• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUBIINTER-ART GALLERY, aneb nebojte se prezentovat své umění
    MAGI
    MAGI --- ---
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    CHRONOS
    CHRONOS --- ---

    MANIFEE: Diky za info!!:) kdyz se mi povede dat neco dohromady, urcite poslu..
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Pozvánka na výstavu Ikony všedního dne. Další výstava, kterou naše sdružení pořádá. Přijďte se podívat ;)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    CHRONOS: ahoj, mame dva druhy prezentace. Zakladni prezentace je zdarma a je mozne prezentovat pouze dila na prodej. Virtualni portfolio stoji 950,-Kc na rok a v ramci nej je mozne prezentovat i 10 neprodejnych del. Zaroven muzes ve virtualnim portfoliu vyuzivat funkce komentu, muzes tam mit svoji fotografii a informace o sobe a taky umelci co si zaplati portfolio se automaticky stavaji pridruzenymi cleny sdruzeni.
    Neni podstatne jestli je dilo na papire, kazde dilo prochazi selekci, kde se posuzuje jak vytvarna podoba dila, tak material na kterem je umelecke dilo vytvoreno (kvuli kvalite a odolnosti dila)...
    Pokud mas nejaka dilka, ktera bys k nam chtela dat, tak nam je posli na info@inter-art.cz (fotku dila + popis detailu - format, technika a material). My se na ne podivame a dame ti vedet, jestli bysme je chtěli v Inter-Art Gallery prezentovat nebo ne :)
    CHRONOS
    CHRONOS --- ---
    zdravim vas, chci se poptat, jak to je v interart gallery s prodejem veci, koukala jsem ze jsou tam prodejne i veci na papire...jak je to s podminkama na prodej pokud jde o malbu na papire..nebo jde potom o prezentaci za penize...? mam v tom zmatek:)
    diky moc za info, hoj
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Pozvánka na výstavu meziHra, kterou pořádáme s Kulturou jinak ;)
    QUBI
    QUBI --- ---
    DON_CH: ten prvni se mi hodne libi, druhy taky a ty ostatni nic moc :)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    POZOR POZOR:



    pokud jste ochotni prijit, piste nam prosim do posty me, omri, qubi nebo manifee dekujem
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Ahoj, potrebovali bychom pomoc s pripravou prostoru na vystavu, kterou delame v listopadu. Prostory jsou na Praze 9, kousek od Sazka Areny. Je to byvala tovarni hala nebo co to tam bylo. Prostory uz jsou vyklizeny, ted potrebujeme pomoc s instalaci drevotriskovych desek.

    Kdybyste nam mohl nekdo pomoci, tak se pls ozvete bud tady v klubu, nebo do posty id QUBI. Budeme tam tuhle stredu 3.10 pravdepodobne cely den a pak vikend (6. - 7. 10) Budeme moc radi za jakoukoliv pomoc!!! (ty prostory maji skoro 700m2) Měli byste zato od nás nějaký pozvánky na výstavu. Moc díky! ;)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Je to urcite skoda. Galerie ve vlaku byla dobrej napad a meli s nim u verejnosti celkem uspech. Ziskat grant nebo sponzorskej prispevek neni vubec jednoduchy. Sami s tim hodne bojujeme. Nicmene taky nechapu, ze to nemeli podchyceny smlouvou. To se mi zda dost divny...
    MOONBEAM
    MOONBEAM --- ---
    AXTHEB: jo, chapu:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MOONBEAM: Ano, nejaky cas to trva, ale ta galerie fungovala uz leta.
    A s tema slibenejma penezma od sponzora - to je proc sem napsal, ze neumi napsat smlouvu.
    MOONBEAM
    MOONBEAM --- ---
    AXTHEB: hm, kazdopadne to ja osobne povazuji za smutne, jelikoz ten napad nebyl vubec spatny. To jake je pozadi ziskavani penez je otazkou. Pokud meli slibene penize od sponzora, ktery si to rozmyslel, je to asi tezke. Nejsem odbornik na granty, jen si myslim, ze asi nejaky cas to trva - od zadosti po realizaci grantu. (mluvim jen ze zkusenosti s granty EU tady u nas, kde je to diky ceske byrokracii vskutku nehorazne nepruchodna dzungle)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MOONBEAM: Teda to je muj pocit z toho, jak to podavaji v tomhle clanku :)
    MOONBEAM
    MOONBEAM --- ---
    AXTHEB: AHA :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam