• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERUSSDuke Nukem 3D - Hail to the King, baby... /// latentní fanklub \\\
    BERNA
    BERNA --- ---
    GAF: dos neni problem :) preci jenom ho jeste pamatuju
    jako uz sem pososal-rozbalil dx2preview a eduke32, to nestaci? na co ten dosbox?
    GAF
    GAF --- ---
    Nebo, koneckonců ti můžu poradit co s tím sám. Mám s DosBoxem dost zkušeností. Ale, jak jsem pochopil, je tu asi i port pro WinXP, to by mělo být podstatně jednodušší...
    GAF
    GAF --- ---
    ... sezen si DosBox a precit jeho readme a udelej si sam. ... neboj, vazne to neni tak tezky, spis je to hracka. Ale chce to vyznat se v Dosovych prikazech a nebo si sehnat filemanager jako Volkov Commander, M602, Norton Commander atd...
    BERNA
    BERNA --- ---
    ZDAR, koukam ze taky existuje auditko jedny vyjimecny hry :) tyhle hry sem se naparil to jo.
    mam dokonce jeste nekde nejaky mapy co jsem delal.
    mam dotaz
    hrajete nekdy? kde? jak? co k tomu potrebuju nainstalit
    mam xp
    koukal sem na nastenku a nejak se nevyznam.
    GAF
    GAF --- ---
    ... Shadow Warrior už mi v DosBoxu nějak njede. Potvora hra, je asi jediná svého druhu....
    GAF
    GAF --- ---
    Fachčíte přes DosBox nebo Duka jezdite normalně ve Windows?
    GAF
    GAF --- ---
    Jasně, ale pamatuj: No pain, no gain. Radši bych fragoval, a štětky se na nás nabalí samy.
    G3X
    G3X --- ---
    dem na pivo a pro naky stetky .. pak se uvidi ..
    GAF
    GAF --- ---
    Víš ty co, věřím ve tvé mega-kick-ass-anit-prasoidní nápady, takže jsi v pohodě.
    GAF
    GAF --- ---
    G3X: And I am out of place here, so I diminished on your level. Hmmm, to bychom vlastně mohli být přátelé, co Duku?
    G3X
    G3X --- ---
    shit happens !
    GAF
    GAF --- ---
    Flamberghasted everybody? HAH! Split of Personality again, hihihi. Lo Wang in tha house!
    G3X
    G3X --- ---
    I'am here to kick some ass and chew gum. And I'am out of bublegum !
    GAF
    GAF --- ---
    Jsem 42. reinkarnace Lo Wanga a chystám se terorizovat všechny Dukovce. Podlým, smrtelně rychlým a elegantním způsobem Huuuuuuaaaaa!
    GAF
    GAF --- ---
    G3X: Cha chá, na to jsem čekal. Wrooooooingdungdung-bang xsach! Split of personality! Beat this, G3X!
    G3X
    G3X --- ---
    JEFF_JARRET: nevyjde, je to pouze mateni od vyvojaru, aby si mohli za prachy od senzacechtivejch novinaru z hernich casopisu mohli valet sunky na kanarech ..
    GAF: duk je este vetsi tvrdak nez chuk norris ! kam se na nej hrabe lo wang !
    GAF
    GAF --- ---
    To je velice důležitá otázka, haloooo?
    GAF
    GAF --- ---
    ... halo?
    GAF
    GAF --- ---
    Splitnul by Lo Wang Dukeovi osobnost a nebo by Duke fragoval Lo Wanga uz z dalky? Co vy na to? Prispevky do meho maleho kvizu rad prijmu tady nebo v poste...
    JEFF_JARRET
    JEFF_JARRET --- ---
    Latentní otázka... Vyjde vůbec někdy DN Forever??? Já osobně jsem ochoten za to dát cokoliv, ale nad 3K nejdu... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam