na nástěnce, stačí si je stáhnout.
    Pokud je to možné, doporučuji si sehnat plnou verzi hry Plutonium Pak 1.4 nebo nejpoužitelnější Atomic Edition 1.5.
    Na nástěnce je také link na program pro síťovou hru DukesterX.
    Vše potřebné a nějaké zbytečnosti na nástěnce.

rozbalit záhlaví
    BERNA
    BERNA --- ---
    GAF: dos neni problem :) preci jenom ho jeste pamatuju
    jako uz sem pososal-rozbalil dx2preview a eduke32, to nestaci? na co ten dosbox?
    GAF
    GAF --- ---
    ... sezen si DosBox a precit jeho readme a udelej si sam. ... neboj, vazne to neni tak tezky, spis je to hracka. Ale chce to vyznat se v Dosovych prikazech a nebo si sehnat filemanager jako Volkov Commander, M602, Norton Commander atd...
    BERNA
    BERNA --- ---
    ZDAR, koukam ze taky existuje auditko jedny vyjimecny hry :) tyhle hry sem se naparil to jo.
    mam dokonce jeste nekde nejaky mapy co jsem delal.
    mam dotaz
    hrajete nekdy? kde? jak? co k tomu potrebuju nainstalit
    mam xp
    koukal sem na nastenku a nejak se nevyznam.
    GAF
    GAF --- ---
    ... Shadow Warrior už mi v DosBoxu nějak njede. Potvora hra, je asi jediná svého druhu....
    GAF
    GAF --- ---
    Fachčíte přes DosBox nebo Duka jezdite normalně ve Windows?
    GAF
    GAF --- ---
    Jasně, ale pamatuj: No pain, no gain. Radši bych fragoval, a štětky se na nás nabalí samy.
    G3X
    G3X --- ---
    dem na pivo a pro naky stetky .. pak se uvidi ..
    GAF
    GAF --- ---
    Víš ty co, věřím ve tvé mega-kick-ass-anit-prasoidní nápady, takže jsi v pohodě.
    GAF
    GAF --- ---
    G3X: And I am out of place here, so I diminished on your level. Hmmm, to bychom vlastně mohli být přátelé, co Duku?
    G3X
    G3X --- ---
    shit happens !
    GAF
    GAF --- ---
    Flamberghasted everybody? HAH! Split of Personality again, hihihi. Lo Wang in tha house!
    G3X
    G3X --- ---
    I'am here to kick some ass and chew gum. And I'am out of bublegum !
    GAF
    GAF --- ---
    Jsem 42. reinkarnace Lo Wanga a chystám se terorizovat všechny Dukovce. Podlým, smrtelně rychlým a elegantním způsobem Huuuuuuaaaaa!
    GAF
    GAF --- ---
    G3X: Cha chá, na to jsem čekal. Wrooooooingdungdung-bang xsach! Split of personality! Beat this, G3X!
    G3X
    G3X --- ---
    JEFF_JARRET: nevyjde, je to pouze mateni od vyvojaru, aby si mohli za prachy od senzacechtivejch novinaru z hernich casopisu mohli valet sunky na kanarech ..
    GAF: duk je este vetsi tvrdak nez chuk norris ! kam se na nej hrabe lo wang !
    GAF
    GAF --- ---
    To je velice důležitá otázka, haloooo?
    GAF
    GAF --- ---
    ... halo?
    GAF
    GAF --- ---
    Splitnul by Lo Wang Dukeovi osobnost a nebo by Duke fragoval Lo Wanga uz z dalky? Co vy na to? Prispevky do meho maleho kvizu rad prijmu tady nebo v poste...
    JEFF_JARRET
    JEFF_JARRET --- ---
    Latentní otázka... Vyjde vůbec někdy DN Forever??? Já osobně jsem ochoten za to dát cokoliv, ale nad 3K nejdu... :)
    JEFF_JARRET
    JEFF_JARRET --- ---
    ATOMINATOR: Blood mne nepustil do dneska - tedy aspon napadem, jinak mam na disku original CD tracky, ktere se prehravaly za behu hry - dooost lepsi verze tech midovek, ktere jinak slysela vetsina v te dobe BLooda paricich lidi.
    GAF
    GAF --- ---
    Baaaang! Burn baby burn, flames are gettin' higher!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam