SHASHA_KRASTY: taky jsem tam měl trochu deja-vu momenty, není to špatná show. Ten originál se mi teda nepodařilo nikde online sehnat, nicméně minimálně z traileru mi přijde, že to je fakt remake 1:1, včetně castingu, hudby, kamery apod, takže celkem pochybuju, že by vynechali nějaký vtipy, ještě když je název tak trochu slibuje. Jestli jo, tak bych byl docela nasranej...
Abych nebyl úplně offtopic, moje třetí rakovina zdá se po dubnové operaci plic úplně zmizela, bo jak se říká, koho mají pověsit, ten se neutopí. Plus mi můj novej aktivní doktor nabídnul, že speciálně pro moji diagnozu existuje nový druh experimentální genové terapie. Už jen DNA testy, jestli se do toho programu hodím, byly asi pro sestry v Motole docela novinka, když tam dlouze studovaly cože mi to vlastně mají nabrat :-), ale přišlo to zpátky pozitivní (jakože se jim hodím). Akorát to teda připadá v úvahu až při dalších metastázách, takže až se mi to někdy v budoucnu vrátí znova, tak aspoň budu mít nějaké zbrusu nové zážitky! :-)