• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CORNELA: A co Motol? Ten Apolinar uz je prece jen v centru, takže trochu z ruky, neumim si predstavit zatim jake faktory hrají největší roli, protože ani nevim, jak často se tam pak vlastně jezdí a tak...
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    RENFRI: zalezi na diagnoze. horovice jsou dobra nemocnice a onkologie by tam mela byt dobra (z doclechu).
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ahoj, prosim, jakou onkologii na trase Plzen-Praha byste doporucili? Co Beroun nebo Horovice, mate nekdo nejake zkusenosti? Dekuji.
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    Ahoj, zbyly mi nějaké nutridrinky (3 ks, příchuť vanilka), které už nevyužiju. Ráda věnuji někomu potřebnýmu, byly by k vyzvednutí buď v Kladně nebo na Nových Butovicích/Zličíně po předchozí dohodě (pošta).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PEPENKA: Ne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PEPENKA:
    Methadone for cancer treatment? Clinical trials are needed to prove the effectiveness of this opioid - Healthcare industry
    https://www.gesundheitsindustrie-bw.de/...ials-are-needed-to-prove-the-effectiveness-of-this-opioid/
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Dr.Claudia Friesen a Dr.Hans Jorg Hilscher. Rika Vam to neco? Nemuzu nic najit v cestine, nemecky neumim a google prekladac - vsak vite...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: Klidny to bylo urcite...a pro babicku nakonec asi uleva v tak tezky nemoci. Vim, ze je to moc tezky, umrti staryho cloveka dle mych zkusenosti rodiny snaseji casto hure nez mladeho, tak se nejak drzte, jak to pujde. Udelali jste pro ni maximum.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    CORNELA: uprimnou soustrast, z toho co jsi tu psala, to zni aspon jako celkem pokojny konec :(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PEPENKA: To je divne polozena otazka. Musela bys rict, co je to za chemoterapii a na jaky tumor.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Prosim, jak moc je obvykle, ze prvni serie chemoterapii (6 chemosek kapajicich 4 dny, opakovani po 10 dnech) vubec nezabere, takze se musi pacientovi naordinovat dalsi - obsahujici jine latky?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: aspoň se dlouho netrápil... a bylo mu dopřáno se dožít vnoučka, to byl pro něj určitě velký dar...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    MOODYCAT: Děkuji.
    Já si to také myslela. Když jsem ho viděla před třemi týdny, když mu ubyla veškerá svalová hmota na rukou (fakt divné pro mě), nemohl unést ani mého syna (7,5kg), vlastně měl problém cokoliv udržet, měl podivně vystouplá žebra na pravé straně (zpětně jsem zjistila, že to byl ten nádor) když jsem si vše dala dohromady, bylo mi to tak nějak jasné. Ale přeci jen se ve mě ozval hlas toho, že by to třeba mohlo být ještě jinak. :)
    Bolely ho záda neuvěřitelně. Stěžoval si na ně, což nikdy předtím nedělal, aby si na něco stěžoval, také nemohl skoro měsíc spát. No tvářilo se to celkově jinak. Navíc jeden doktor, co mu dělal rentgen plic, říkal mu, že je má jako malé dítě, že tam rakovina není, a táta byl tak šťastný. Ale byla tam, jen to byl spodní lalok plic a to ložisko nebylo tak velké, aby se to poznalo - říkal onkolog. Další vyšetření mu nedělali, protože doktoři měli dovolenou a nikdo tomu nepřikládal velkou váhu. Jen díky známosti, sestřička vzala krev a pak zjistili, že je to problém. Hospitalizovali ho. Dál už to znáte...Prostě se stalo...:)


    Děkuji všem za komunikaci, sdílení a kondolenci.

    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Modified T cells that attack leukemia become first gene therapy approved in the United States | Science | AAAS
    http://www.sciencemag.org/...-cells-attack-leukemia-become-first-gene-therapy-approved-united-states
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MOODYCAT: resim leciva z odborneho hlediska, klinicke informace si vzdycky muzu dohledat. Cornelie urcite pise jak by mela dopadnout policie a zavrit do Bohnic, udelat lobo a propustit. To ze id ktere nasinec ma v oboustranem ignore stale mohou cist a reagovat na jeho prispevky je dost blby.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MOODYCAT: jo zklidni hormon, nezkousej na me mediko-fasisticke metody.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOCOURMIKES: Ale meles fakt hrozny nesmysly, nejen ve smyslu odbornym, ale celkove tvuj projev pripomina nekoho bud oligofrenniho nebo neustale sjetyho.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MOODYCAT: klidek Moody, a nevymyslej si na me nejake pitomosti, treba Cornelii mam v ignore za SS/gestapacke metody co na me uplatnovala, tolik k ohleduplnosti. Id Svetylko znam osobne. I just do care.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOCOURMIKES: Koukam, ze ty ohleduplnosti ti taky moc nenadelili.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Survival rates for small cell lung cancer have improved since the addition of radiation therapy to treatment and the use of PCI, but remain low. Currently, the overall 5-year survival rate for stage 3 small cell lung cancer is 8 percent, and only 2 percent for stage 4 disease. Without treatment, the average life expectancy with extensive disease is 2 to 4 months, and with treatment is 6 to 12 months. Since small cell lung cancer is rapidly growing, and we have come a long way with other fast-growing cancers such as leukemia, it is hoped that better treatments will be found in the future. zdroj: https://www.verywell.com/extensive-stage-small-cell-lung-cancer-2249370

    small cell lung cancer

    small cell lung cancer - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...3.0.8772.2.2.0.0.0.0.72.142.2.2.0....0...1.1.64.psy-ab..0.2.141.iU-aOCKpm2A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam