• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMARadůza - jedna z nejzajímavějších zpěvaček české scény
    Oficiální stránka Radůzy Nechci ale opisovat z ní takže spíš odkazy na recenze, zprávy z koncertů, fotky a cokoli vás napadne k tématu.
    rozbalit záhlaví
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: Zatial nie, ale dufam, ze sa mi to raz podari vychytat :). Tie v Balbince su vraj vzdy beznadejne a strasne rychlo vypredane..
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    FRONEMA: asi petkrat:)
    a je to proste petkrat lepsi nez deska
    beha ti mraz po zadech
    je i vtipna ,etc...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak já mám na vás dotaz kdo jste byli na živem konzertu radůzy? jaké to bylo?podělte se:))
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Ad anketa ... to album se tušim menuje "Andělové z nebe"
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    koukam holka je i na wikipeldii :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Radůza
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    FRONEMA: mám . . . jen co si najdu chvilku tak naskenuju, ale renovuju doupě, tak to možná chvilku potrvá . kdyby to trvalo nějak moc dlouho tak se připomeň . mimochodem k renovaci je Radůza moc fajn, člověk uklízí a přestavuje s radostí :-)

NEXT: svět je zlý . nemůže být všechno v pořádku :-))
    NEXT
    NEXT --- ---
    SYNAESTHESIA: Mal si si kupit vsetky 3, aj to stiahnute :). Potom by to uz bolo uplne v poriadku :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SYNAESTHESIA: máš šanci naskenovat?
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    MADRONA: no já si od Radůzy stáhnul její první album . byl jsem zvědavej . pak jsem šel na koncert a byl tak nadšenej, že si koupil zbývající dvě alba jako originál :-) . tak jsem ji ukradnul jen to první album a doufám, že jí to nevadí . nebýt jednoho alba ukradnutýho, další dvě bych si nikdy nekoupil . a to přeci není tak zlý, ne? . . . když ono jí to na bookletech tak sluší :-)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    Bezva klub! Radůzu můžu :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jo začnu házet zajímavý věci na nástěnku.. o šemkoli víte, články obrázky videa hodte odkaz!
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Name: Raduza-Studeny_nohy.mpg
    Size: 10MB

http://www.sendspace.com/file/hshc0o
    CATCH
    CATCH --- ---
    zdarek. na tenhle klub jsem cekal. shanel bych nejaky video raduzy. dik
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MADRONA: tak v tom pripade u ceskeho hudby muzu rici ...
    ...tesi me:)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    KUBAN88: to je pravda, že jsou placeni koncertama... a znám jen velmi málo lidí, kteří si něco stáhnou a když se jim to hodně líbí, tak to i koupěj... :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MADRONA: ale ja te chapu... na druhou stranu tito umelci jsou placeni z koncertu, cdeckama opravdu ne... a pokud si to nekdo stahne tak si to treba potom i koupi a by mu to nebylo blbe...

MADRONA
    MADRONA --- ---
    KUBAN88: takže budu pokračovat v tomhle směru? :)) Ok, tak jen stručně: já bych Radůzu nechtěla někam uploadnout, aby si to každý mohl stáhnout, protože bych ji chtěla podpořit, aby si lidi tu desku koupili. Ale klidně bych Ti uploadla Madonu, Nirvanu, Beatles, cokoliv, co si na sebe stejně vydělá :) . Možná se neumím vyjádřit ;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MADRONA: rekl jsem snad, ze nemam originalni cdecko?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Zkusím to vysvětlit teda jinak. Když se zamyslím nad množstvím kvalitních nekomerčních zpěvaček u nás, přijde mi škoda je nepodpořit v jejich tvorbě, alespoň takovou drobností, jako si koupit tu desku. Jako důkaz toho, že si jich třeba vážím. A dalších tisíc můžu mít vypálenejch... no ale ok, nikam by to nevedlo.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MADRONA: tohle je všeobecná diskuze nekdo kupuje jiný vypaluje ve výsledku to nemá co dělat s tímco je na tom médiu. diskuze na to tema by nikam nevedla
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    KUBAN88: Hele jeden soukromej názor. Pokud máte fakt rádi Radůzu, která prodává desky pod tři kila, což je hodně snesitelná cena, proč ji musíte uploadovat a vypalovat? Neřeknu, kdyby stála sedm set, ale takhle...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    V Hore bych vam klidne uploadnul ,ale ono to funguje jen u me... kdyz jsem to z CD prehodil na komp v praci a pak mp3 pres flashku jsem si to vzal domu, tak to nefungovalo:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam